delikafadulden amaninnnn :roflol::roflol::roflol:yanında cevizde isterik :icecream: bi muz iki ceviz delikafadulden
kendim derken shekerime dedim:roflol: oda neymiskendine mi kaydirigubbakcemile3 amonrana burdan oy ver al uzulme
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...a-icin-5-haftanin-konugunu-secelim-anket.html
muz yimem ben
sosis de yimem :bbo:
ne yesemki acepsempatiksalakcinni
:roflol: o ne tarifi leeen sırnaşık şeysırnaşık şey ye iste cevizli muzu ugrastirma adami:roflol:yok sen yanlıs bilion muzu ezcen balla karıstırcan azda fındık tozu anaaaaam ev yıkılır ev
:mymeka:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
he kanka sana veremedim naniknanikKendim derken bana mı vermedin?:mymeka:
Kanka bu ne :1shok::roflol::roflol::roflol:
Yok o kadar marifetli olmak iyi değil kankaa
hangi konuda kız bilmiyorumkismile görüşek dedik ayarlayın dedik tamam dediniz o yane insan amonraylan konsuur gunu belirler söler demiGüya İst.buluşması yapacaktık.:mymeka:
Bıyıhlı ekşınlara geli buraya uğramadan gdiyor?
Yine moku çıkan konuda gördüm kendisini:mymeka:
delikafadulden amaninnnn :roflol::roflol::roflol:
kendim derken shekerime dedim:roflol: oda neymis
:roflol:bardak kalinliginde uzun bisey ye:roflol: sosis olabileeerrr sempatiksalakcinni
:roflol: o ne tarifi leeen sırnaşık şeysırnaşık şey ye iste cevizli muzu ugrastirma adami:roflol:
:mymeka:
he kanka sana veremedim naniknanik
delikafadulden amaninnnn :roflol::roflol::roflol:
kendim derken shekerime dedim:roflol: oda neymis
:roflol:bardak kalinliginde uzun bisey ye:roflol: sosis olabileeerrr sempatiksalakcinni
he kanka sana veremedim naniknanik
ya hainsin la :mymeka:mirmirmirmir
yatcam la ben
sende mi brütüüüsss benneyaptımki:mymeka:mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir:CüvCüv::bbo:
:roflol: hemen gidiorumhttp://www.kadinlarkulubu.com/kadin...a-icin-5-haftanin-konugunu-secelim-anket.html
kızlar hadi bakam pamuk eller oylara
eti diil la bu kez korkmayın:)
sende cak bitane sunlara yaaaaaaa:mymeka: güya yayin yapcaktik:mymeka: böyle mi anlasmistik:mymeka:uyuyonuzmu bide davet edionuz gelin sey konuscaz die heveslendim bende:dilcikar:
sende miii benneyaptımki iyi la satin hepiniz bizi :mymeka:hainsiniz olm haiiinnnnnn :mymeka:hem cagıronuz hem gidionuz bende gidiom bi daaada gelmem davosa:a015:
hadi yaaaaaa :mymeka: pis biyihli :mymeka:Güya İst.buluşması yapacaktık.:mymeka:
Bıyıhlı ekşınlara geli buraya uğramadan gdiyor?
Yine moku çıkan konuda gördüm kendisini:mymeka:
hangi konuda kız bilmiyorumkismile görüşek dedik ayarlayın dedik tamam dediniz o yane insan amonraylan konsuur gunu belirler söler demi
ne verionuz rep dısındasempatiksalakcinni
yimem tokum ben tavuk yidimhem anavatan kan aglıyorsempatiksalakcinni
abla arkadas listemdesin saniyodum göremeyince sasirdim:)fıstık arkadaşlık talebini aldım,malum ben çömezim bi şeyler karıştırdım sonra kızı çağırdım yaptı.
senin ne verdigine baglisempatiksalakcinnihangi konuda kız bilmiyorumkismile görüşek dedik ayarlayın dedik tamam dediniz o yane insan amonraylan konsuur gunu belirler söler demi
ne verionuz rep dısındasempatiksalakcinni
yimem tokum ben tavuk yidimhem anavatan kan aglıyorsempatiksalakcinni
:roflol:kanka korkma snei aldatmiyorum :roflol: olm kazenin koydugu kural:mymeka: benim ne usucm var :umursamaz: vermiyo aglicam bak :çok üzgünüm::roflol:Bir de dalga geçiyor.
Ben anladım anlayacağımı-tatlicadiarzu-
Verme oluuuum istemem repiniohaoldumsmile:umursamaz:
Ne günü nan sankim mübarek altın günü yapıyor sempatiksalakcinni
Elifle konuşmadık.Neyse msn de konuşuruzboshayallersmile
off nerde bugün muzlar sosisler:mymeka: böyle mi anlasmistik:mymeka: :roflol:
hainler cikti:mymeka: ank ablada yok:umursamaz: sizde susuyosunuz:mymeka:a m o n r a .!.:hani 2. kanal açılmamış daha
abla arkadas listemdesin saniyodum göremeyince sasirdim:)
senin ne verdigine baglisempatiksalakcinni
:roflol:kanka korkma snei aldatmiyorum :roflol: olm kazenin koydugu kural:mymeka: benim ne usucm var :umursamaz: vermiyo aglicam bak :çok üzgünüm::roflol:
.
selam kızlar fıstık, şekerkız, you, amonra, phil,.... naber yerimseniben
.
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyilik canım senden naber
fstık senin oy geçmiş 6 oydum 7 olmuş tatlım
:mymeka:dimedimmi bana hergun uyar konusun halledin herseyi benden beklemeyin die yok ama ben olmasam nefes bile alamıcanız iyiki varım he sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
.
ooo hosgeldin parlayannn Şeniz iyii nolsun gece yayinina gecicez bi türlüde gecemiyoz:mymeka: senden nbr.
isinide biliyo namiisssiiizzz:jeyyar::roflol: patlican kesmez olm seni :icecream: daha kalin bisiler bulmak lazim sana :roflol::roflol:ben muzda sevmem sosiste didim bana patlıcan salatalık lazım sebze severim ben türlü yapcemsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?