15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

desene kaçırdımmm dün çok yorgundum ya ondan giremedim siteye

benim unutma beniyi izlemeye gidiyorum gelirim sonraaa

ank. ablam tşk ederim olumunekankayizsmile
bende gördüm konuyu

canım ya izmirdemi görev yapıyorsunuz opuyorumnanaktan

bu akşam gelcem 2. kanala
gündem de ne var bacılar

gel bacımm gellll
gündem bitmez burada sempatiksalakcinni

olsun abla ne eksinlar yaratiriz biz sana sempatiksalakcinni

gündem allah ne verdiyse:roflol: sen gel bizde gündemden cok ne var:roflol: dilegide getir gelirken kaydirigubbakcemile

hehehehehehe hareket var diyon akşama sempatiksalakcinni

ank 06,evet ablacım 30 dk uzaklıktayım diyim,memleketimize çook yakınız

ank 06,evet ablacım 30 dk uzaklıktayım diyim,memleketimize çook yakınız

Ne güzel ya memlekete yakın oluncada her zaman aileni görme şansın oluyor kaydirigubbakcemile3

biraz ekşınlara akayım

beni özleyin anaciimmmmmmm

sen ak biraz ekşınlara sempatiksalakcinni
fazla takılma ama
sonu malum oluyor direk mapıs yolu :a015:

Ank abla kafamı mı soruyorsun yoğsam
genel olarak mı nasıl olduğumu soruyorsun?sempatiksalakcinni

Fıstık kanka unutma beniyi uzun zamandır seyretmiyorum.
Son olaylar neler?
Bayağı bir kopmuştu o dizi hayattan?
sırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
takkeci gözeller apıyosunuz okuldan geldim çok yorgunum ama aklım bugün hep burdaydı
dün bensize dedim ama karıştırırım die.
bugün fiilimsi konusunu anlatıyodum
isim fil sıfat fiil zarf fiil diyecemeee zar fiil demişim sonra dank ettti allahtan çocuklarım duymadı:roflol:
ben gece gelcem akşam fazla kaynatmayın bakk takkelerinizi sökerim:teytey:
çok heyecanlıyım ekşın olcek dieee:icecream:

canım ya izmirdemi görev yapıyorsunuz opuyorumnanaktan

gel bacımm gellll
gündem bitmez burada sempatiksalakcinni

hehehehehehe hareket var diyon akşama sempatiksalakcinni

hemde ne hareket
biraz ekşınlara akayım

beni özleyin anaciimmmmmmm
eksin var mi sempatiksalakcinni

kanka o dizi ne zaman hayata gectiki hayattan kopsun :roflol: ilkayin kiz kardesi cikti-tatlicadiarzu- aliyle yatti akannehiremine menekse oldu:1ninca: herseyi ögrendikötükedihüso eksin bol o dizide :roflol:

ank ablaaaaaaa patron sormusya söyleyin diye
simdi ben cikip dicemki patron 15 kisiyi banladin hepsi 1-2 gün yatip cikti niye ben 1 hafta yattim sempatiksalakcinni dicem sonra bani alcamakannehir offff susuyum diyorum oda olmuyo allam catlicam simdi bisey yazmasammm bana mani olun yawwwwwww:roflol:
bu arada o konuda ne eksin var simdi allaaah eksina karismak vardiii:roflol: ama uzaktan izlemekle yetiniom sadece korkudan:tirsakfstksmili::roflol:

kuskim eksini uzaktan seyrediyorum :çok üzgünüm: simdi ortaligi birbirine katmak vardi :çok üzgünüm: ama yok patronlarla eksin yapilmaz dimi :çok üzgünüm:allaaahini seven beni tutsun mani olamicam bu gidisle kendime eyvahedigeldismile
:roflol::roflol: zar haa:roflol::roflol: koptum yaaa:roflol: hadi yine cocuklar duymamis iyi siyirmissin:roflol:
:jeyyar: cok eglencez aksam:icecream::roflol::roflol:

ben gelene kadar muhabbet yasak size ekşına 12de başlıyak kuuuu
nerde ekşın varrr kı uzaktan bakam ben

ben gelene kadar muhabbet yasak size ekşına 12de başlıyak kuuuu
nerde ekşın varrr kı uzaktan bakam ben
anam ne 12si sempatiksalakcinni 12ye kalmaz bu tavuklar hemen uyuyo :roflol: bi ank abla phil abla bide ben sabahliyoz burda :roflol: digerleri hooop gidiyo :roflol: en gec 7 bucuk 8de gel sen her ihtimale karsi :roflol::roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/sitede-yasadiginiz-sorunlar/393735-neye-gore-ceza-aliyor-3.html
aha bak eksin sempatiksalakcinni patron acti konuyu gelin tartisalim diyosempatiksalakcinni ama yemezler laelaelaelaelae :roflol::roflol:

otur bakayım oturduğun yerde karışma hiçbişeye seni yakalarsam orada çekerim kulağını alsanaalsanasmile ekşınnn yok orada çocuğummm sohbet ediliyor sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…