15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Ama karyolaya abla değil mi?sempatiksalakcinni
Başka bir yere de sürebilirler...delikafaduldendelikafadulden

sempatiksalakcinni ha evettt karyolaya dermişimmmmm sositososito

rezillik ya !!!!!!!! salonda ne işiniz var. ohhhhhhhh sesleri kesildi

mekan arayışlarına girdiler herhalde delikafadulden

hemde ne ses bütün bina duymuştur.kadın anıra anıra........

çok mu derinlere daldılar acaba gamyoncuiremsu :roflol:

sempatiksalakcinni ha evettt karyolaya dermişimmmmm sositososito

mekan arayışlarına girdiler herhalde delikafadulden

çok mu derinlere daldılar acaba gamyoncuiremsu :roflol:

galiba derinlerdeler. bildiğin gibi değil sanki madde almışlar yaniialsanaalsanasmile

eyvahhh durum vahim yani desene
olabilir de bu normalde hep bölylelermi

madde almışlar sanki yazacaktım eksik yazmışım,çünkü hala ellerim buz gibi.
yok canım bunlar ana oğul adam beker 50 yaşında.anası bu aralar evde değil,fırsat bu fırsat kimbilir kimi getirdi.

selammmm canımmmopuyorumnanaktan
yarışma başladı hadi hayırlı olsun kaydirigubbakcemile5

yandakiler yine geçtiler +18 yayınına terbiyesizler ama eşim duvara vurdu sesleri kesildikötükedihüso
:roflol: kiyamam yaaa yine miiii:roflol::roflol:

Hadiii yaaa:roflol::roflol::roflol:
Kanka bak muzu bulan,tadını alan bir daha bırakmıyor.-tatlicadiarzu-
Bunlar ne muzcuymuş her gece her gece:roflol::roflol:
olan var olmayan varboshayallersmile
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey muzu bulan tadini alan bir daha birakmiyor diyo yaaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kanka koptum la vallasırnaşık şeysırnaşık şey

vıstık şu linke bak :roflol::roflol::roflol::roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/cinsellik-18/290028-twilight-18-k305zlar305-2.html

keyfin yerine gelsin namıssızaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
:roflol: olm ona ben aylar öncesinden baktim:jeyyar: sen daha yenimi gösterion bana:roflol::roflol: ama yok istemiom mirmirmirmir bakmicam :dilcikar:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey acaba niye sırnaşık şeysırnaşık şey bilmece gibi olmus sırnaşık şey

Phil abla ne yapsınlar.
Yapmışken ses getirsin istiyorlar:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: kk bile duydu :roflol::roflol: amaclarina ulastilar:roflol::roflol: bayaaa ses getirdiler sırnaşık şeysırnaşık şey

hemde ne ses bütün bina duymuştur.kadın anıra anıra........
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bi konu vardi konu sahibi eltisiyle ayni binada oturuyomus alt kattaymmis yatak odalari, eltisi aniriyomus sempatiksalakcinni bagira bagira hemde :roflol: agggggggggg diyomus sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey biri kuyruguna basarcasina :roflol: :roflol::roflol:

selammm ben geldimkaydirigubbakcemile5
selammm

görüm ablam yazdım hatta,benim topiğe de bakındım gidiyom,çok uykusuzum..
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için..:1hug:
,fstk hatunun da ama tam _fstık olmuş çok beğendimmm

öpüyorum sizleri,az bakınım çıkıcam Şeniz

olum muzlar sosisler santimlerr sunumlar havada uçuşuyo ne bu:roflol:
ben yokken yayına başlamayın diom sizee oku oku canım çıktı gülmekten de mıçtım altıma:roflol:
komşuya bak beee maşallahları var valla kıskanmadım deel her gece her gece:roflol:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ooo erken cikmissin bugün ablacim iyi gecelerrrr opuyorumnanaktan

sagol caniiisiiim opuyorumnanaktan
ben sana bittim yaaaa, bide icime sinmedi diyodun sempatiksalakcinni bide icine sinse nasi bisey cikcak acaba ortaya kaydirigubbakcemile3
bende seni öptümm Şeniziyi gecelerrr opuyorumnanaktan

kuskim:roflol: ama sende cok gec gelion olm yaaa erken gel diyoz sana:mymeka: erkenden cikip yatiyolar
bugün sen yoksun diye ben geyik yapmadim :smiley-cool: sirf sen yoksun diye yaaneee -tatlicadiarzu- deidm kuskim yok ben geyik yapmicam:roflol::roflol: inokyofstksmili: sempatiksalakcinni

heee komsuya gelincesempatiksalakcinni ayip denen bisi var yaneee :mymeka: madem her gece her gece bari belli etmeyin :mymeka: olan var olmayan var :umursamaz: hic düsünmüyolar hiccc:roflol::roflol::roflol:

aa gidiyo musun cnmm:gitme: iyi gecelerr:gitme:
sagol cnmm benim opuyorumnanaktan bugün biraz keyifsizdim normalde dipcik gibiyimsempatiksalakcinni topigin altini üstüne getiririm:roflol::roflol:

fistoooo saol kanka beklediğin için olum adım ne benim GECe_KuSu gece gelcdmtabii:roflol:
ders çalışmaya çalıştım az ömrümü yedi kpss aşkıma günnük yazdım asker günnüğü 1 saat sporumu da yaptım geldim napim anca
bu arada parlayanla senin aşkıız gitcklermiş askeree üzülme canım zor geçiyo ama her gün seslerini duymak inanılmaz huzur veriyo.uzun dönemmiş siziki daha zor ama tam destek canomm benden sana:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…