bi özlememişsiniz:çok üzgünüm: adım bile geçmemiş :1shok: bensiz gece yayını hemde :1shok:
sucuklar,sosisler fanteziler havada uçmuş aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:hemde delikafadulden bensiz hemde:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
günlerdir gelip gidiyorum yoksunuz bilmiyorumkismile sabah geliyorm gece konşmuşsunuz boshayallersmile davos benm için bitmiştir :smiley-cool::roflol::roflol::roflol:
güldüğüme bakmayn kızgınım sempatiksalakcinni
özlemeyn öyle olsn:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
heeee hakkattt :roflol: e okullar baslayali bi ay oluyo kuzum sende geli gelmez okul baslicak deyince bende didim almanyada gecmi aciliyor acep sempatiksalakcinnine almanyası kız :mymeka: aynı şehirde yaşıyoruz delüüü
iyiyim abla sen nasılsın, ekimin ortasında dönüyom :sinifsinif: hiç gitmek istemiyooooom
e asliiiimmmmmm e sapiggiiim süleee:roflol: bensiz gece yayini yapmissiniz nannn:mymeka: hemde kudurmussun asliii:dilcikar: ben varken niye bu cevherlerini saklion benden:roflol:vıztıkkkkkkkkkkkk
madam banlanmis akannehir ben demistim ama o topicte cok kavgalar cikar diyeUykum geldi ama maydonozlar bastı topiğimi,gidip yatamıyorum
kanka sorma yayini kacirdim laaa :tomato:artikin bu gece bidaaha yayin yaparik:jeyyar: kanka herkese duyur gece yayini var aksam gelin diyesırnaşık şeysırnaşık şeyArsızlar için veriyorum madam:roflol::roflol:
Zibiiinnn,fııııstıııııııııkkk,knoooooooooowww
gece yayını başladı neredelerdesiniz?sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
dün bizim evlilik yıl dönümümüzdü 1 sene oldu kutlyayın nan cabuk sıraylan:dilcikar:
anamm kinov aslii ikinizide kutlyorrr sappuuurrr suuppuuurr en salyalisindan öpüyorumm sempatiksalakcinni iyyyykkk sırnaşık şeysırnaşık şeybugundee bızımmmm 26.09.2005:asigim:yarın kutlarız artıkkk :icecream:
delikafadulden sen neymissin be asliiiiii sırnaşık şey ben seni akilli uslu biliyodum:roflol: yanilmisim meger sempatiksalakcinnitamam iştee daha heycanlı misafir fentezisişakkıdı:1shok::roflol::roflol:kendımı astımmmm:tomato::icecream:
abla ilk defa erken yatiyim dedim bensiz gece yaiyni yapms hainlerr:mymeka::roflol:kızzzlarrr azdınız bu gece kaydirigubbakcemile3
fıstık nerelerde acaba
aynen öyle ya kaydirigubbakcemile5
bende 64 lüyüm pazarteside doğum günüm hatta
kizininda dogum günü kutlu olsunnn a.s.şimdiden kutlarım senia.s.
salı günüde kızımın doğumgünü
nikon mu sempatiksalakcinni oda kimmm :smiley-cool:Nikondaaaaaaaannn haber vaaaaaaaaaaaaaarrr
Girecekmiş kk ya heeeboshayallersmile
kanka olumunekankayizsmileüzülme yanliz degilsinbi özlememişsiniz:çok üzgünüm: adım bile geçmemiş :1shok: bensiz gece yayını hemde :1shok:
sucuklar,sosisler fanteziler havada uçmuş aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:hemde delikafadulden bensiz hemde:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
günlerdir gelip gidiyorum yoksunuz bilmiyorumkismile sabah geliyorm gece konşmuşsunuz boshayallersmile davos benm için bitmiştir :smiley-cool::roflol::roflol::roflol:
güldüğüme bakmayn kızgınım sempatiksalakcinni
özlemeyn öyle olsn:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
Philemon ablaaa
burda okurken benm bile gözlerim görmedi puhahaa :roflol::roflol::roflol::roflol:ama aşkolsun bi adımız anılmamış:mymeka:kızzz zhebani o kadan salama,sucuğa kabak çekirdiğine daldılar ki kimseyi gözleri görmedicokacimcoook:icecream:
abla sende katılsaydıın ya aklinialirimsmile eskiden ank ablamda katılmaazdı ama bak kanal 2 nin olmazsa olmazı şimdi ank ablam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:fıstıkım da yoktu sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
bende gece boyna sayfalarda mapus kaldım bilmiyorumkismile
burdayken bilem katılamadımzemuszemus
kanka olumunekankayizsmileüzülme yanliz degilsinbizi uyutup yayina gecmis hainlerr kanka görüyon mu senağlama
Zibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıldırtma beni:mymeka::mymeka::sm_confused:
seslendim ya zibiiiiiiiiiiiiiiiiinn,fıııııııııııısstıııııııııııkk,knooooooooow
diyesempatiksalakcinni
Numaramı verdim arasaydınız:dilcikar:
Fıstık kanka gece yayını çok anam biz deaklinialirimsmile
Nikonu hatırlamadın mı nen var kuzum?:roflol::roflol:
zhebani katılcaktım ama sayfalar dondu ilerleyemedim ne oldu bilmiyorumkismile
bazen kk bende de öyle oluyo abla :hulya: hele dün virüs girdi galiba bilmiyorumkismile
iyi abla nolsun kaydirigubbakcemile2canım ne haber gördün dimi kızlrarı sizin uyumanızı beklediler delikafadulden
sonra +18'i patlattılar :icecream:
aayyyyyy bayılacağım:bbo: bi mesajı tamamlayamadım telefon trafiğinden akannehir
sırnaşık şeysırnaşık şey kanka gece yayini cokta ben varken yok :mymeka:Fıstık kanka gece yayını çok anam biz deaklinialirimsmile
Nikonu hatırlamadın mı nen var kuzum?:roflol::roflol:
kanka olumunekankayizsmileövünmek gibi olmasindasempatiksalakcinni philemon abla sagolsun beni hep anmis :smiley-cool: aslimda viztiiik yazmis :smiley-cool: kendimde yazmis :smiley-cool: bi senimi anmadilar kanka :mymeka: olsun kanka onlar seni anmasa bile ben seni anarim kankeeeeekaydirigubbakcemile5 hakkat dün sen üryalarimdaydin kanka sempatiksalakcinni geyik yapeeeyoodukkburda okurken benm bile gözlerim görmedi puhahaa :roflol::roflol::roflol::roflol:ama aşkolsun bi adımız anılmamış:mymeka:
abla sende katılsaydıın ya aklinialirimsmile eskiden ank ablamda katılmaazdı ama bak kanal 2 nin olmazsa olmazı şimdi ank ablam:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bak kankaolumunekankayizsmile görüyon mu sempatiksalakcinni dün gece oturdum boşboş girmedim kkya dedim nasl olsa girmediler kkya :dilcikar:
gece yayını bizsiz olur mu len :smiley-cool::roflol::roflol::roflol:
aslıda da ne fanteziler varmış len aslı aklinialirimsmile:jeyyar::icecream::roflol::roflol:
bende olsaydm yazardm 2 fantezi:dance::dance::dance::teytey::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nohaaaa akannehir ne virüsü nannnnn :1ninca::1ninca:bazen kk bende de öyle oluyo abla :hulya: hele dün virüs girdi galiba bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?