GARA_GIZ .!.:rep vermeyide öğrendim bu arada ilk repimde sana geldi canım güle güle kullanopuyorumnanaktan
hadi sende yat artık bırak yaramazlık yapmayı yaw
iyi geceler ben kaçar
:roflol::roflol: aynen ya nickide nasil ayarlamis cakaaalll:roflol::roflol:GeCe_KuSu .!.:fistoooo saol kanka beklediğin için olum adım ne benim GECe_KuSu gece gelcdmtabii:roflol:
ders çalışmaya çalıştım az ömrümü yedi kpss aşkıma günnük yazdım asker günnüğü 1 saat sporumu da yaptım geldim napim anca
bu arada parlayanla senin aşkıız gitcklermiş askeree üzülme canım zor geçiyo ama her gün seslerini duymak inanılmaz huzur veriyo.uzun dönemmiş siziki daha zor ama tam destek canomm benden sana:1hug:
olm manyaksin:roflol::roflol: beni mi takip edion la:roflol: cikiletali muzlu:icecream: pasta yedim dedimya:roflol: nasilda bulmus hemen:roflol: yimirtali sucuk yedim diyo:roflol::roflol::roflol: aclik:jeyyar: anladin sen onu :icecream: basina mi vurdu kanka:roflol::roflol::roflol::roflol:
tüh yaaa keske kisalsaydi :çok üzgünüm: gör bak benimkinin askerligi biter sonra 12 ay olur :çok üzgünüm: üzülme demesi kolay dicem ama seninkide asker :1hug: ankesör ne lasempatiksalakcinni olm türkce konus benle:roflol::roflol: ordaki tel. zimbirtisi mi :cahillercahilifstksmili:GeCe_KuSu .!.:kanka rafa kalktı o tasarı bilmiom sonra ne olur ama sizin dönem uzun ya blki bi ucundan kısaltırlar tasarı onaylanırsa.
telefon olayına gelince gittiği yere göre değişiyo. ddoğuya düşerse üzülme benimki d bakırda mesela çok rahatım dio.bazıları cep tel. sokabiliyo içeri ama benimki sokamıy bi türlü.ankesörden arar kanka sıkma canını biz günde 2 kez konuşuyoruz. çarşı izinlerinde de kafee falan gider msnden konuşursunuz.
evet asker günnnüğü bebişimm
askerime her gün yazıorum gelince ona hediy edicem
:roflol::roflol: kanka caktirma cikiletali muzlu yazdim sonra geri sildim:roflol::roflol: ayip olmasin diye sempatiksalakcinni cikiletali muz lafini duymayiver:roflol::roflol: nasilda dikkatini cekmis:roflol::roflol: seni görünce dedim ahaa kesin muzu duydu damladi:roflol:.roflol: dedigim gibide olmus sucuk yemis :jeyyar: hemde yimirtaliii delikafadulden:roflol:GeCe_KuSu .!.:online mesajdan kim ne yazdı takip ediom çikileta gördüm bi baktım sen yazmışssın koştum geldim.:roflol::roflol::roflol:çok acıktım kanka çokkkkkkkkkkkkkkkkkkk:roflol::roflol::roflol::rofl ol::roflol::roflol::CüvCüv:şu smiliye bayılıyomm
tüh yaaa keske kisalsaydi :çok üzgünüm: gör bak benimkinin askerligi biter sonra 12 ay olur :çok üzgünüm: üzülme demesi kolay dicem ama seninkide asker :1hug: ankesör ne lasempatiksalakcinni olm türkce konus benle:roflol::roflol: ordaki tel. zimbirtisi mi :cahillercahilifstksmili:
kanka süpersin:asigim: bende yazabilsem keske ama yazabilcemi sanmiyorum:/ beceriksizimsempatiksalakcinni ama iyi fikir verdin bana yirim seniiŞeniz hergün yazamasamda arada sirada yazarim kanka sagoool yaaaa:dance:
:roflol::roflol: kanka caktirma cikiletali muzlu yazdim sonra geri sildim:roflol::roflol: ayip olmasin diye sempatiksalakcinni cikiletali muz lafini duymayiver:roflol::roflol: nasilda dikkatini cekmis:roflol::roflol: seni görünce dedim ahaa kesin muzu duydu damladi:roflol:.roflol: dedigim gibide olmus sucuk yemis :jeyyar: hemde yimirtaliii delikafadulden:roflol:
ahahahaha :roflol: o smile olan ilginin sebebi niye niye acabaaa:jeyyar::roflol:.roflol:
:roflol::roflol::roflol: ben ne bilim la senin görceni:roflol: ama yalan degil bak simdi onu yazarken kendi kendime dedimki kesin mapisdaslarim görcek bunu:roflol::roflol: zalaga malum olur derler banada öyle oldu galiba:roflol: :kendikendinezalakdiyenzalakfstksmili::roflol:GeCe_KuSu .!.:olumm çikileta muzu görünce dyanamıyom bilionn damarıma basmasanaaa:roflol: he yımırtalı sucuk yedim nefisti tadı damağıdmda kaldı yarın bida yicem:roflol: smileyi sevmemin sebebi yaşım geldi iç güdülerim hortladı ve libidom tavan yaptı ondan olabülüüüü:roflol: canım istiyor her gece her geceeeeeee:CüvCüv::roflol:
