15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

:dilcikar::dilcikar: :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

bi özlememişsiniz:çok üzgünüm: adım bile geçmemiş :1shok: bensiz gece yayını hemde :1shok:
sucuklar,sosisler fanteziler havada uçmuş aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:hemde delikafadulden bensiz hemde:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
günlerdir gelip gidiyorum yoksunuz bilmiyorumkismile sabah geliyorm gece konşmuşsunuz boshayallersmile davos benm için bitmiştir :smiley-cool::roflol::roflol::roflol:
güldüğüme bakmayn kızgınım sempatiksalakcinni
özlemeyn öyle olsn
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

kızzz zhebani o kadan salama,sucuğa kabak çekirdiğine daldılar ki kimseyi gözleri görmedicokacimcoook:icecream:

fıstıkım da yoktu sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
bende gece boyna sayfalarda mapus kaldım bilmiyorumkismile
burdayken bilem katılamadımzemuszemus

ne almanyası kız :mymeka: aynı şehirde yaşıyoruz delüüü

iyiyim abla sen nasılsın, ekimin ortasında dönüyom :sinifsinif: hiç gitmek istemiyooooom
heeee hakkattt :roflol: e okullar baslayali bi ay oluyo kuzum sende geli gelmez okul baslicak deyince bende didim almanyada gecmi aciliyor acep sempatiksalakcinni

vıztıkkkkkkkkkkkk
e asliiiimmmmmm e sapiggiiim süleee:roflol: bensiz gece yayini yapmissiniz nannn:mymeka: hemde kudurmussun asliii:dilcikar: ben varken niye bu cevherlerini saklion benden:roflol:

Uykum geldi ama maydonozlar bastı topiğimi,gidip yatamıyorum
madam banlanmis akannehir ben demistim ama o topicte cok kavgalar cikar diye

kanka sorma yayini kacirdim laaa :tomato:artikin bu gece bidaaha yayin yaparik:jeyyar: kanka herkese duyur gece yayini var aksam gelin diyesırnaşık şeysırnaşık şey

dün bizim evlilik yıl dönümümüzdü 1 sene oldu kutlyayın nan cabuk sıraylan:dilcikar:

bugundee bızımmmm 26.09.2005:asigim:yarın kutlarız artıkkk :icecream:
anamm kinov aslii ikinizide kutlyorrr sappuuurrr suuppuuurr en salyalisindan öpüyorumm sempatiksalakcinni iyyyykkk sırnaşık şeysırnaşık şey

tamam iştee daha heycanlı misafir fentezisişakkıdı:1shok::roflol::roflol:kendımı astımmmm:tomato::icecream:
delikafadulden sen neymissin be asliiiiii sırnaşık şey ben seni akilli uslu biliyodum:roflol: yanilmisim meger sempatiksalakcinni

kızzzlarrr azdınız bu gece kaydirigubbakcemile3

fıstık nerelerde acaba
abla ilk defa erken yatiyim dedim bensiz gece yaiyni yapms hainlerr:mymeka::roflol:

aynen öyle ya kaydirigubbakcemile5

bende 64 lüyüm pazarteside doğum günüm hatta

ablacimmmmŞenizsimdiden dogum günün kutlu olsuuuuuuuuunnnn a.s.
şimdiden kutlarım senia.s.

salı günüde kızımın doğumgünü
kizininda dogum günü kutlu olsunnn a.s.

Nikondaaaaaaaannn haber vaaaaaaaaaaaaaarrr
Girecekmiş kk ya heeeboshayallersmile
nikon mu sempatiksalakcinni oda kimmm :smiley-cool:

kanka olumunekankayizsmileüzülme yanliz degilsin bizi uyutup yayina gecmis hainlerr kanka görüyon mu senağlama

Zibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıldırtma beni:mymeka::mymeka::sm_confused:
seslendim ya zibiiiiiiiiiiiiiiiiinn,fıııııııııııısstıııııııııııkk,knooooooooow
diyesempatiksalakcinni

Numaramı verdim arasaydınız:dilcikar:

kızzz zhebani o kadan salama,sucuğa kabak çekirdiğine daldılar ki kimseyi gözleri görmedicokacimcoook:icecream:
burda okurken benm bile gözlerim görmedi puhahaa :roflol::roflol::roflol::roflol:ama aşkolsun bi adımız anılmamış:mymeka:

fıstıkım da yoktu sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
bende gece boyna sayfalarda mapus kaldım bilmiyorumkismile
burdayken bilem katılamadımzemuszemus
abla sende katılsaydıın ya aklinialirimsmile eskiden ank ablamda katılmaazdı ama bak kanal 2 nin olmazsa olmazı şimdi ank ablam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka olumunekankayizsmileüzülme yanliz degilsin bizi uyutup yayina gecmis hainlerr kanka görüyon mu senağlama

