15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

O sitenin konusunu kapamaz iseniz olacaklardan sorumlu degilim.

Onlara soz hakki vermek adina da yazmiyorum ama "basliklardan, baslik aciklamalarina" kadar kopyamiz ama bunu neden ispata calisiyorsunuz anlayabilmis degilim ?

Son kez rica ediyorum o konu kapansin ...

ne osssun ya

oda gitti

yesssss canımmm tahmin etmiştimmm
kızz varya sen ekşınsız duramıyon haaaa
bide haber verseydin diyoooo

abla zibin ne tahmin etti gördün demi aynisini bende tahmin edip yazdim :yerindeduramayankurtluviztiksmili: sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey
he abla valla duramiom:gitme: psikolcik bagimli oldum -tatlicadiarzu- yandim ben yandim sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeydüsün yillar sonra evleniyomusum boshayallersmile evlilik yildönümümüz:jeyyar: ama ben eksin derdindeyim delikafadulden hos evlilik yilddönümü olmasina sart degil hergün eksin eksin diye diye koca beni bosar benneyaptımki ay allah korusun sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
gidisim hayra alamet degil
valla:roflol::roflol: eksin eksin diye diye kafayi yedim:roflol::roflol:

bn çıkıyom kızlar ben gelmeden dedikodu nyapmayın ha sempatiksalakcinni
akşamada yaprak dökümü var oturun seyredin :lepi:
aksam görüsürüüüüzzz ya ama off benimki aksamlari hep msnde ne diziye gidebiliyorum nede artik sizle geyik yapabilyiorum:gitme:

Son düzenleme:
amaaaaaaaann eyvahedigeldismile patroonn :tirsanfstksmili eyvahedigeldismile hosgeldin patron eyvahedigeldismile sefalar getirdin eyvahedigeldismile

öncelikle ricada bulunduğunuz için teşekkür ederim.
konu kapanmıştır,asla bir daha konuşulmayacaktır.
iyi akşamlar

geçmişi bi okuyayım burdaki hanfendüler neler kaynatmış bakıverem :roflol:
abla oku oku bitmez :roflol::roflol: cevap yazana kadan anam aglii her seferinde sempatiksalakcinni:roflol: dün ben yokken amma kaynatmissiniz unuttum sanmayin:umursamaz:

Ne yaprakmış hala dökülemedi sempatiksalakcinni
Ben izlemiyorum onu.Ali Rıza Efendi bilem ölmedikten sonra:umursamaz::roflol::roflol:
aynen kanka laaa :roflol::roflol: moku cikti iyice :roflol::roflol: yok firsat bulursam izlerim ama iice sacmaladilar sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
behlül'le irfan duymasın şakkıdışakkıdışakkıdı
:roflol: abla o hepsini birden idare eder aklinialirimsmile haftanin iki günü irfan iki günü behlül diger günleride tohtor bey :roflol::roflol::roflol: zibinda careler tükenmez:lepi: fantazik gari napsin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
yine misafir var assada :umursamaz: kimsin misafir cik ortaya:mymeka:

zhebanı geberttın benı gülmekten ,rep veremedım dayanamadım buraya yazıyorum kaydirigubbakcemile3

manyak kkkarıııııııııı sempatiksalakcinni

valla okuyamadım geçmişin hepsini oğlum geldi yemek hazırladımcokacimcoook anca şimdi geldim bugünde kaç sayfa devrilmiş mübarek:dilcikar: zaten aslının topiğinde de çok sayfa vardı orayı okudum burayageldim okiyim diye anammm:1shok:fenalık geldi akannehir okuyamadım sonra okurum eyvahedigeldismileohaoldumsmile

zhebanı geberttın benı gülmekten ,rep veremedım dayanamadım buraya yazıyorum kaydirigubbakcemile3

manyak kkkarıııııııııı sempatiksalakcinni
heyooo

:roflol::roflol: dünde ben okuyamadim muhabbeti daha fazla kacirmayim diyesempatiksalakcinni ama ben geldim siz gittiniz ohaoldumsmilesırnaşık şey

Son düzenleme:
zibiiiiiiiiiiiiiiiiiinn delikafadulden kankaaaaaaaaa delikafadulden:roflol::roflol: ay geberiooomm su andaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol: hahahahaha sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey olmmmm koptum laann sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey nihahhahahahahahhaha sırnaşık şey kanka replerine baksana bi eksi rep aldin mi sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol: hahaha koptum yaaa:roflol: valla patron gelip bidaaha konu acmayin diye rica etmeseydi, patrooon hürmetler buyrunnnnnnnnn bilirdim ben diceeemi :roflol::roflol: yanliz repimdeki tehdit beni ne kadaaaaann ne kadaaaann yikti anlatamam sırnaşık şeysırnaşık şey cok korktummm sırnaşık şeysırnaşık şey he bide ben KK'mda sitemizde cok mutluyum kiskananlar catlasinlaelaelaelaelae:roflol: demi kanka lasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kesin almissindir sende kanka :roflol::roflol:
ay ben siz mapisdaslarimi cok sefioom yaaaaa:asigim: aska geldim :roflol: gelin bi öpem siziii ŞenizŞeniz

SELAM CİCİM TAM ÇIKIYODUM GÖRDÜM YAZDIĞINI ULAAA:roflol: kazen nie uyarıd sizi üşendim geçmişi okumaya özelime atıver gülomm
neeeeeeeyyyohaoldumsmile bize yazmadan mi cikyodun:mymeka: hainnnnn:mymeka: söylemicem banane :dilcikar: hem yazma :mymeka: hemde söyle de :mymeka: hihhhh :dilcikar: söylemicem banane banane lülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şey

kankiş geldin mi cano sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ben geeellldüüüüümmm zemuszemus

bi denede hayalet var aşağıda
Casper :mymeka: cik ortaya :umursamaz:

ne eskı repi la fıstk ohaoldumsmile
ahanda cikti ortaya :roflol: olm ne eski repi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey eksi rep ek-si sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey -tatlicadiarzu- tahmin yürütün aklinialirimsmile ama icinizden tahmin yürütün sempatiksalakcinni :roflol:

ben bi aslı'ya bakam hemen gelcem

bekleyin beni anaciiiiim
du bekle beraber gidelim kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…