:roflol::roflol::roflol: tamam kanka atiom:roflol:la özelden link at açılmadı :sm_confused:
ben nedem karıları lülülülülülülülülülülülü irkek var mı onu de sen:roflol::roflol::roflol:
kaportası sağlam bi herüf:roflol::roflol::roflol::roflol:taş gibi olsn şöyle:icecream::roflol::roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey yok yaaaa psiiiiiiiikklaelaelaelaelae hicte bilem şakkıdı kanka bunlar bos laflarÖyle deme abla eğri meğri işlevi önemlisempatiksalakcinni
:roflol::roflol::roflol:
diyoonnnn yani sempatiksalakcinni yok anacımmm zor olur o zaman takılır gider mazallah :jeyyar: :roflol:
oyy ablacim gecmis olsuuunnn :1hug:Philemon .!.:çok kötü grip oldum yatıyom :2::2:
oyy ablacim gecmis olsuuunnn :1hug:
yatmak yoklmaz: yayin var :icecream: hemde en özelinden :smiley-cool: kutlamali yayin :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şey
çok kötü grip oldum yatıyom :2::2:
:roflol::roflol::roflol: tamam kanka atiom:roflol:
tutti fruttide erkegin ne isi var olm sempatiksalakcinni varsada ben bilmiom sırnaşık şeysırnaşık şey
sırnaşık şeysırnaşık şey yok yaaaa psiiiiiiiikklaelaelaelaelae hicte bilem şakkıdı kanka bunlar bos laflarirkeklerin kendilerini teselli etmek icin uydurduklari kiliflar sırnaşık şeysırnaşık şey hatunlarin biyeri yamuk oldugu zaman -tatlicadiarzu- islev önemli demiyolar :mymeka::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
opuyorumnanaktanteşekkür ederim canımm.:2:
gidiyo musun:gitme:
tabiside abla :roflol: ne sandinnn :roflol::roflol::roflol: söyle en paklavalisindan -tatlicadiarzu- mikemmelll ficutla aklinialirimsmile görmek gerek::jeyyar: :roflol: zulüm mü -tatlicadiarzu- oda nee laelaelaelaelae:roflol::roflol:
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine tam hastalık mevsimine giriyoruz şimdi a.s.
amaçççç renk katmak fücut görmek kızımmmmm sempatiksalakcinni :roflol: işlev işlev olalı böle zulüm görmedi herhalde delikafadulden :sinifsinif:
geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine tam hastalık mevsimine giriyoruz şimdi a.s.
amaçççç renk katmak fücut görmek kızımmmmm sempatiksalakcinni :roflol: işlev işlev olalı böle zulüm görmedi herhalde delikafadulden :sinifsinif:
opuyorumnanaktan
gidiyo musun:gitme:
tabiside abla :roflol: ne sandinnn :roflol::roflol::roflol: söyle en paklavalisindan -tatlicadiarzu- mikemmelll ficutla aklinialirimsmile görmek gerek::jeyyar: :roflol: zulüm mü -tatlicadiarzu- oda nee laelaelaelaelae:roflol::roflol:
teşekkür ederim ank.
bugün kızımla kozzy alışveriş merkezine gittik orda terledim,dönüştede eve yürürken rüzgar vardı demekki için,için işledi rüzgar.
:roflol::roflol::roflol::roflol:
hemde en baklavalısındannnnn kat kat sempatiksalakcinni yeterli olan işlevvvvv fıstıkkkkk haydar hocam öle diyooooooo naniknanik :roflol: :roflol:
havada soğudu ya ondan dikkat etmek lazım ya bugünde rüzgar var yani
:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: abla bu zibin varysa tam catlak:roflol::roflol::roflol:
patronun actigi topicte geyik yapiyo deli:roflol::roflol:
deprem oldu!!!!!!!!!!!!!!
deprem miohaoldumsmile nee depremi:bbo:Philemon .!.:deprem oldu!!!!!!!!!!!!!!
yazdim zaten kanka sus alcan cezayi görcen günününü diye:roflol:ank06 .!.:görecek cezasını durdurun şu kızı yaaa
evet ya hemde 2 kere nasıl kalktımm kanepeden bilmiyom eyvahedigeldismile
yazdim zaten kanka sus alcan cezayi görcen günününü diye:roflol:
akannehir inanmiyorum yaaa kafamçokkarıştı simdi mi oldu deprem :1shok:
yazdim zaten kanka sus alcan cezayi görcen günününü diye:roflol:
akannehir inanmiyorum yaaa kafamçokkarıştı simdi mi oldu deprem :1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?