vayyy caninaaaaaaa sayin seyircilerrrrsempatiksalakcinni türkce ögretmeni ama yimirtali sucuk diyiveriyo gaaaariii:roflol:.roflol: ya yazmayi sevmemekten degilde yazmayi becerememekten desek suna sırnaşık şey hergün hergün yazicak bisey bulamam :sm_confused: yani bulurum da kelimelere dökemem:roflol: :beceriksizviztiksmilinolcak::mymeka: :roflol: :roflol: arada sirada yazarim ama tuttum bu fikri:) hem rahatlarim dogru diyosun hemde ani olur askima:asigim: askim dedigime bakma la ayrildik :çok üzgünüm: barismak icin kivraniom resmen sempatiksalakcinni ama gurur yapiom:mymeka: yada naz mi desek :icecream: en kisa zamanda bariscam artik yeter uleeen :roflol: 1 ay oldu akannehir fazla naz asik usandirir dimii :icecream::roflol:GeCe_KuSu .!.:ankesörr he evet ordaki kartlı tel zımbırtısı olum ben türkçe konuşuyom hem de türkçe öğreteniiym kırarım kafanı bak:roflol:ben normalde de günlük tutardım canımbelki sen yazmayı sevmiosundur ama askerinin çok hoşuna gider o defteri eline aldığında ki ömür boyu saklar müthiş bir anı olur o yüzden sık kendiniher gün yaz. hem şahane rahatlıyo insan.
sosis mi yazdin sempatiksalakcinni ben niye sucuk okudum sempatiksalakcinni yoksa ben simdi senin ne dedigini ynalis mi anladim:roflol::roflol: kafam yerinde degilki:roflol: sendede kafa kalmamis:roflol::roflol: bekarlik canina nasil tak ettiyse artik:jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şeyphil ablanin komsularini örnek aliyoruz:roflol::roflol: idolümüz onlar bizim:lepi::roflol: her gece her gece:roflol::roflol: iki saat delikafadulden dumrkasizin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hic yasamadigim fantezilerim depresti yine iyi misırnaşık şeysırnaşık şeyGeCe_KuSu .!.:olum ben yannış yazmışım sucuk değil sosis yedim yazdım o topiğe burda karıştırmışım ne yediğimi hala şoktayım demekki çok yemişim:roflol: valla koce bu gece deeel her gece lazımmm:roflol:
burda cıvıtıyom napim yavrum türkçe öğretmeniyimm örnek olmalıyım die kasıom kendimi her yerde burda da koyveriomm ben de insanım benim de cıvıtasım gelio :roflol:
sosis mi yazdin sempatiksalakcinni ben niye sucuk okudum sempatiksalakcinni yoksa ben simdi senin ne dedigini ynalis mi anladim:roflol::roflol: kafam yerinde degilki:roflol: sendede kafa kalmamis:roflol::roflol: bekarlik canina nasil tak ettiyse artik:jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şeyphil ablanin komsularini örnek aliyoruz:roflol::roflol: idolümüz onlar bizim:lepi::roflol: her gece her gece:roflol::roflol: iki saat delikafadulden dumrkasizin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey hic yasamadigim fantezilerim depresti yine iyi misırnaşık şeysırnaşık şey
amaaaaaaann koyver gitsin:lepi: bakma böyle konustugumanormalde ve bu topiklerin disinda pek bi ciddiyim :smiley-cool: :roflol: burdada kendimi kasarsam ohoooooo hayatin tadini cikarmak gerek:jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
::roflol::roflol::roflol:bitek muzu olmayanlarin ici gidiyodur delikafadulden:roflol::roflol: ay ne diom beeennn :roflol:GeCe_KuSu .!.:bilmiom kafayı yedim bende sanırsameyvahedigeldismile
idolümüze laf ettitmicem bundan sonraa ayıp derken herkesin içi gidio demi çakallaarrrr:roflol:
::roflol::roflol::roflol:bitek muzu olmayanlarin ici gidiyodur delikafadulden:roflol::roflol: ay ne diom beeennn :roflol:
o niyeymis:roflol:GeCe_KuSu .!.:bunlar son cümlelerimiz olabilir fıstıkım bilion dimi:roflol:
kusum ben cikiyorum opuyorumnanaktan
ilk defa saat 5 olmadan yatmak istiyorum:roflol::roflol: hadi öpüstüüüüüüüüüüükk Şeniz
iyi gecelerr opuyorumnanaktanGeCe_KuSu .!.:ben de çıkıcam cnım iyi gecelerrrr
bu arada bu ismi çocuğuna verir misin?
muz?:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?