:kendikendinegeyikyapipeglenendelifstksmili:sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
beraber düşek diyon yaniiiiiiii :roflol: :roflol:
takkeyi değil keli görcem ben:dance::roflol::roflol::roflol::roflol: banae:umursamaz::roflol::roflol::roflol::roflol:İyi geceler mapıstaşlarım:jeyyar:
Takkeyi saldım çayıra otlaya karnın doyura.
Rüyanızda takkeleri görün emisositososito
Takkeli geceleeeeeeerr:roflol::roflol:
takkesız cıkanlar kkda konu acıyo görmuyonmuuuu hamılemıyım acaba dieeee sende onlardann olmaaaa candyyy takkesiz cıkmaa annem:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zibinimmmmm kankammmm Şeniz ablacimmm ankkimmmm Şeniz dogum gününüz kutlu olsunnnn :sm_cool: pastamizi zaten kestik:roflol::roflol: yarinda sampanyamizi patlatiriz artikin:jeyyar:
yaaa kendimin dedigi gibi sanal alem ama gercek dostluklar burda yaaaa olumunekankayizsmile iyiki ilk defa bi foruma yani kkya üye oldum ve iyiki tanidim siziii:asigim::asigim:
takıntı kanka naparsn :roflol::roflol::roflol::roflol:ank ablaphilemon abla Asli kendiii assagidasiniz yazinnnn:roflol:
zibinim mesajlari tamamlayip gitmis:roflol::roflol:
bende iyiki sizleri tanıdım opuyorumnanaktan
Canım ya çok teşekkürler ederim güzel sözlerin için çokkkk mutlu oldum inan .. Şeniz
Amin inşallah canım hep beraber olmak dileğimle burada olmaktan çokk mutluyum bende olumunekankayizsmile
Bense seviyorum sizleri ne güzel kardeşlerim oldu burada olumunekankayizsmile
a.s. a.s.
Çok teşekkürler canım sağol Şeniz sizleri tanımak çok güzeldi inan hepinizi çok seviyorumm a.s.
Zibincim canım doğum günün kutlu olsun canım sevdiklerinle beraber olman dileğimle herşey gönlünce olsun tatlım Şeniz a.s.
rüşvet olarak takke versek :roflol: :roflol: :roflol:
şu takke muhabbetine hala gülüyorum ya :roflol::roflol::roflol::roflol:şifreli sözlerimizden biri daha:lepi::roflol::roflol::roflol::roflol:banane ben suçsuzum suçlu takke :hulya:
muzu niye dilimledin kanka :mymeka: hıı :mymeka: zaten :mymeka:zar zor buldk :mymeka: :roflol::roflol::roflol::roflol:eeee bu kadaannn geyigin üstüne :jeyyar: söyle en muzlusundan :icecream: cikelatali bi pasta :icecream:yimezsek olmaz amaaa:jeyyar: kalori bombardimani ama sizin dogum gününüz hatrina hersey mübah :dance::dance:
cokacimcoook yiiiiin gariiiiii :teytey:
serefe ablaaa :içelim::içelim:
tekrar geldim google amcanında yaşgünüsü var herhalde çünkü ordada pasta var
kanka o bizim doğumgünümüz için:smiley-cool::hooray::hooray::dance::dance::dance::dance:hosgledin ablaaaaaa hakkaten gugil emmininde dogum günü galibaaa sempatiksalakcinni
hakkaten ya ne coştuk gece:dance::dance::dance: bennasl güldüm burda:roflol::roflol: kardeşim diyo abla noldu diyemiyorum ki takke,fes behlül:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bilemem artık bulun bir tane örmek geyik yapakkk yinee :roflol: ama bu kdar çoşarsakkk sonumuz ne olur bilemem sempatiksalakcinni libidolarçoştu zatennnnn bugünnn ..
çok uzun bir süre yaaa gelir inşallah hemen pete de gelse ne güzel olurduuu
kanka iyiki sanalda coşuyoruz benbu laflardan sonra reelde coşsaydm herüf kaçardı heralde karım hep istiyo diye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: buluruz merak etmeee :smiley-cool: amaaan bu dünyaya bi kere geliyoz sempatiksalakcinniyasasiiiinn cosmaaakkk :hooray: abla senin sonun belli:jeyyar: biz sadece net karsisinda cosuyozz :roflol::roflol::roflol: trye dönünce artik kutlama yaparsin enisteyle sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
tirnak gralicesinesempatiksalakcinni bi soralim okymiz geri gelmicekmiymis
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:amaninin kelleeee kellleeeee sositososito gel beni biraaazzz yellleee sositososito:roflol:
ay bu nerden geldi simdi aklima:roflol::roflol::roflol: galiba deliriyorum sempatiksalakcinni:roflol:
ammmaaan yöörüüü yörüüüüüü sositososito diriii diriiinnn:dance: capraaaazzz yörüüüü yörüüüüü sositososito diri diriiiinnn:dance: ammmaaan yööörrüüüü yörüüüüüüüü sositososito diriiii diriiinnn: yöörüüüü yööörüüüü yörüüüü:dance::roflol:
bilmez miyiz vallakaydirigubbakcemile2
bi açtm pasta sempatiksalakcinni
dedim noliyi bu ya sapığım behlülümün işi delikafadulden
ya da evimin erkeki irfanımın işi :asigim:
romantik irkeklerim benim
afferim onlara güzel,güzel takkeleri hakettiler şimdi.hemde en simlisinden en kırmızılısından :icecream:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
abla versene şurdan 5-10 tane :roflol::roflol::roflol:
yırtıldıkça gelirim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yani hep gelirimaklinialirimsmileaklinialirimsmile
mapısdaş indirimi yaparsn artık :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yaparım indirim hatta hediyede veririm yeterki üşütmesinler zavallıcaklar.:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ben siyah ve mor istiyorum:icecream::icecream::icecream:
hemen öreym akşama hazır olsn :hulya::hulya::hulya:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?