15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

:roflol::roflol::roflol: tamam kanka atiom:roflol:
tutti fruttide erkegin ne isi var olm sempatiksalakcinni varsada ben bilmiom sırnaşık şeysırnaşık şey

Öyle deme abla eğri meğri işlevi önemlisempatiksalakcinni
sırnaşık şeysırnaşık şey yok yaaaa psiiiiiiiikklaelaelaelaelae hicte bilem şakkıdı kanka bunlar bos laflar irkeklerin kendilerini teselli etmek icin uydurduklari kiliflar sırnaşık şeysırnaşık şey hatunlarin biyeri yamuk oldugu zaman -tatlicadiarzu- islev önemli demiyolar :mymeka::roflol:

diyoonnnn yani sempatiksalakcinni yok anacımmm zor olur o zaman takılır gider mazallah :jeyyar: :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Philemon .!.:
çok kötü grip oldum yatıyom :2::2:
oyy ablacim gecmis olsuuunnn :1hug:
yatmak yoklmaz: yayin var :icecream: hemde en özelinden :smiley-cool: kutlamali yayin :jeyyar: sırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
çok kötü grip oldum yatıyom :2::2:

geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine tam hastalık mevsimine giriyoruz şimdi a.s.

amaçççç renk katmak fücut görmek kızımmmmm sempatiksalakcinni :roflol: işlev işlev olalı böle zulüm görmedi herhalde delikafadulden :sinifsinif:

teşekkür ederim canımm.:2:
opuyorumnanaktan

gidiyo musun:gitme:

tabiside abla :roflol: ne sandinnn :roflol::roflol::roflol: söyle en paklavalisindan -tatlicadiarzu- mikemmelll ficutla aklinialirimsmile görmek gerek::jeyyar: :roflol: zulüm mü -tatlicadiarzu- oda nee laelaelaelaelae:roflol::roflol:

teşekkür ederim ank.
bugün kızımla kozzy alışveriş merkezine gittik orda terledim,dönüştede eve yürürken rüzgar vardı demekki için,için işledi rüzgar.

hemde en baklavalısındannnnn kat kat sempatiksalakcinni yeterli olan işlevvvvv fıstıkkkkk haydar hocam öle diyooooooo naniknanik :roflol: :roflol:

teşekkür ederim ank.
bugün kızımla kozzy alışveriş merkezine gittik orda terledim,dönüştede eve yürürken rüzgar vardı demekki için,için işledi rüzgar.

havada soğudu ya ondan dikkat etmek lazım ya bugünde rüzgar var yani

:roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: abla bu zibin varysa tam catlak:roflol::roflol::roflol:
patronun actigi topicte geyik yapiyo deli:roflol::roflol:

ay inanmyiorum doktorlar geri dönüyooooooooo :sm_cool: lilililililililililiil :teytey:

ank06 .!.:
görecek cezasını durdurun şu kızı yaaa

evet ya hemde 2 kere nasıl kalktımm kanepeden bilmiyom eyvahedigeldismile
yazdim zaten kanka sus alcan cezayi görcen günününü diye:roflol:

akannehir inanmiyorum yaaa kafamçokkarıştı simdi mi oldu deprem :1shok:

[/url][/IMG] bugün yayın varmışş bunlar da benden olsun. herkese benden muzzzz:roflol:

olum durun parti filan yapmayın bi deprem daha vurur kalbim dayanmas vallahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…