15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

evet ya 4.4 şiddetinde oldu kanepe resmen vurdu alttan eyvahedigeldismile

:1shok: off büyükmüs yaaaa :bbo: bi hasar fln olmadi dimi

GeCe_KuSu .!.:
[/IMG] bugün yayın varmışş bunlar da benden olsun. herkese benden muzzzz:roflol:

olum durun parti filan yapmayın bi deprem daha vurur kalbim dayanmas vallahaaa
olm bu neeeeeeeee delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kizlar gördünüz mü :roflol: topigimizin 10.000 mesaji gecmesi koca istanbulu bile sarsti :roflol::roflol: töbe töbeee:roflol:

you_know .!.:
deprem oldu lan ben ilk defa deprem hissettim evdedee tekim
kiyamam yaaaa korkmussundur :teselli:
Philemon .!.:
bence yan komşu depreme sebebiyet verdi :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: yan komsunun sucu ne sırnaşık şeysırnaşık şey tamam farkindayim bayat bi espri oldu mirmirmirmir yüzüme vurmayin ama oyarim:mymeka: sempatiksalakcinni:roflol::roflol:

muzzsuz yayın mı olur olum hem öğretici olması açısından 5 duyuya hitap etmesi şart:roflol:

Ama Ank.abla da hissetmiş abla biz hissetmedik.
Komşu diyorsun sen şmdi heedelikafadulden

bizde hissettik.bazı yerler daha çok hissetmiş.kardeşim maltepe sahile çok yakın oturuyor ,onlar çooook hissetmiş dışarı çıkmışlar.annemler göztepe ssk nın arka tarafında oturuyorlar onlarda çok hissetmişler,onlarda dışarı çıkmışlar. yani semte göre demekki az veya çok hissedildi.

daha maaş almama çok var ama manav abiye dedim hesaba yaz sonra hallederik bi şekilde:roflol:

Evet ablacığım muhtemelen öyle... a.s.

Çanta filan hazırladık yaaaa bişey filan olurda allah saklasın o andada laptop kucağımdaydı nasııl fırlattım bilmiyom sehpanın üzerine atmışım eyvahedigeldismile

napıyım olum seviyoreee sizleri:roflol:
kendimi fed ediom bak muzsuz kalmayın die(acaba muz meraklısı olduğumdan direk atladım mı bilmiom):roflol:

ank06 .!.:
Çanta filan hazırladık yaaaa bişey filan olurda allah saklasın o andada laptop kucağımdaydı nasııl fırlattım bilmiyom sehpanın üzerine atmışım eyvahedigeldismile
ablalarim sakin olunn :1hug: bakin biz simdi sizi nasil senlendircez:dance: korkunuzu unutcaksiniz:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…