15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

GeCe_KuSu .!.:
addam cüsseli kankaa minik değildir umarım olmassa popmpaları az< bişey:roflol:
cüssesine bakmamak lazim sempatiksalakcinni cüssesi yaniltabilir sırnaşık şey o koca cüssenin altinda bi minik serce yatabilüüüü sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

lilililillilililililililil :sm_cool:

bu daha iyyiiiiii :lepi:

kendimmm kankaaam yassssaaa beeee :içelim:
nikolastigimi düsünmeyin sempatiksalakcinni benimki msne girdide ondan yavasladim :roflol::roflol:

GeCe_KuSu .!.:
olumm biliom az önce de dedimben bunnarı stıp parasıynan diğer takkelerden alcem çeşitli çşitli:roflol:
:roflol::roflol: olm az tasarruflu ollll:mymeka: bize bak :smiley-cool: kendi takkelerimizi kenidmiz örüyoz :hulya: devir tasarruf devri hem bizimkiler el emegiiiigöz nuruuu aklinialirimsmile onlar daha kiymetli oluuuyo:jeyyar: satin alinanlarla fantezi kapasiteniz genislemez olm:roflol::roflol:

yok laa neler neler var piyasada el emeği yapceme değişik fantezi üretirim yaratıcılığımı konuştuerurum kankee:roflol:

ank06 .!.:
bu daha iyyiiiiii :lepi:
dimiiii :lepi: kirmizi kirmizii:asigim:
shekerkizcandy .!.:
Saka kuşu bilem olabülüüüsempatiksalakcinnisırnaşık şey
hersey olabülüüü yanee :icecream: dis görünüse aldanmamak gerek :roflol::roflol:
ank06 .!.:
Bu gece varya kimsenin evinde ne takke ne muzzzzz ede sosis işlerrrrrr sempatiksalakcinni :roflol:
o niye sempatiksalakcinni deprem korkusuyla mi:roflol::roflol: asil bu gece daha cok isler :jeyyar: korkunc fanteziiii:roflol::roflol:

GeCe_KuSu .!.:
yok laa neler neler var piyasada el emeği yapceme değişik fantezi üretirim yaratıcılığımı konuştuerurum kankee:roflol:
kanka piyasadakiler dandik dundik şakkıdı fantazinin 10 altin kuralari diye topic acicam yakinda olm:roflol: gel beni dinle:roflol::roflol: el emegi göz nuru iyidir iyiiii:jeyyar: :icecream: :roflol:

sempatiksalakcinni
Abla öyle deme.Ne muzcular vaar aramızda.
Onlar içimiz de bizden birilerisempatiksalakcinni

niye kız öle yakalanmakta var cıbıl cıbılll sempatiksalakcinni

kızlarrr bi deprem molası verdim tekrar geri geldin neymiş bu artçı mı öncü mü ne dediler

öncüdür kesin ilk başta bişey demediler ama sonrasında dinlemedim hiçç

yessss canım kırmızı kırmızı olmuş :lepi: heeeee anam inssn korkar beeee fanteziiiii yapmaya sempatiksalakcinni

kutlama başladıı

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…