15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Bence o herüfün ayucanın başka bir hattı vardır.
Yanında taşımamıştırbilmiyorumkismile

yok la sadece 1 defa yakaladım gibi oldu şerepsiz ben wc gittim çıktım tlfnla konusuo sessiz sessiz dedim kim o arkadasımlan konusuom ya dedi bende aldım tlf baktım alican2 yazıodu bende asıgım ya sallamadımalsanaalsanasmile ayıcan2 yazacagına alican2 yazmıs delikafadulden şerepsiz ama nası anlamadım yawww sonracıma ben kızlan konustum o 10 ay kızla konusmamıs bile dogru duzgun kız dioki arardım açmazdı alsanaalsanasmile

yanarım yanarım gömlege yanarım yıllar önce 250 tl bayılmıstım :1closedeyes:
akannehir Selo can demek istiyorum.sempatiksalakcinni
kızlar iyi akşamlar
İyi akşamlar.
vıstık niye yok :mymeka: sabahladı tabi kkda :mymeka: gece bülbülü vıstık
2 zırnaşık koyam gelir belkisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:

Zırnaşığın çekim gücü kankaaaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

of zibin yenecek brovnı demiom baska brovnı konulardan nıcklerden yaklasıom olaya

la kuzum görusek valla ayarlayalım la zibin nerde yaşiiiiiiii diger diiiiiiiiiiiiiii
jeton kroşe bebeğim naparsn :roflol::roflol:
malatyadaym canm
browniyi yer miyim bilmem aama ben yiycem birazdan banı sempatiksalakcinni anlarsn ya aklinialirimsmile kendi repine bak kanka

yanarım yanarım gömlege yanarım yıllar önce 250 tl bayılmıstım :1closedeyes:
250 ha :1shok: ben 250 versem yıllarca yanardm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlar iyi akşamlar
iyi akşalar canm

O da Allahın yarattığı bir ayu sonuç itibariyle.kaydirigubbakcemile3
Doğal ortamlarına salacaksın sempatiksalakcinni

Zırnaşığın çekim gücü kankaaaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

zırnaşıkta çekmezse başka hiçbir şey çekmez sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol:
kkdan vıstığa kkdan vıstığa sempatiksalakcinni
pireler uçuyo ulaşılamadı
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Vıktıktan pirelere tamamsırnaşık şeysırnaşık şey

ne güzel eğleniyorsunuz.imrendim doğrusu.

Hee napak bacım biz de burada sıkıntılarımızı atıyoruz:dance:

Selam :))
zhebani günlükteki yazılarımız neden silindi bilemiyorum,
ben medeniyete açım demiştim ondan olabilirmi
bilmiyorumkismile

aha da vıstık geldi :lepi:işe yaradı yaradı delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Selam :))
zhebani günlükteki yazılarımız neden silindi bilemiyorum,
ben medeniyete açım demiştim ondan olabilirmi
bilmiyorumkismile

slm abla
vay demek bizim şifreli yayını çözmşler aklinialirimsmile patronun işi mi acaba:jeyyar:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

zibin malatya guzel la ben cok seviiiim antepte okudum zaten malatyaya giderdik hep

250 yetale hemde kac sene önce gecen elife söledim azıma mıştı

allan uyuşuğuŞeniz 2 saat geçmişi okur şimdi vıstık olum zırnaşık koyduk geldin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

allan uyuşuğuŞeniz 2 saat geçmişi okur şimdi vıstık olum zırnaşık koyduk geldin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ımmmmm ımmmmmmm hissediyorum zırnasık koyunca fıstık gelir ımmmmmm ımmmmmmsırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…