[/url][/IMG] bugün yayın varmışş bunlar da benden olsun. herkese benden muzzzz:roflol:
olum durun parti filan yapmayın bi deprem daha vurur kalbim dayanmas vallahaaa
bence yan komşu depreme sebebiyet verdi :roflol::roflol:
konwum yannız kalma bu aralar bi olduysa bida artçılar gelir
:1shok: off büyükmüs yaaaa :bbo: bi hasar fln olmadi dimi
evet ya 4.4 şiddetinde oldu kanepe resmen vurdu alttan eyvahedigeldismile
olm bu neeeeeeeee delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyGeCe_KuSu .!.:
kiyamam yaaaa korkmussundur :teselli:you_know .!.:deprem oldu lan ben ilk defa deprem hissettim evdedee tekim
:roflol::roflol::roflol: yan komsunun sucu ne sırnaşık şeysırnaşık şey tamam farkindayim bayat bi espri oldu mirmirmirmir yüzüme vurmayin ama oyarim:mymeka: sempatiksalakcinni:roflol::roflol:Philemon .!.:bence yan komşu depreme sebebiyet verdi :roflol::roflol:
Ama Ank.abla da hissetmiş abla biz hissetmedik.
Komşu diyorsun sen şmdi heedelikafadulden
bizde hissettik.bazı yerler daha çok hissetmiş.kardeşim maltepe sahile çok yakın oturuyor ,onlar çooook hissetmiş dışarı çıkmışlar.annemler göztepe ssk nın arka tarafında oturuyorlar onlarda çok hissetmişler,onlarda dışarı çıkmışlar. yani semte göre demekki az veya çok hissedildi.
Bir şekilde?fisfisfis
Bu sahne bana Emrahın anasını hatırlattı.
Manavcı:Sen arkaya geç ben geliyorumEki Görüntüle 55751
:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol:muzzsuz yayın mı olur olum hem öğretici olması açısından 5 duyuya hitap etmesi şart:roflol:
:roflol::roflol: kankam is basinda:roflol::roflol:Bir şekilde?fisfisfis
Bu sahne bana Emrahın anasını hatırlattı.
Manavcı:Sen arkaya geç ben geliyorum
:roflol::roflol::roflol:
Philemon .!.:bizde hissettik.bazı yerler daha çok hissetmiş.kardeşim maltepe sahile çok yakın oturuyor ,onlar çooook hissetmiş dışarı çıkmışlar.annemler göztepe ssk nın arka tarafında oturuyorlar onlarda çok hissetmişler,onlarda dışarı çıkmışlar. yani semte göre demekki az veya çok hissedildi.
ablalarim sakin olunn :1hug: bakin biz simdi sizi nasil senlendircez:dance: korkunuzu unutcaksiniz:teytey:ank06 .!.:Çanta filan hazırladık yaaaa bişey filan olurda allah saklasın o andada laptop kucağımdaydı nasııl fırlattım bilmiyom sehpanın üzerine atmışım eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?