abla zibin ne tahmin etti gördün demi aynisini bende tahmin edip yazdim :yerindeduramayankurtluviztiksmili: sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey
ne osssun ya
oda gitti
yesssss canımmm tahmin etmiştimmm
kızz varya sen ekşınsız duramıyon haaaa
bide haber verseydin diyoooo
bn çıkıyom kızlar ben gelmeden dedikodu nyapmayın ha sempatiksalakcinni
akşamada yaprak dökümü var oturun seyredin :lepi:
editör topiği okuyor eyvahedigeldismile:tırsanzibin smilleri:
amaaaaaaaann eyvahedigeldismile patroonn :tirsanfstksmili eyvahedigeldismile hosgeldin patron eyvahedigeldismile sefalar getirdin eyvahedigeldismileO sitenin konusunu kapamaz iseniz olacaklardan sorumlu degilim.
Onlara soz hakki vermek adina da yazmiyorum ama "basliklardan, baslik aciklamalarina" kadar kopyamiz ama bunu neden ispata calisiyorsunuz anlayabilmis degilim ?
Son kez rica ediyorum o konu kapansin ...
O sitenin konusunu kapamaz iseniz olacaklardan sorumlu degilim.
Onlara soz hakki vermek adina da yazmiyorum ama "basliklardan, baslik aciklamalarina" kadar kopyamiz ama bunu neden ispata calisiyorsunuz anlayabilmis degilim ?
Son kez rica ediyorum o konu kapansin ...
abla oku oku bitmez :roflol::roflol: cevap yazana kadan anam aglii her seferinde sempatiksalakcinni:roflol: dün ben yokken amma kaynatmissiniz unuttum sanmayin:umursamaz:
geçmişi bi okuyayım burdaki hanfendüler neler kaynatmış bakıverem :roflol:
aynen kanka laaa :roflol::roflol: moku cikti iyice :roflol::roflol: yok firsat bulursam izlerim ama iice sacmaladilar sempatiksalakcinniNe yaprakmış hala dökülemedi sempatiksalakcinni
Ben izlemiyorum onu.Ali Rıza Efendi bilem ölmedikten sonra:umursamaz::roflol::roflol:
:roflol: abla o hepsini birden idare eder aklinialirimsmile haftanin iki günü irfan iki günü behlül diger günleride tohtor bey :roflol::roflol::roflol: zibinda careler tükenmez:lepi: fantazik gari napsin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
behlül'le irfan duymasın şakkıdışakkıdışakkıdı
abla oku oku bitmez :roflol::roflol: cevap yazana kadan anam aglii her seferinde sempatiksalakcinni:roflol: dün ben yokken amma kaynatmissiniz unuttum sanmayin:umursamaz:
aynen kanka laaa :roflol::roflol: moku cikti iyice :roflol::roflol: yok firsat bulursam izlerim ama iice sacmaladilar sempatiksalakcinni
:roflol: abla o hepsini birden idare eder aklinialirimsmile haftanin iki günü irfan iki günü behlül diger günleride tohtor bey :roflol::roflol::roflol: zibinda careler tükenmez:lepi: fantazik gari napsin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
heyooozhebanı geberttın benı gülmekten ,rep veremedım dayanamadım buraya yazıyorum kaydirigubbakcemile3
manyak kkkarıııııııııı sempatiksalakcinni
:roflol::roflol: dünde ben okuyamadim muhabbeti daha fazla kacirmayim diyesempatiksalakcinni ama ben geldim siz gittiniz ohaoldumsmilesırnaşık şeyvalla okuyamadım geçmişin hepsini oğlum geldi yemek hazırladımcokacimcoook anca şimdi geldim bugünde kaç sayfa devrilmiş mübarek:dilcikar: zaten aslının topiğinde de çok sayfa vardı orayı okudumburayageldim okiyim diye anammm:1shok:fenalık geldi akannehir okuyamadım sonra okurum eyvahedigeldismileohaoldumsmile
kuusuum:roflol::roflol:
neeeeeeeyyyohaoldumsmile bize yazmadan mi cikyodun:mymeka: hainnnnn:mymeka: söylemicem banane :dilcikar: hem yazma :mymeka: hemde söyle de :mymeka: hihhhh :dilcikar: söylemicem banane banane lülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şeySELAM CİCİM TAM ÇIKIYODUM GÖRDÜM YAZDIĞINI ULAAA:roflol: kazen nie uyarıd sizi üşendim geçmişi okumaya özelime atıver gülomm
ben geeellldüüüüümmm zemuszemuskankiş geldin mi cano sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Casper :mymeka: cik ortaya :umursamaz:bi denede hayalet var aşağıda
ahanda cikti ortaya :roflol: olm ne eski repi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey eksi rep ek-si sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey -tatlicadiarzu- tahmin yürütün aklinialirimsmile ama icinizden tahmin yürütün sempatiksalakcinni :roflol:ne eskı repi la fıstk ohaoldumsmile
du bekle beraber gidelim kaydirigubbakcemileben bi aslı'ya bakam hemen gelcem
bekleyin beni anaciiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?