cüssesine bakmamak lazim sempatiksalakcinni cüssesi yaniltabilir sırnaşık şey o koca cüssenin altinda bi minik serce yatabilüüüü sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyGeCe_KuSu .!.:addam cüsseli kankaa minik değildir umarım olmassa popmpaları az< bişey:roflol:
kanka bunalr ne :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: kanka resmi burda yayinlican ama demi:jeyyar::jeyyar: ya hayallerindeki gibi cikmazsa ohaoldumsmile ya minisse:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
yok yok bu kesmedi beni havaiifisek patlatcam simdi sempatiksalakcinni
lilililillilililililililil :sm_cool:
cüssesine bakmamak lazim sempatiksalakcinni cüssesi yaniltabilir sırnaşık şey o koca cüssenin altinda bi minik serce yatabilüüüü sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol: olm az tasarruflu ollll:mymeka: bize bak :smiley-cool: kendi takkelerimizi kenidmiz örüyoz :hulya: devir tasarruf devriGeCe_KuSu .!.:olumm biliom az önce de dedimben bunnarı stıp parasıynan diğer takkelerden alcem çeşitli çşitli:roflol:
Bu gece varya kimsenin evinde ne takke ne muzzzzz ede sosis işlerrrrrr sempatiksalakcinni :roflol:
dimiiii :lepi: kirmizi kirmizii:asigim:ank06 .!.:bu daha iyyiiiiii :lepi:
hersey olabülüüü yanee :icecream: dis görünüse aldanmamak gerek :roflol::roflol:shekerkizcandy .!.:Saka kuşu bilem olabülüüüsempatiksalakcinnisırnaşık şey
o niye sempatiksalakcinni deprem korkusuyla mi:roflol::roflol: asil bu gece daha cok isler :jeyyar: korkunc fanteziiii:roflol::roflol:ank06 .!.:Bu gece varya kimsenin evinde ne takke ne muzzzzz ede sosis işlerrrrrr sempatiksalakcinni :roflol:
kanka piyasadakiler dandik dundik şakkıdı fantazinin 10 altin kuralari diye topic acicam yakinda olm:roflol: gel beni dinle:roflol::roflol: el emegi göz nuru iyidir iyiiii:jeyyar: :icecream: :roflol:GeCe_KuSu .!.:yok laa neler neler var piyasada el emeği yapceme değişik fantezi üretirim yaratıcılığımı konuştuerurum kankee:roflol:
hosgeldin cnmmm :1hug:a m o n r a .!.:kızlarrr bi deprem molası verdim tekrar geri geldin neymiş bu artçı mı öncü mü ne dediler
Abla öyle deme.Ne muzcular vaar aramızda.
Onlar içimiz de bizden birilerisempatiksalakcinni
kızlarrr bi deprem molası verdim tekrar geri geldin neymiş bu artçı mı öncü mü ne dediler
dimiiii :lepi: kirmizi kirmizii:asigim:
hersey olabülüüü yanee :icecream: dis görünüse aldanmamak gerek :roflol::roflol:
o niye sempatiksalakcinni deprem korkusuyla mi:roflol::roflol: asil bu gece daha cok isler :jeyyar: korkunc fanteziiii:roflol::roflol:
Eliiiiiiff hoşgeldin yevrüümsempatiksalakcinni
Artçıdır laaa korkmakaydirigubbakcemile2
sempatiksalakcinni
niye kız öle yakalanmakta var cıbıl cıbılll sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?