amaniiiiiiiinn ohaoldumsmile abla noldu sanaaaaaaaaaaaaaaaa akannehirgecmis olsun yaaaaaaaaaa :teselli: dikkat et kendineeee :1hug: kinovun nazariimi degdi nettii sempatiksalakcinni eeeee ama kinovu kiskandirirsan olucagi buydu :roflol::roflol:ayyy ölüyom bitiyom güneş çarrptı bugün beni yemek yedik saçımı kuruturken baş dönmesi mide bulantısı kafamda uğultular nasıl ama banyoya koştum eğer tutunmasaydım yere yapişmıştım kesin odadada kızlar var hemen yatırdılar biraz kendime geldim kulaklarım uğulduyor halaaa ben buranın güneşinede denizinede varyaaaa kötükedihüso ama suç benimmm yarım saat uyuymuşum şezlongta mirmirmirmir olacağı buydu tabiklava: klava: herkesler iyidir inşallah
ayyy ölüyom bitiyom güneş çarrptı bugün beni yemek yedik saçımı kuruturken baş dönmesi mide bulantısı kafamda uğultular nasıl ama banyoya koştum eğer tutunmasaydım yere yapişmıştım kesin odadada kızlar var hemen yatırdılar biraz kendime geldim kulaklarım uğulduyor halaaa ben buranın güneşinede denizinede varyaaaa kötükedihüso ama suç benimmm yarım saat uyuymuşum şezlongta mirmirmirmir olacağı buydu tabiklava: klava: herkesler iyidir inşallah
amaniiiiiiiinn ohaoldumsmile abla noldu sanaaaaaaaaaaaaaaaa akannehirgecmis olsun yaaaaaaaaaa :teselli: dikkat et kendineeee :1hug: kinovun nazariimi degdi nettii sempatiksalakcinni eeeee ama kinovu kiskandirirsan olucagi buydu :roflol::roflol:
geçmiş olsun.yerimseniben kıbrıs güneşi böyle çarpıyormuş adamı demek ki :1shok:delikafadulden yoksam knowun aklımı kaldı delikafadulden
amaniiiiiiiinn ohaoldumsmile abla noldu sanaaaaaaaaaaaaaaaa akannehirgecmis olsun yaaaaaaaaaa :teselli: dikkat et kendineeee :1hug: kinovun nazariimi degdi nettii sempatiksalakcinni eeeee ama kinovu kiskandirirsan olucagi buydu :roflol::roflol:[/QUO
vereliniortak
saol canım ya bide yakıcı güneş yoktu olsaydı varya kızarmış piliç olurdum resmen kınova dedim gel senide götüreyim diye gelmedi kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol:hahah allahtan yanmamissiiin heee
sormaaa vıstıkkk kendim yaptımklava: ama uyursam olacağı buydu tabi mirmirmirmir hala kulaklarım uğulduyor yaa yokkkk nazarı değmez onun kaydirigubbakcemile
burda hergün yagiyo abla sempatiksalakcinni hep bizmi donacaz kötükedihüso azda siz üsüyün lülülülülülü:roflol:bugün akşamüstü yağmur yağdı
:roflol:kankaaa biz hatirliyozda o bizi unuttuuuuu :dilcikar:Fıstık zibin ,Zibin fıstık sempatiksalakcinni
Kimse Nikonu hatırlamıyor:roflol::roflol:
Zibin kanka buradan da züccaciye reyonuna geçeceğim.
Şöyle bardak kalınlığında ve büyüklüğünde
birşeyler bakacağım çeyizime.
Ama kalınlığını ayarlamam lazımCADIARZUdelikafadulden
:roflol::roflol:hahah allahtan yanmamissiiin heeenazari degmemistir ama o kadar gözü kaldiki kafana günes geci bak :icecream:
burda hergün yagiyo abla sempatiksalakcinni hep bizmi donacaz kötükedihüso azda siz üsüyün lülülülülülü:roflol:
kankaaa laelaelaelaelae kiskandigimi düsünme hiiiiiiiiiiiiiicccccccc kiskanmiyommm naniknanikİstanbula yağmur mu yağmuşsempatiksalakcinni
Hangi semte.Bizim semte yağmadı ki?
Hava sıcacık bugün süper yaaaa:lepi:
Akşam saati ama yaz akşamı gibi...
yakıcı güneş olmasada rüzgar varsa çok kötü yakıyor insanı.kötükedihüso
Abla geçmiş olsunun adını vermeyeyim aramızda kalsın ama birinin
(Knowun)ahımı tuttu acaba?Nazara geldin abla:roflol:roflol:
Fıstık zibin ,Zibin fıstık sempatiksalakcinni
Kimse Nikonu hatırlamıyor:roflol::roflol:
Zibin kanka buradan da züccaciye reyonuna geçeceğim.
Şöyle bardak kalınlığında ve büyüklüğünde
birşeyler bakacağım çeyizime.
Ama kalınlığını ayarlamam lazımCADIARZUdelikafadulden
:roflol::roflol:hahah allahtan yanmamissiiin heeenazari degmemistir ama o kadar gözü kaldiki kafana günes geci bak :icecream:
burda hergün yagiyo abla sempatiksalakcinni hep bizmi donacaz kötükedihüso azda siz üsüyün lülülülülülü:roflol:
kankaaa laelaelaelaelae kiskandigimi düsünme hiiiiiiiiiiiiiicccccccc kiskanmiyommm naniknanik
kızzz ben bayılırım yağmura akannehir hemen cam kenarına otururum dışarıyı seyrederim.
İstanbula yağmur mu yağmuşsempatiksalakcinni
Hangi semte.Bizim semte yağmadı ki?
Hava sıcacık bugün süper yaaaa:lepi:
Akşam saati ama yaz akşamı gibi...
:roflol:roflol::teytey::teytey::dance:
Kankaaaaaaaaaaaa orası çok mu soğukdelikafadulden
Burada t-shirtle geziyoruz sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?