15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

cekiiiirrgenin suyuunaadaa cekkiirgeniin suyunadaaaa :roflol::roflol: ay tamam susuyorum artikin sempatiksalakcinni

:kendikendinegeyikyapipeglenendelifstksmili:sempatiksalakcinni:roflol::roflol:

günaydınnnnnnnnnnnnnn opuyorumnanaktan

fıstık hızını alamamış geyiğe devammm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

size derken gece rüyamda ben uğraştım model model takkelerle :bbo: laelaelaelaelae

beraber düşek diyon yaniiiiiiii :roflol: :roflol:

evet nerde delikafaduldenkeşke dermişim :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
İyi geceler mapıstaşlarım:jeyyar:
Takkeyi saldım çayıra otlaya karnın doyura.
Rüyanızda takkeleri görün emisositososito
Takkeli geceleeeeeeerr
:roflol::roflol:
takkeyi değil keli görcem ben:dance::roflol::roflol::roflol::roflol: banae:umursamaz::roflol::roflol::roflol::roflol:
takkesız cıkanlar kkda konu acıyo görmuyonmuuuu hamılemıyım acaba dieeee sende onlardann olmaaaa candyyy takkesiz cıkmaa annem:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

aslı sen konu açcaktn hamileyim diye noldu nanboshayallersmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kankam bidenem güzel gözlümopuyorumnanaktan olumunekankayizsmile bende iyi ki tanıdm sizi sositososito ya ben hiç sanal alemde böyle dostluklar bulacağımı sanmazdm buyrunnnnnnnnn
iyi ki varsınız kankalarm benm :asigim:
ŞenizŞenizŞeniz
ank abla philemon abla Asli kendiii assagidasiniz yazinnnn:roflol:
zibinim mesajlari tamamlayip gitmis:roflol::roflol:
takıntı kanka naparsn :roflol::roflol::roflol::roflol:

bende iyiki sizleri tanıdım opuyorumnanaktan

ank ablamŞeniz canım mapısdaşım olumunekankayizsmile çok sevindim sizleri tanıdığıma
her şey gönlünce olsn ablam düğünümüüzde olur gelirsn inş
:Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

rüşvet olarak takke versek :roflol: :roflol: :roflol:

ay ölüyorum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
banane ben suçsuzum suçlu takke :hulya:
şu takke muhabbetine hala gülüyorum ya :roflol::roflol::roflol::roflol:şifreli sözlerimizden biri daha:lepi::roflol::roflol::roflol::roflol:

muzu niye dilimledin kanka :mymeka: hıı :mymeka: zaten :mymeka:zar zor buldk :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol:
ben bütün halinde yiycem banane:umursamaz:
neyse takke örerken birleştiririm onuda puhahaa
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

serefe ablaaa :içelim::içelim:

içelimm:içelim:bayanssulusmile

tekrar geldim google amcanında yaşgünüsü var herhalde çünkü ordada pasta var

bizim yaşgünümüz o phil abla gogıl bizim için koydu:smiley-cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

hosgledin ablaaa aaa hakkaten gugil emmininde dogum günü galibaaa sempatiksalakcinni
kanka o bizim doğumgünümüz için:smiley-cool::hooray::hooray::dance::dance::dance::dance:
hakkaten ya ne coştuk gece:dance::dance::dance: bennasl güldüm burda:roflol::roflol: kardeşim diyo abla noldu diyemiyorum ki takke,fes behlül:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oky gelmiycek mi boshayallersmile

kanka iyiki sanalda coşuyoruz benbu laflardan sonra reelde coşsaydm herüf kaçardı heralde karım hep istiyo diye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

amaninin kelleeee kellleeeee sositososito gel beni biraaazzz yellleee sositososito:roflol:
ay bu nerden geldi simdi aklima:roflol::roflol::roflol: galiba deliriyorum sempatiksalakcinni:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
coşmuşsun kanka:teytey::teytey:

:roflol::roflol:delüü garı :roflol::roflol::roflol:

ne kadar yazmışsınız ya aklinialirimsmile
cvplayana kadar öldüm aha böyle oldmkafamçokkarıştı
çenemiz düşmüş gece gece
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tünaydın zhebanicim opuyorumnanaktan

bak görüyon dimi google amca bile sizin doğumgününüzü kutluyor kıymetini bilindelikafadulden

bilmez miyiz vallakaydirigubbakcemile2
bi açtm pasta sempatiksalakcinni
dedim noliyi bu ya sapığım behlülümün işi delikafadulden
ya da evimin erkeki irfanımın işi :asigim:
romantik irkeklerim benim

TAKKECİİİİ GEEEEEEEEEELDİİİİİİİİİİİİİİİİİ HAAAAAANİİİİİMMMMMMMMMMMMMMM :hulya:
çeşit çeşit takkelerrrrrrrrrrrrrrr uygun fiyataaaaaaaa
hadiiiiiiiiiiiiiiii kızlarrrrrrrrrrrrrrr kaçırmayınnnnnnnnnnnnnn :roflol: :roflol: :roflol:

abla versene şurdan 5-10 tane :roflol::roflol::roflol:
yırtıldıkça gelirim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yani hep gelirimaklinialirimsmileaklinialirimsmile
mapısdaş indirimi yaparsn artık

bilmez miyiz vallakaydirigubbakcemile2
bi açtm pasta sempatiksalakcinni
dedim noliyi bu ya sapığım behlülümün işi delikafadulden
ya da evimin erkeki irfanımın işi :asigim:
romantik irkeklerim benim

afferim onlara güzel,güzel takkeleri hakettiler şimdi.hemde en simlisinden en kırmızılısından :icecream:

afferim onlara güzel,güzel takkeleri hakettiler şimdi.hemde en simlisinden en kırmızılısından :icecream:

ben siyah ve mor istiyorum:icecream::icecream::icecream:
hemen öreym akşama hazır olsn :hulya::hulya::hulya:

yaparım indirim hatta hediyede veririm yeterki üşütmesinler zavallıcaklar.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yaparım indirim hatta hediyede veririm yeterki üşütmesinler zavallıcaklar.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

di mi sonuçta ömürlük malzeme delikafaduldendelikafadulden:icecream::icecream::icecream:
iyi bakmak :smiley-cool:
lazım masraftan kaçmamak lazım ki işini iyi yapsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…