15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

kızımmmm artık sabahlayamam ben o kıbrıstaykene oluyordu sempatiksalakcinni :roflol: :jeyyar:

otur bakayım oturduğun yerde karışma hiçbişeye seni yakalarsam orada çekerim kulağını alsanaalsanasmile ekşınnn yok orada çocuğummm sohbet ediliyor sadece

ne sohbet ama sempatiksalakcinni valla yazicam varsa bile korkudan yazamam artik eyvahedigeldismile hem yazin diyolar hemde kiziyolar lmaz: neyse sustum ben sempatiksalakcinni
kızımmmm artık sabahlayamam ben o kıbrıstaykene oluyordu sempatiksalakcinni :roflol: :jeyyar:

ahanda gece yayinina basladik bile sırnaşık şeysırnaşık şey demek öyle haaaa sempatiksalakcinni acaba niye sabahlayamiyosun :jeyyar::icecream::roflol::roflol::roflol::roflol:

fstk seni orda görünce aklım çıktı bağlıcam valla ban yeme durduk yere:))))
laa bu rep olayını anlmıyom ben terazi mi rep gülmeyin vala bilmiom eksi puanları nerden görces bi diin bakıyım

kızz tut kendini zaten gece ucuz kurtulduk,çaktırma delikafadulden
site bilem dayanamadı cazibemize koptu

fstk seni orda görünce aklım çıktı bağlıcam valla ban yeme durduk yere:))))
laa bu rep olayını anlmıyom ben terazi mi rep gülmeyin vala bilmiom eksi puanları nerden görces bi diin bakıyım
:roflol: yok anam yok körli geldi hatta kiyim bile yapti sesimi cikarmam artik sempatiksalakcinni
:roflol::roflol: al bak sana rep veriyimde kullanici profiline girip bak:roflol: repimi isterim ama :jeyyar: :yüzsüzfstksmili: sempatiksalakcinni

kızz tut kendini zaten gece ucuz kurtulduk,çaktırma delikafadulden
site bilem dayanamadı cazibemize koptu
:roflol::roflol: tut demesi kolay ama sempatiksalakcinni suan kendimi nasil tuttugumu bi ben bilirim bide allah ohaoldumsmile icim gidiyo vallaa ahhh ahhhh simdi haksiz yere aldigim banlari birer birer yazmak vardi sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey

kullanıcı profilime giriyom bişi göremiyom ben adım adım anlat bakimdeğilse takke örmem bak

seni çoookkkk kocaman tebrik ediyom alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
merak etme burasıda canlı yayın biliyon dimi delikafadulden
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kizlarrrrrrrr gece yayinina gecmeden ben bi kosu gidip dusumu alip gelim
hadi öpüyorum sizi opuyorumnanaktan ben gelmeden baslamayinlmaz: oyarim haa:mymeka:

kullanıcı profilime giriyom bişi göremiyom ben adım adım anlat bakimdeğilse takke örmem bak
kullanici paneli yaziyo yukarda şutarafagitti oraya tiklayinca bütün abone oldugun konulari, aldigin cezalari, uyarilari, vede arti ve eksi replerini görürsün a.s arti rep yesil, eksi repte kirmizi yerimseniben eksi rep arti replerini götürüyo -tatlicadiarzu-haberin olsun:roflol:
rep verdim sana gir bak:roflol: simdi rep vermek icin ise teraziye tiklayip sana katilyiorum veya katilmiyorum diyerek ha bide altina yorumunu yaparak bi üyeye ya arti yada eksi veriyosun bu kadan sempatiksalakcinni nasil rep vericegini anlattigima göresempatiksalakcinni repimide isterim kuskii :roflol::roflol::roflol: :yüzsüzlüktesinirtanimayandelifstksmili: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
seni çoookkkk kocaman tebrik ediyom alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
merak etme burasıda canlı yayın biliyon dimi delikafadulden
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
tebriki hakettim valla sempatiksalakcinni büyük gelisme var bende sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bilmem miiiiiii madem eksina katilamadim bizde yayin yapariz sırnaşık şeysırnaşık şey

shekerkizcandy .!.:
La bu Mamudo gurban niye doğdun etiketi kime ait?:teytey:
kanka nabeeeeerrrŞenizŞenizŞenizŞeniz
benceeeee nikonundur:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…