15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Ekleyin gülelim laaa:roflol::roflol:
heee ekleyimde direk mapisa gidiyim :roflol::roflol:

kadında koccaaa pabuç kadar dil anammm bu dili sizce bu kadın nasıl uzatmıştır??:icecream::icecream::icecream:
delikafaduldenacabaaa :roflol:bu bir bilmecedir -tatlicadiarzu- bilene altin muz yollanacaktir sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

vıstık yolladm el altından yolla kendiye:roflol::roflol::roflol::roflol:

Kanka bize birşey olmaz.
Mapısa düşsek de bir mok olmaz:roflol:
İthal muz işi vardı görüşmeye gittim
geldim işi bağladım artık bizimdir.
5000 kamyon muz getiriyorum ülkeye:roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
delikafadulden nihahahahhahhhahahahahahahahahahahaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey zibinnn kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey koptum laaa bu neeeeeeeeeeeeesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

naber lansempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
mesaji aldiya damladi hemen namisssiizzzz:jeyyar:

vıstık yolladm el altından yolla kendiye:roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka kinov hanimlara gece yayinini anons ettimde:icecream: servis disiyim yanee:roflol:

Kanka bize birşey olmaz.
Mapısa düşsek de bir mok olmaz:roflol:
İthal muz işi vardı görüşmeye gittim
geldim işi bağladım artık bizimdir.
5000 kamyon muz getiriyorum ülkeye:roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şey mapisdada götürürsün sen muzlariii :roflol:
senin getirmene gerek yok kanka ben yollarim burdan :roflol::roflol:

damladım la döfmeyin misafirim vardı günlerdir gerci hala varda sallamıom artıkın :dance:

zhebani .!.:
yayina basladik ama onlar ortada yok:mymeka: tirbiyesizlerrrrrrrr :umursamaz: bi eksin neyimmi buldular yoksa benneyaptımki eksin buldularda bana haber etmiyolar mi yoksa:mymeka:

you_know .!.:
damladım la döfmeyin misafirim vardı günlerdir gerci hala varda sallamıom artıkın :dance:
susssss:mymeka: anons vermesem gelceen yoktu:mymeka::dilcikar:

susssss:mymeka: anons vermesem gelceen yoktu:mymeka::dilcikar:

ondan önce geldiydim valla sonracıma baktım pullu davetiye gelmiş bende normalini buldunda pullusunu mu arıon dilek deme didim geldimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

herkese benden rep :smiley-cool: kendimle amonrama veremedim ama :çok üzgünüm:

kendi foto yolda olum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sizde bu marifeet var mı:roflol::roflol::roflol:

you_know .!.:
ondan önce geldiydim valla sonracıma baktım pullu davetiye gelmiş bende normalini buldunda pullusunu mu arıon dilek deme didim geldimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hadi len ordan:roflol: muzlarin sosislerin kokusunu aldin:roflol:

kankalar bende size foto yollicam:roflol::roflol: gerci kesin görmüssünüzdür :roflol: ama olsun sempatiksalakcinni kambersiz dügün olmaz demi:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…