zhebani görüyonmu tutamadık fıstığı sempatiksalakcinni
zibin kanka sempatiksalakcinni benden duymus olma ama ank abla cok pis dedikodunu yapiyo:jeyyar::roflol::roflol:
reklamın iyisi kötüsü olmaz kanka:roflol::roflol: neymiş söyleyn merak ettim :smiley-cool::roflol::roflol::roflol::roflol:
edvırd kada takkeler yağsın başından aşağıya emi fıstıkkk :hulya:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
yaaaa bu edvırdın ne fanatikleri var böyleee sempatiksalakcinni
he valla hiçte güzel değil,asıl o kurt olan çocuk yakışığlı. edvırdın adı çıkmış pööööh delikafadulden
şuuu balık tutan kadın varya resmi yolladı bana ben istedim o resmi yolla diye sempatiksalakcinni
bende dediydimkii :lepi:
bu kız azdı artık everek dediydimm :jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:
balik:roflol:anacım o neydi öyle :1shok: :1shok: :1shok: :1shok:
edfirtimin yanina sempatiksalakcinnifıstık gel kız nere gidiyon.kaydirigubbakcemile kaç defa izlemişsin :gitme:
burdayim burdayim:roflol: benimki tuttu benizhebani görüyonmu tutamadık fıstığı sempatiksalakcinni
:roflol: sen giderken iyi mi :mymeka:pis vıstık:mymeka::mymeka::mymeka:
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
hani kanka göster :jeyyar: :roflol: onun en güzel resimleri bende var kanka:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
gitsn edvırdını izlesn o pis :dilcikar::dilcikar: gel kanka gel edvırdın bi resmi var aklın gitcek:jeyyar::roflol:
bu lafımda seni tutmazsa yürü git:umursamaz:alsanaalsanasmile:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:roflol: ank ablam diyokiii sempatiksalakcinni zhebani azmis iyicesempatiksalakcinni bekarlik basina vurmus sempatiksalakcinnieverekte kurtulak diyooo yaaaaaa:roflol::roflol::roflol:reklamın iyisi kötüsü olmaz kanka:roflol::roflol: neymiş söyleyn merak ettim :smiley-cool::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: öyle takkeye can kurban sempatiksalakcinniedvırd kada takkeler yağsın başından aşağıya emi fıstıkkk :hulya:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol: edfirt fanatik olunmicak gibi mi abla:asigim: ama sadece filimde öyle sempatiksalakcinni gercek hayatta iyyyggg cok ciikin bu adam :roflol::roflol: vampirim benimmm :roflol:ahhh ahhh nerde öyle vampir sefkiliii boshayallersmile edfirtiiimm vampirim olllll uleeeynnnn Şeniz
yaaaa bu edvırdın ne fanatikleri var böyleee sempatiksalakcinni
benimki askere gidiyo:gitme: derdim edvird degil:gitme: cikamadimda zaten duyunca:gitme:
eveerin valla:roflol::roflol::roflol:
edvırdmış pehhh :1closedeyes:
sankim herif behlül (ve zıbın banlanır:tomato::tomato::tomato::tomato:)
:roflol::roflol::roflol::roflol:
balik:roflol:
edfirtimin yanina sempatiksalakcinni
burdayim burdayim:roflol: benimki tuttu beni
:roflol: sen giderken iyi mi :mymeka:
hani kanka göster :jeyyar: :roflol: onun en güzel resimleri bende var kanka
:roflol: ank ablam diyokiii sempatiksalakcinni zhebani azmis iyicesempatiksalakcinni bekarlik basina vurmus sempatiksalakcinnieverekte kurtulak diyooo yaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: öyle takkeye can kurban sempatiksalakcinni
:roflol: edfirt fanatik olunmicak gibi mi abla:asigim: ama sadece filimde öyle sempatiksalakcinni gercek hayatta iyyyggg cok ciikin bu adam :roflol::roflol: vampirim benimmm :roflol:ahhh ahhh nerde öyle vampir sefkiliii boshayallersmile edfirtiiimm vampirim olllll uleeeynnnn Şeniz
sinema filmi seri olarak yapmışlar.1. tv.de gösterdiler,denk gelmemişsindir.bir kerede çocuklar ısrar etti sinemada seyrettim.10 dakkalık konuyu kaç saat izledik.
:çok üzgünüm: mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumbenmafoldumben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben mafoldumbenmafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?