bak kankaolumunekankayizsmile görüyon mu sempatiksalakcinni dün gece oturdum boşboş girmedim kkya dedim nasl olsa girmediler kkya :dilcikar:
gece yayını bizsiz olur mu len :smiley-cool::roflol::roflol::roflol:
aslıda da ne fanteziler varmış len aslı aklinialirimsmile:jeyyar::icecream::roflol::roflol:
bende olsaydm yazardm 2 fantezi
:dance::dance::dance::teytey::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

gördüm kanka gördümsengözlerimebaksanab manav reyonu kesmemiş seni aklinialirimsmile:roflol::roflol:şarküteri reyonuna geçmişsin sosiis heedelikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Fıstık kanka gece yayını çok anam biz deaklinialirimsmile
Nikonu hatırlamadın mı nen var kuzum?:roflol::roflol:

nnikofisfisfis kimdi kimdi CADIARZU bi dakka düşünüyorum :uhm: yok bulamadm :sm_confused: :mymeka:

edit yok yazmayı unutmuşum yasakkelime
kendimm arıycam seni delikafadulden
ara beni,boya beniaklinialirimsmile

:hulya:
bayanssulusmile
naniknanik
lülülülülülü
olumunekankayizsmile

kaydirigubbakcemile5
:hulya:
zemuszemus
:içelim:
:teselli:
:mymeka:
:smiley-cool:
a.s.

:asigim:
:sm_cool:
:1rolleyes:
:icecream:

ayyy ölüyom bitiyom güneş çarrptı bugün beni yemek yedik saçımı kuruturken baş dönmesi mide bulantısı kafamda uğultular nasıl ama banyoya koştum eğer tutunmasaydım yere yapişmıştım kesin odadada kızlar var hemen yatırdılar biraz kendime geldim kulaklarım uğulduyor halaaa ben buranın güneşinede denizinede varyaaaa kötükedihüso ama suç benimmm yarım saat uyuymuşum şezlongta mirmirmirmir olacağı buydu tabi klava: klava: herkesler iyidir inşallah

canım ne haber gördün dimi kızlrarı sizin uyumanızı beklediler delikafadulden
sonra +18'i patlattılar :icecream:
aayyyyyy bayılacağım:bbo: bi mesajı tamamlayamadım telefon trafiğinden akannehir
iyi abla nolsun kaydirigubbakcemile2
görmemmiiiii allaaam ilk defa erken uyudum ilk defaaa akannehir her gece burdayim gece yayini neyim yapmiyolar :mymeka:dün gece girmedim 2.kanali birak 3.kanala bilem gecmisler hainleerrrrr sempatiksalakcinni

Fıstık kanka gece yayını çok anam biz deaklinialirimsmile
Nikonu hatırlamadın mı nen var kuzum?:roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey kanka gece yayini cokta ben varken yok :mymeka:
nikonnn düsünmem lazim immmmmmmm düsünüyorum CADIARZU immmmmm CADIARZU immmmmm hissediyoruummmmm :Saruboceq: immmmmmmmmmmmm :Saruboceq: yok gelmiyo kanka sempatiksalakcinni nikonda kim unuttuk artikin beaaaaaa -tatlicadiarzu- immmm görüyorummmm :Saruboceq: uyusuk birini görüyorummm immmmmm:Saruboceq: galiba sanirsam hatirladim kanka sempatiksalakcinni ama o bizi hatirlamiyo :mymeka:

kanka olumunekankayizsmileövünmek gibi olmasindasempatiksalakcinni philemon abla sagolsun beni hep anmis :smiley-cool: aslimda viztiiik yazmis :smiley-cool: kendimde yazmis :smiley-cool: bi senimi anmadilar kanka :mymeka: olsun kanka onlar seni anmasa bile ben seni anarim kankeeeeekaydirigubbakcemile5 hakkat dün sen üryalarimdaydin kanka sempatiksalakcinni geyik yapeeeyoodukk behlülün geyigini yapiyoduk-tatlicadiarzu-sırnaşık şeysırnaşık şey yaaaaa göreeeyonmu kanka üryamda bile senlen geyik yapiyom sırnaşık şeysırnaşık şey kiymetimi bil :mymeka:

hakkat kanka okurken gözlerim fal tasi gibim acildi ahanda büylee :1shok:şutarafagitti megersem ank ablamda ne cevherler varmista biz bilmiyomusuz sempatiksalakcinni sadece bi direk vukuatini gördümdü :icecream: sincik dondurma, salam, sosis allah ne verdiyse artikin :roflol::roflol:koptum yaaaaaaaa:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kankaaaa bidahaki sefere zincirlerimi kirceeem:smiley-cool: ve 2-3 fantezide ben yazceeemm -tatlicadiarzu- sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bazen kk bende de öyle oluyo abla :hulya: hele dün virüs girdi galiba bilmiyorumkismile

nohaaaa akannehir ne virüsü nannnnn :1ninca::1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…