- 20 Mart 2008
- 142.086
- 214.235
- 1.423
- 60
Ama karyolaya abla değil mi?sempatiksalakcinni
Başka bir yere de sürebilirler...delikafaduldendelikafadulden
rezillik ya !!!!!!!! salonda ne işiniz var. ohhhhhhhh sesleri kesildi
hemde ne ses bütün bina duymuştur.kadın anıra anıra........
kaydirigubbakcemile3
Şeker kaçaaaaaaaarrboshayallersmileopuyorumnanaktan
sempatiksalakcinni ha evettt karyolaya dermişimmmmm sositososito
mekan arayışlarına girdiler herhalde delikafadulden
çok mu derinlere daldılar acaba gamyoncuiremsu :roflol:
galiba derinlerdeler. bildiğin gibi değil sanki madde almışlar yaniialsanaalsanasmile
eyvahhh durum vahim yani desene
olabilir de bu normalde hep bölylelermi
madde almışlar sanki yazacaktım eksik yazmışım,çünkü hala ellerim buz gibi.
yok canım bunlar ana oğul adam beker 50 yaşında.anası bu aralar evde değil,fırsat bu fırsat kimbilir kimi getirdi.
:roflol: kiyamam yaaa yine miiii:roflol::roflol:yandakiler yine geçtiler +18 yayınına terbiyesizler ama eşim duvara vurdu sesleri kesildikötükedihüso
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey muzu bulan tadini alan bir daha birakmiyor diyo yaaaaaaaaaaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kanka koptum la vallasırnaşık şeysırnaşık şeyHadiii yaaa:roflol::roflol::roflol:
Kanka bak muzu bulan,tadını alan bir daha bırakmıyor.-tatlicadiarzu-
Bunlar ne muzcuymuş her gece her gece:roflol::roflol:
olan var olmayan varboshayallersmile
:roflol: olm ona ben aylar öncesinden baktim:jeyyar: sen daha yenimi gösterion bana:roflol::roflol: ama yok istemiom mirmirmirmir bakmicam :dilcikar:vıstık şu linke bak :roflol::roflol::roflol::roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/cinsellik-18/290028-twilight-18-k305zlar305-2.html
keyfin yerine gelsin namıssızaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey acaba niye sırnaşık şeysırnaşık şey bilmece gibi olmus sırnaşık şey:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ses derken :kedi::roflol::roflol::roflol:
bizim üstteki kızın annesi gil bi yere gidince karyola sesi geliyo hep:roflol::roflol::roflol::roflol:
dikkatinizi çekrm sadece annesi gil bi yere gidince geliyo sırnaşık şey başka çıt yok diğergeceler.sizce niye:roflol::roflol:
kk çok yavaş ya :sm_confused:
hadi ben kaçtm iyi gecelerŞenizŞenizŞeniz
:roflol::roflol::roflol: kk bile duydu :roflol::roflol: amaclarina ulastilar:roflol::roflol: bayaaa ses getirdiler sırnaşık şeysırnaşık şeyPhil abla ne yapsınlar.
Yapmışken ses getirsin istiyorlar:roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey bi konu vardi konu sahibi eltisiyle ayni binada oturuyomus alt kattaymmis yatak odalari, eltisi aniriyomus sempatiksalakcinni bagira bagira hemde :roflol: agggggggggg diyomus sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey biri kuyruguna basarcasina :roflol: :roflol::roflol:hemde ne ses bütün bina duymuştur.kadın anıra anıra........
selammm ben geldimkaydirigubbakcemile5
ooo erken cikmissin bugün ablacim iyi gecelerrrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sagol caniiisiiim opuyorumnanaktangörüm ablam yazdım hatta,benim topiğe de bakındım gidiyom,çok uykusuzum..
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için..:1hug:
,fstk hatunun da ama tam _fstık olmuş çok beğendimmm
öpüyorum sizleri,az bakınım çıkıcam Şeniz
kuskim:roflol: ama sende cok gec gelion olm yaaa erken gel diyoz sana:mymeka: erkenden cikip yatiyolarolum muzlar sosisler santimlerr sunumlar havada uçuşuyo ne bu:roflol:
ben yokken yayına başlamayın diom sizee oku oku canım çıktı gülmekten de mıçtım altıma:roflol:
komşuya bak beee maşallahları var valla kıskanmadım deel her gece her gece:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?