Bence o herüfün ayucanın başka bir hattı vardır.
Yanında taşımamıştırbilmiyorumkismile
akannehir Selo can demek istiyorum.sempatiksalakcinniyanarım yanarım gömlege yanarım yıllar önce 250 tl bayılmıstım :1closedeyes:
kızlar iyi akşamlar
vıstık niye yok :mymeka: sabahladı tabi kkda :mymeka: gece bülbülü vıstık
2 zırnaşık koyam gelir belkisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:
jeton kroşe bebeğim naparsn :roflol::roflol:of zibin yenecek brovnı demiom baska brovnı konulardan nıcklerden yaklasıom olaya
la kuzum görusek valla ayarlayalım la zibin nerde yaşiiiiiiii diger diiiiiiiiiiiiiii
250 ha :1shok: ben 250 versem yıllarca yanardm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:yanarım yanarım gömlege yanarım yıllar önce 250 tl bayılmıstım :1closedeyes:
iyi akşalar canmkızlar iyi akşamlar
yok la sadece 1 defa yakaladım gibi oldu şerepsiz ben wc gittim çıktım tlfnla konusuo sessiz sessiz dedim kim o arkadasımlan konusuom ya dedi bende aldım tlf baktım alican2 yazıodu bende asıgım ya sallamadımalsanaalsanasmile ayıcan2 yazacagına alican2 yazmıs delikafadulden şerepsiz ama nası anlamadım yawww sonracıma ben kızlan konustum o 10 ay kızla konusmamıs bile dogru duzgun kız dioki arardım açmazdı alsanaalsanasmile
Zırnaşığın çekim gücü kankaaaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
zırnaşıkta çekmezse başka hiçbir şey çekmez sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol:
kkdan vıstığa kkdan vıstığa sempatiksalakcinni
pireler uçuyo ulaşılamadı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne güzel eğleniyorsunuz.imrendim doğrusu.
ne güzel eğleniyorsunuz.imrendim doğrusu.
Kankaaaaaaa gördüm kankaaaa konuyu.
Bu ayular için ban yemene değer mi kanka
Bunlar anlamaz ki:tomato:
Selam :))
zhebani günlükteki yazılarımız neden silindi bilemiyorum,
ben medeniyete açım demiştim ondan olabilirmibilmiyorumkismile
Selam :))
zhebani günlükteki yazılarımız neden silindi bilemiyorum,
ben medeniyete açım demiştim ondan olabilirmibilmiyorumkismile
allan uyuşuğuŞeniz 2 saat geçmişi okur şimdi vıstık olum zırnaşık koyduk geldin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?