15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

amaniiiiiiiinn ohaoldumsmile abla noldu sanaaaaaaaaaaaaaaaa akannehirgecmis olsun yaaaaaaaaaa :teselli: dikkat et kendineeee :1hug: kinovun nazariimi degdi nettii sempatiksalakcinni eeeee ama kinovu kiskandirirsan olucagi buydu :roflol::roflol:

geçmiş olsun.yerimseniben kıbrıs güneşi böyle çarpıyormuş adamı demek ki :1shok:delikafadulden yoksam knowun aklımı kaldı delikafadulden

amaniiiiiiiinn ohaoldumsmile abla noldu sanaaaaaaaaaaaaaaaa akannehirgecmis olsun yaaaaaaaaaa :teselli: dikkat et kendineeee :1hug: kinovun nazariimi degdi nettii sempatiksalakcinni eeeee ama kinovu kiskandirirsan olucagi buydu :roflol::roflol:

sormaaa vıstıkkk kendim yaptım klava: ama uyursam olacağı buydu tabi mirmirmirmir hala kulaklarım uğulduyor yaa yokkkk nazarı değmez onun kaydirigubbakcemile

geçmiş olsun.yerimseniben kıbrıs güneşi böyle çarpıyormuş adamı demek ki :1shok:delikafadulden yoksam knowun aklımı kaldı delikafadulden

saol canım ya bide yakıcı güneş yoktu olsaydı varya kızarmış piliç olurdum resmen kınova dedim gel senide götüreyim diye gelmedi kaydirigubbakcemile

Fıstık zibin ,Zibin fıstık sempatiksalakcinni
Kimse Nikonu hatırlamıyor:roflol::roflol:

Zibin kanka buradan da züccaciye reyonuna geçeceğim.
Şöyle bardak kalınlığında ve büyüklüğünde
birşeyler bakacağım çeyizime.
Ama kalınlığını ayarlamam lazımCADIARZUdelikafadulden

sormaaa vıstıkkk kendim yaptım klava: ama uyursam olacağı buydu tabi mirmirmirmir hala kulaklarım uğulduyor yaa yokkkk nazarı değmez onun kaydirigubbakcemile
:roflol::roflol:hahah allahtan yanmamissiiin heee nazari degmemistir ama o kadar gözü kaldiki kafana günes geci bak :icecream:

bugün akşamüstü yağmur yağdı
burda hergün yagiyo abla sempatiksalakcinni hep bizmi donacaz kötükedihüso azda siz üsüyün lülülülülülü:roflol:

İstanbula yağmur mu yağmuşsempatiksalakcinni
Hangi semte.Bizim semte yağmadı ki?
Hava sıcacık bugün süper yaaaa:lepi:
Akşam saati ama yaz akşamı gibi...

:roflol:kankaaa biz hatirliyozda o bizi unuttuuuuu :dilcikar:

sırnaşık şeysırnaşık şey bende kankam ne zaman gece yayinina gececek diye beklyiodum la :roflol::roflol:

kızzz ben bayılırım yağmura akannehir hemen cam kenarına otururum dışarıyı seyrederim.

kankaaa laelaelaelaelae kiskandigimi düsünme hiiiiiiiiiiiiiicccccccc kiskanmiyommm naniknanik

yakıcı güneş olmasada rüzgar varsa çok kötü yakıyor insanı.kötükedihüso

evet ya rüzgarda vardı bugün oda etkiledi

Abla geçmiş olsunun adını vermeyeyim aramızda kalsın ama birinin
(Knowun)ahımı tuttu acaba?Nazara geldin abla:roflol:roflol:

saol kendicimm kız varya kınovv bunları okusun ne eder bilemem kaydirigubbakcemile

ajda bardakkk ossun çeyizliklerin
al mezroyu giderken ölçüm yaparsın artık hehehehehe sempatiksalakcinni

güneş bile dayanamadı artık akannehir

bostancıya yakınız canım,siz ne taraftasınız?
hava sıcaktı hemde çok sıcaktı birdebire gökgürültüsü sonra yağmur

:roflol:roflol::teytey::teytey::dance:
Kankaaaaaaaaaaaa orası çok mu soğukdelikafadulden
Burada t-shirtle geziyoruz sempatiksalakcinni

kendiiiiiiiiiiiiiii hava güzel demi şimdilik orada çarşamba dönecem akşam ne giysem kızz desene biiii sempatiksalakcinni don atlet deme sakın gebetirimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…