eeee bu kadaannn geyigin üstüne :jeyyar: söyle en muzlusundan :icecream: cikelatali bi pasta :icecream:yimezsek olmaz amaaa:jeyyar: kalori bombardimani ama sizin dogum gününüz hatrina hersey mübah :dance::dance:
cokacimcoook yiiiiin gariiiiii :teytey:
kaldık başbaşa zemuszemus
opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
:roflol::roflol: yok banlanmayiz heralde sempatiksalakcinni
delikafaduldenanlat abla cekinme :roflol::roflol::roflol:
ŞenizŞeniz sen istersinde ben beyaz sarap getirmemmiii ablammmmmmm
ablacim bu arada diger topigede bak yani zibinimin actigi topige kaydirigubbakcemile2
bende burdayim onlar gitti biz iceriz artikkk olumunekankayizsmile oda alisir abla:roflol::roflol: hem herseyin bi ilki vardir:roflol::roflol: gerisi corap sökügü gibi gelir merak etme phil abla:roflol:
ank ablaaa bu senin iciiiinn opuyorumnanaktan
banane ben suçsuzum suçlu takke :hulya:
eeee bu kadaannn geyigin üstüne :jeyyar: söyle en muzlusundan :icecream: cikelatali bi pasta :icecream:yimezsek olmaz amaaa:jeyyar: kalori bombardimani ama sizin dogum gününüz hatrina hersey mübah :dance::dance:
cokacimcoook yiiiiin gariiiiii :teytey:
muzlu cikolatali pastaya ölürüümmmmm cokacimcoook o pastayi tek basima yerim rahatlikla kaydirigubbakcemile3 ama bu +18 sohbetlerin üstüne gider mi orasi bilinmez sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyellerine sağlık ne kadanda güzel görünüyor belliki tadıda güzel hımmm muzlu muzlu cokacimcoook oh ohh tadıda çok güzel :
abla pastayi yerken hic miden kalmadimi giiii delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
evet ya herkesler gidiyor artık
saol canımcım çok severim beyaz şarabıı :içelim: ahhhh olsada içsem şimdi ne güzel olurduu kaydirigubbakcemile5
vayyy saol kız çok severim ben tatlıları hemide muzluuuu ellerine sağlık hemen yiyeyim Şeniz
suçu attın hemen takkeye sırnaşık şey sırnaşık şey
ayyy bu gece herkesler çoştu ya sonumuz ne olur bilinmez hihoyyyt pastada iyi geldi ama hııımmmmm ağzımın suları aktı resmen cokacimcoook
madam olabilüüüü fasci olabilüüüüü ama bencede madammisafirimiz var acaba madam mı
muzlu cikolatali pastaya ölürüümmmmm cokacimcoook o pastayi tek basima yerim rahatlikla kaydirigubbakcemile3 ama bu +18 sohbetlerin üstüne gider mi orasi bilinmez sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
abla pastayi yerken hic miden kalmadimi giiii delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
madam olabilüüüü fasci olabilüüüüü ama bencede madamhey misafir misafir ol gel banaaaa zemuszemus kurukafali pasta servis edem saanaaaa :dance: allah alllaaaahhhh :teytey:
ank'cım fıstıkcım bende çıkıyorum iyi geceler boshayallersmileopuyorumnanaktan
ama bu takkeli muzlu sohbetin üstünede ne giderki o simdismepatiksalakcinni
muzluyu bende çok severim evde tramisu yapıp kendim yiyom yani
yokkk kurukafa orjinalolmuş
yedim dişler de yumuşaktı hani delikafadulden
madam olabilir belki misafir
fasci yok artık demi
iyi geceler canım sanada Şeniz
hosgledin ablaaatekrar geldim google amcanında yaşgünüsü var herhalde çünkü ordada pasta var
tekrar öptüm sizi
ama bu takkeli muzlu sohbetin üstünede ne giderki o simdismepatiksalakcinni
valla fasci üyelik iptali yazmiyo sadece ban yaziyo bence 3 aylik ban aldi o bilmiyorumkismile yoksa bu kadar uzun sürmezdi
bencede madamdir yada okypete olabilir mi :gitme: okyyymmm senağlama cok özledik seni gellll artikk nerdesiiiiiiiinnnnnnnnnn senağlama
tekrar öptüm sizi
acaba yarinki gece yayini konumuz ne olucak
takke muz derken pastayıda götürdük ama iyi geldi haaaa
öyleyse uzun bir süre ya
okişte gitti gelsin artıkburaya yaa
bende öptüm canım iyi geceler
acaba yarinki gece yayini konumuz ne olucakdün ne konusmustunuz gii CADIARZU galiba boyut konusu yine vardi:roflol: libidolar tavan yapmis kabak cekirdegi fln filan denilmissırnaşık şey bugün takke muz :roflol: yarin ola hayrola sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
evet yaa bayaaa uzuuunn kafamçokkarıştı acaba o kadar uzun ban alicak ne yapti :çok üzgünüm: ama olsun bunada sükür allahtan üyeligi gitmemis a.s
okymmizde hala aramizda olsaydi keske :çok üzgünüm: keske gelse yine caktirmadan :)
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: buluruz merak etmeee :smiley-cool: amaaan bu dünyaya bi kere geliyoz sempatiksalakcinniyasasiiiinn cosmaaakkk :hooray: abla senin sonun belli:jeyyar: biz sadece net karsisinda cosuyozz :roflol::roflol::roflol: trye dönünce artik kutlama yaparsin enisteyle sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bilemem artık bulun bir tane örmek geyik yapakkk yinee :roflol: ama bu kdar çoşarsakkk sonumuz ne olur bilemem sempatiksalakcinni libidolarçoştu zatennnnn bugünnn ..
çok uzun bir süre yaaa gelir inşallah hemen pete de gelse ne güzel olurduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?