15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

pis vıstık:mymeka::mymeka::mymeka:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

zhebani görüyonmu tutamadık fıstığı sempatiksalakcinni

:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
gitsn edvırdını izlesn o pis :dilcikar::dilcikar: gel kanka gel edvırdın bi resmi var aklın gitcek:jeyyar::roflol:
bu lafımda seni tutmazsa yürü git:umursamaz:alsanaalsanasmile:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

zibin kanka sempatiksalakcinni benden duymus olma ama ank abla cok pis dedikodunu yapiyo:jeyyar::roflol::roflol:

reklamın iyisi kötüsü olmaz kanka:roflol::roflol: neymiş söyleyn merak ettim :smiley-cool::roflol::roflol::roflol::roflol:

edvırd kada takkeler yağsın başından aşağıya emi fıstıkkk :hulya:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

reklamın iyisi kötüsü olmaz kanka:roflol::roflol: neymiş söyleyn merak ettim :smiley-cool::roflol::roflol::roflol::roflol:

şuuu balık tutan kadın varya resmi yolladı bana ben istedim o resmi yolla diye sempatiksalakcinni
bende dediydimkii :lepi:
bu kız azdı artık everek dediydimm :jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol:

şuuu balık tutan kadın varya resmi yolladı bana ben istedim o resmi yolla diye sempatiksalakcinni
bende dediydimkii :lepi:
bu kız azdı artık everek dediydimm :jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol:

eveerin valla:roflol::roflol::roflol:

edvırdmış pehhh :1closedeyes:
sankim herif behlül (ve zıbın banlanır:tomato::tomato::tomato::tomato:)
:roflol::roflol::roflol::roflol:

anacım o neydi öyle :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
balik:roflol:

fıstık gel kız nere gidiyon.kaydirigubbakcemile kaç defa izlemişsin :gitme:
edfirtimin yanina sempatiksalakcinni

zhebani görüyonmu tutamadık fıstığı sempatiksalakcinni
burdayim burdayim:roflol: benimki tuttu beni

pis vıstık:mymeka::mymeka::mymeka:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol: sen giderken iyi mi :mymeka:

hani kanka göster :jeyyar: :roflol: onun en güzel resimleri bende var kanka

:roflol: ank ablam diyokiii sempatiksalakcinni zhebani azmis iyicesempatiksalakcinni bekarlik basina vurmus sempatiksalakcinnieverekte kurtulak diyooo yaaaaaa:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: öyle takkeye can kurban sempatiksalakcinni

yaaaa bu edvırdın ne fanatikleri var böyleee sempatiksalakcinni
:roflol: edfirt fanatik olunmicak gibi mi abla:asigim: ama sadece filimde öyle sempatiksalakcinni gercek hayatta iyyyggg cok ciikin bu adam :roflol::roflol: vampirim benimmm :roflol:ahhh ahhh nerde öyle vampir sefkiliii boshayallersmile edfirtiiimm vampirim olllll uleeeynnnn Şeniz

sinema filmi seri olarak yapmışlar.1. tv.de gösterdiler,denk gelmemişsindir.bir kerede çocuklar ısrar etti sinemada seyrettim.10 dakkalık konuyu kaç saat izledik.

benimki askere gidiyo:gitme: derdim edvird degil:gitme: cikamadimda zaten duyunca:gitme:

vıstık noldu olum sanaaklinialirimsmile
vamprim,parçala libidon mu yükseldi nan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
o soğuk şey öpse nolur öpmese nolur :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

:çok üzgünüm: mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumbenmafoldumben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumbenmafoldumben mafoldumben

eveerin valla:roflol::roflol::roflol:

pehlülmü irfanmı
seççç bakalım sempatiksalakcinni

edvırdmış pehhh :1closedeyes:
sankim herif behlül (ve zıbın banlanır:tomato::tomato::tomato::tomato:)
:roflol::roflol::roflol::roflol:

kelama selamlarrrrrr :lepi:

zibine dedim merak etme :lepi: amaninnnn çok mu yakışıklı o edvırtttt ya heççte değilll :2:

sinema filmi seri olarak yapmışlar.1. tv.de gösterdiler,denk gelmemişsindir.bir kerede çocuklar ısrar etti sinemada seyrettim.10 dakkalık konuyu kaç saat izledik.

10 dakkada çözdün filmi yani helalll kaydirigubbakcemile5
gençler bayılıyor bu herüfeeee akannehir

:teselli::teselli::tesellilumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
ŞenizŞenizŞenizŞeniz:teselli::teselli::teselli:
:1hug: :1hug: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…