eeee düsüncelerini alabilir miyiz:roflol::rolfol::roflol:ank06 .!.:amaninnnnnnnn gördüm vallah sempatiksalakcinni
kesinlikle bu işi öğrenmem lazım ohaoldumsmile
en acilindende açılan yarışmalara katılmamız lazım zemuszemus
veririz en seksüüü pozlarımızı
bakışlar filan sositososito
eeee düsüncelerini alabilir miyiz:roflol::rolfol::roflol:
bir dahaki yarışmaya kadar öğrenelim şekerim bayanssulusmile
milletin gözü gönlü çılsın hihoyyythihoyyyt
oooo bu hairlatirim ama bidahaki yarismadaaa:jeyyar::jeyyar:
la bugun yayın yokmu yoksam tatilmi cumartesi deyi
muzcular sosisciler bi damlasinsempatiksalakcinni baslar yayin:roflol::roflol:la bugun yayın yokmu yoksam tatilmi cumartesi deyi
:roflol::roflol: büyük kücük farketmez ona:roflol: büyügüde büyük bir ustalikla tutardi:roflol::roflol::roflol:ya daha büyük balık olsaydıııı ne olcaktı sempatiksalakcinni
demi yani görsünler çıtırlar nasıl olur kaydirigubbakcemile5
sen hatırlatta biz de katılak yarışmaya
medarı iftaharı oluruz burada kaydirigubbakcemile5
yok nan daha başlamadı
trt yayınları sempatiksalakcinni
muzcular sosisciler bi damlasinsempatiksalakcinni baslar yayin:roflol::roflol:
:roflol::roflol: büyük kücük farketmez ona:roflol: büyügüde büyük bir ustalikla tutardi:roflol::roflol::roflol:
hatirlatirim olumunekankayizsmile galiba bidahaki yarisma ya vamp yada deniz kizi konseptli olcak kaydirigubbakcemile2
:roflol: belli bi saati yokki :roflol: ne zaman bize gelirlerse o zaman basliyo yayin sırnaşık şey
belki mazositsttir:roflol::roflol: ne malum kücüklerin isirmadigi:roflol::roflol::roflol: yapisiyolar görmedin mi:roflol::roflol:ank06 .!.:tutar diyorsun yani sempatiksalakcinni ya ıssırırsa aklinialirimsmile
resim işini eşim halleder o zaman
zibin kanka sempatiksalakcinni benden duymus olma ama ank abla cok pis dedikodunu yapiyo:jeyyar::roflol::roflol:
belki mazositsttir:roflol::roflol: ne malum kücüklerin isirmadigi:roflol::roflol::roflol: yapisiyolar görmedin mi:roflol::roflol:
ben yazarim buraya zaten sempatiksalakcinni mutlaka haberiniz olur
muzcular sosisciler bi damlasinsempatiksalakcinni baslar yayin:roflol::roflol:
:roflol::roflol: büyük kücük farketmez ona:roflol: büyügüde büyük bir ustalikla tutardi:roflol::roflol::roflol:
hatirlatirim olumunekankayizsmile galiba bidahaki yarisma ya vamp yada deniz kizi konseptli olcak kaydirigubbakcemile2
:roflol: belli bi saati yokki :roflol: ne zaman bize gelirlerse o zaman basliyo yayin sırnaşık şey
sempatiksalakcinni kirli camasirlarimi mi dölücen abla sempatiksalakcinni :roflol::roflol:nannn topu bide bana atıyon demiii
yazarım senin yazdıklarını ama sempatiksalakcinni
ıssırmıyor nan koparıyor resmen
tamam haberimiz olsunda katılırız belki de zemuszemus
ablammm benim beeeee guclubacismiletamam la biz vampta oluruz deniz kızıda evelallah.sizde :1shok:akannehir
sempatiksalakcinni kirli camasirlarimi mi dölücen abla sempatiksalakcinni :roflol::roflol:
:roflol: kopmuyo ama:roflol::roflol: yerinde duruyo hala:roflol::rolfol: koca bi kovayi doldurmus:roflol:
ablammm benim beeeee guclubacismile
sempatiksalakcinni kirli camasirlarimi mi dölücen abla sempatiksalakcinni :roflol::roflol:
:roflol: kopmuyo ama:roflol::roflol: yerinde duruyo hala:roflol::rolfol: koca bi kovayi doldurmus:roflol:
ablammm benim beeeee guclubacismile
parlakkk yolladim:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?