kanka eklesene sempatiksalakcinni
:roflol: e artik kitabindaki 10 altin kurali yazarsin bize :roflol::roflol::roflol:
heee ekleyimde direk mapisa gidiyim :roflol::roflol:Ekleyin gülelim laaa:roflol::roflol:
delikafaduldenacabaaa :roflol:bu bir bilmecedir -tatlicadiarzu- bilene altin muz yollanacaktir sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykadında koccaaa pabuç kadar dil anammm bu dili sizce bu kadın nasıl uzatmıştır??:icecream::icecream::icecream:
durum o kadan vahim yani :jeyyar: :roflol:özelden atcam kankalar size burası olmaaz
sırnaşık şey sifreli konusma abla :jeyyar: :roflol:yabanci yok nasilsa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykural mural yok dümdüz gidiyon :roflol::roflol::roflol:
naber lansempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
mesaji aldiya damladi hemen namisssiizzzz:jeyyar:naber lansempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
kanka kinov hanimlara gece yayinini anons ettimde:icecream: servis disiyim yanee:roflol:vıstık yolladm el altından yolla kendiye:roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şey mapisdada götürürsün sen muzlariii :roflol:Kanka bize birşey olmaz.
Mapısa düşsek de bir mok olmaz:roflol:
İthal muz işi vardı görüşmeye gittim
geldim işi bağladım artık bizimdir.
5000 kamyon muz getiriyorum ülkeye:roflol::roflol::roflol:
kanka nasi yollayim:mymeka: 6 dk sinir var :mymeka:zhebani .!.:yolasana olum :mymeka:
yayina basladik ama onlar ortada yok:mymeka: tirbiyesizlerrrrrrrr :umursamaz: bi eksin neyimmi buldular yoksa benneyaptımki eksin buldularda bana haber etmiyolar mi yoksa:mymeka:zhebani .!.:herkse nerde
susssss:mymeka: anons vermesem gelceen yoktu:mymeka::dilcikar:you_know .!.:damladım la döfmeyin misafirim vardı günlerdir gerci hala varda sallamıom artıkın :dance:
susssss:mymeka: anons vermesem gelceen yoktu:mymeka::dilcikar:
hadi len ordan:roflol: muzlarin sosislerin kokusunu aldin:roflol:you_know .!.:ondan önce geldiydim valla sonracıma baktım pullu davetiye gelmiş bende normalini buldunda pullusunu mu arıon dilek deme didim geldimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?