- 20 Mart 2008
- 142.083
- 214.229
- 1.423
- 60
anam ne 12si sempatiksalakcinni 12ye kalmaz bu tavuklar hemen uyuyo :roflol: bi ank abla phil abla bide ben sabahliyoz burda :roflol: digerleri hooop gidiyo:roflol: en gec 7 bucuk 8de gel sen her ihtimale karsi :roflol::roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/393735-neye-gore-ceza-aliyor-3.html
aha bak eksin sempatiksalakcinni patron acti konuyu gelin tartisalim diyosempatiksalakcinni ama yemezler laelaelaelaelae :roflol::roflol:
ne sohbet ama sempatiksalakcinni valla yazicam varsa bile korkudan yazamam artik eyvahedigeldismile hem yazin diyolar hemde kiziyolarotur bakayım oturduğun yerde karışma hiçbişeye seni yakalarsam orada çekerim kulağını alsanaalsanasmile ekşınnn yok orada çocuğummm sohbet ediliyor sadece
ahanda gece yayinina basladik bilekızımmmm artık sabahlayamam ben o kıbrıstaykene oluyordu sempatiksalakcinni :roflol: :jeyyar:
ank ablaaaaaaa patron sormusya söyleyin diye
simdi ben cikip dicemki patron 15 kisiyi banladin hepsi 1-2 gün yatip cikti niye ben 1 hafta yattim sempatiksalakcinni dicem sonra bani alcamakannehir offff susuyum diyorum oda olmuyo allam catlicam simdi bisey yazmasammm bana mani olun yawwwwwww:roflol:
bu arada o konuda ne eksin var simdi allaaah eksina karismak vardiii:roflol: ama uzaktan izlemekle yetiniom sadece korkudan:tirsakfstksmili::roflol:
:roflol: yok anam yok körli geldi hatta kiyim bile yapti sesimi cikarmam artik sempatiksalakcinnifstk seni orda görünce aklım çıktı bağlıcam valla ban yeme durduk yere:))))
laa bu rep olayını anlmıyom ben terazi mi rep gülmeyin vala bilmiom eksi puanları nerden görces bi diin bakıyım
:roflol::roflol: tut demesi kolay ama sempatiksalakcinni suan kendimi nasil tuttugumu bi ben bilirim bide allah ohaoldumsmile icim gidiyo vallaakızz tut kendini zaten gece ucuz kurtulduk,çaktırma delikafadulden
site bilem dayanamadı cazibemize koptu
:roflol: yok anam yok körli geldi hatta kiyim bile yapti sesimi cikarmam artik sempatiksalakcinni
:roflol::roflol: al bak sana rep veriyimde kullanici profiline girip bak:roflol: repimi isterim ama :jeyyar: :yüzsüzfstksmili: sempatiksalakcinni
:roflol::roflol: tut demesi kolay ama sempatiksalakcinni suan kendimi nasil tuttugumu bi ben bilirim bide allah ohaoldumsmile icim gidiyo vallaaahhh ahhhh simdi haksiz yere aldigim banlari birer birer yazmak vardi sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey
kullanıcı profilime giriyom bişi göremiyom ben adım adım anlat bakimdeğilse takke örmem bak
kullanici paneli yaziyo yukarda şutarafagitti oraya tiklayinca bütün abone oldugun konulari, aldigin cezalari, uyarilari, vede arti ve eksi replerini görürsün a.s arti rep yesil, eksi repte kirmizi yerimseniben eksi rep arti replerini götürüyo -tatlicadiarzu-haberin olsun:roflol:kullanıcı profilime giriyom bişi göremiyom ben adım adım anlat bakimdeğilse takke örmem bak
tebriki hakettim valla sempatiksalakcinni büyük gelisme var bende sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyseni çoookkkk kocaman tebrik ediyom alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
merak etme burasıda canlı yayın biliyon dimi delikafadulden
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
abla sanada rep verdim:roflol::roflol:
kullanıcı profilime giriyom bişi göremiyom ben adım adım anlat bakimdeğilse takke örmem bak
Tümüyle soruyom kendicimmm
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz Şeniz Şeniz
bi karsilik bekleyerek vermedimki opuyorumnanaktanben sana veremedim kabul olmadı:çok üzgünüm:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bak biz anlattık adım adım.şimdi sen filin hortumu gibi takke örcen.:icecream: :icecream:
:roflol: :roflol: :roflol:
kanka nabeeeeerrrŞenizŞenizŞenizŞenizshekerkizcandy .!.:La bu Mamudo gurban niye doğdun etiketi kime ait?:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?