15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ellerine sağlık ne kadanda güzel görünüyor belliki tadıda güzel hımmm muzlu muzlu cokacimcoook oh ohh tadıda çok güzel :

sırnaşık şey
kaldık başbaşa zemuszemus

evet ya herkesler gidiyor artık

saol canımcım çok severim beyaz şarabıı :içelim: ahhhh olsada içsem şimdi ne güzel olurduu kaydirigubbakcemile5

ank ablaaa bu senin iciiiinn opuyorumnanaktan

vayyy saol kız çok severim ben tatlıları hemide muzluuuu ellerine sağlık hemen yiyeyim Şeniz

banane ben suçsuzum suçlu takke :hulya:

suçu attın hemen takkeye sırnaşık şey sırnaşık şey

ayyy bu gece herkesler çoştu ya sonumuz ne olur bilinmez hihoyyyt pastada iyi geldi ama hııımmmmm ağzımın suları aktı resmen cokacimcoook

ellerine sağlık ne kadanda güzel görünüyor belliki tadıda güzel hımmm muzlu muzlu cokacimcoook oh ohh tadıda çok güzel :
muzlu cikolatali pastaya ölürüümmmmm cokacimcoook o pastayi tek basima yerim rahatlikla kaydirigubbakcemile3 ama bu +18 sohbetlerin üstüne gider mi orasi bilinmez sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

abla pastayi yerken hic miden kalmadimi giiii delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

misafirimiz var acaba madam mı
madam olabilüüüü fasci olabilüüüüü ama bencede madam hey misafir misafir ol gel banaaaa zemuszemus kurukafali pasta servis edem saanaaaa :dance: allah alllaaaahhhh :teytey:

muzluyu bende çok severim evde tramisu yapıp kendim yiyom yani
yokkk kurukafa orjinalolmuş
yedim dişler de yumuşaktı hani delikafadulden
madam olabilir belki misafir
fasci yok artık demi

ank'cım fıstıkcım bende çıkıyorum iyi geceler boshayallersmileopuyorumnanaktan

iyi geceler canım sanada Şeniz

ama bu takkeli muzlu sohbetin üstünede ne giderki o simdismepatiksalakcinni
valla fasci üyelik iptali yazmiyo sadece ban yaziyo bence 3 aylik ban aldi o bilmiyorumkismile yoksa bu kadar uzun sürmezdi
bencede madamdir yada okypete olabilir mi :gitme: okyyymmm senağlama cok özledik seni gellll artikk nerdesiiiiiiiinnnnnnnnnn senağlama

takke muz derken pastayıda götürdük ama iyi geldi haaaa
öyleyse uzun bir süre ya
okişte gitti gelsin artıkburaya yaa

tekrar öptüm sizi

bende öptüm canım iyi geceler

takke muz derken pastayıda götürdük ama iyi geldi haaaa
öyleyse uzun bir süre ya
okişte gitti gelsin artıkburaya yaa

bende öptüm canım iyi geceler
acaba yarinki gece yayini konumuz ne olucak dün ne konusmustunuz gii CADIARZU galiba boyut konusu yine vardi:roflol: libidolar tavan yapmis kabak cekirdegi fln filan denilmissırnaşık şey bugün takke muz :roflol: yarin ola hayrola sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

evet yaa bayaaa uzuuunn kafamçokkarıştı acaba o kadar uzun ban alicak ne yapti :çok üzgünüm: ama olsun bunada sükür allahtan üyeligi gitmemis a.s
okymmizde hala aramizda olsaydi keske :çok üzgünüm: keske gelse yine caktirmadan :)

bilemem artık bulun bir tane örmek geyik yapakkk yinee :roflol: ama bu kdar çoşarsakkk sonumuz ne olur bilemem sempatiksalakcinni libidolarçoştu zatennnnn bugünnn ..

çok uzun bir süre yaaa gelir inşallah hemen pete de gelse ne güzel olurduuu

bende kaçıyom artık iyi geceler fıstıkcım yarın görüşürüz attık uykum geldi yatayım hemen mirmirmirmir :a015:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: buluruz merak etmeee :smiley-cool: amaaan bu dünyaya bi kere geliyoz sempatiksalakcinniyasasiiiinn cosmaaakkk :hooray: abla senin sonun belli:jeyyar: biz sadece net karsisinda cosuyozz :roflol::roflol::roflol: trye dönünce artik kutlama yaparsin enisteyle sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

tirnak gralicesinesempatiksalakcinni bi soralim okymiz geri gelmicekmiymis

amaninin kelleeee kellleeeee sositososito gel beni biraaazzz yellleee sositososito:roflol:
ay bu nerden geldi simdi aklima:roflol::roflol::roflol: galiba deliriyorum sempatiksalakcinni:roflol:

ammmaaan yöörüüü yörüüüüüü sositososito diriii diriiinnn:dance: capraaaazzz yörüüüü yörüüüüü sositososito diri diriiiinnn:dance: ammmaaan yööörrüüüü yörüüüüüüüü sositososito diriiii diriiinnn: yöörüüüü yööörüüüü yörüüüü:dance::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…