dur şunları cvplayam yazcam msnden kankakaydirigubbakcemile5Kankaaa anlat laa ne dedikodususempatiksalakcinni
Kim kime kodu:roflol:
evet ablacım yazdm topiğe,banlayn beni diye.bu smilide koydmlülülülülülü:roflol::roflol:
kndinimi banlattın ayoll ohaoldumsmile
efferin kız sana :lepi:
burası başka zatenn :enbuyukkk:
:roflol: abla anladin sen onu :smiley-cool:sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol: olm sen degil miydin takkesiz olsun aklinialirimsmiledirek dalcam:jeyyar::icecream: diyen sırnaşık şeysırnaşık şey aha bak firsat ayagina gelmis :roflol::roflol::roflol:
hadi laaaaaaaaaaaa:1shok: kanka naptin :roflol: insan haber eder :mymeka: iki eksin yaratirdik sırnaşık şeysırnaşık şey bende iptal ettircektim üyeligimigitmeden az tozu dumana katsaydim lasenağlama hainsin kanka:mymeka: pis kanka :dilcikar:
kanka dur aklinialirimsmile simdiden eksin yaratiyo hain :roflol::roflol:milleti catlatcakya -tatlicadiarzu-
abla bu kiz cok pis:mymeka: gicik valla gicik:mymeka:
dedim kanka ben iptal ettircem sempatiksalakcinnibu ne böyle cok kötü site:1ninca:
herseyi kopyalamislar:mymeka: pembe dolap bilem var :smiley-cool: pembe dolabi görünce ohanzio oldum:roflol::roflol:
cakma kk ama yan sanayiikopyalamayi bile becerememisler:roflol::roflol:
bide gelip bizim sitemiz sizi kopyalamiyo diye naralar atiyolar delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey
hayir hersey ortada yani laelaelaelaelae bari gelip kendinizi daha fazla düsürmeyin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
felç oldu nihayet kanka sırnaşık şey ölcek bu sezon sabredin:roflol::roflol::roflol:Ne yaprakmış hala dökülemedi sempatiksalakcinni
Ben izlemiyorum onu.Ali Rıza Efendi bilem ölmedikten sonra:umursamaz::roflol::roflol:
idare ederim abla ben onları:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
behlül'le irfan duymasın şakkıdışakkıdışakkıdı
başüstüne patronbuyrunnnnnnnnn kendimi öğlen banlatarak kapattım bile o konuyu olumunekankayizsmileO sitenin konusunu kapamaz iseniz olacaklardan sorumlu degilim.
Onlara soz hakki vermek adina da yazmiyorum ama "basliklardan, baslik aciklamalarina" kadar kopyamiz ama bunu neden ispata calisiyorsunuz anlayabilmis degilim ?
Son kez rica ediyorum o konu kapansin ...
işte abla kilit cümle bu aklinialirimsmilegecede okiyidi aynen eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile aynen büle oldum ve süpürgemi yağladımvınnnn
kanka eni iyi tanımışsn aynen her güne biriabla oku oku bitmez :roflol::roflol: cevap yazana kadan anam aglii her seferinde sempatiksalakcinni:roflol: dün ben yokken amma kaynatmissiniz unuttum sanmayin:umursamaz:
:roflol: abla o hepsini birden idare eder aklinialirimsmile haftanin iki günü irfan iki günü behlül diger günleride tohtor bey :roflol::roflol::roflol: zibinda careler tükenmez:lepi: fantazik gari napsin sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kız hangi yazdığıma güldünzhebanı geberttın benı gülmekten ,rep veremedım dayanamadım buraya yazıyorum kaydirigubbakcemile3
manyak kkkarıııııııııı sempatiksalakcinni
kanka du bakcam replerime:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:zibiiiiiiiiiiiiiiiiiinn delikafadulden kankaaaaaaaaa delikafadulden:roflol::roflol: ay geberiooomm su andaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol: hahahahaha sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey olmmmm koptum laann sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey nihahhahahahahahhaha sırnaşık şey kanka replerine baksana bi eksi rep aldin mi sırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol: hahaha koptum yaaa:roflol: valla patron gelip bidaaha konu acmayin diye rica etmeseydi, patrooon hürmetler buyrunnnnnnnnn bilirdim ben diceeemi :roflol::roflol: yanliz repimdeki tehdit beni ne kadaaaaann ne kadaaaann yikti anlatamam sırnaşık şeysırnaşık şey cok korktummm sırnaşık şeysırnaşık şey he bide ben KK'mda sitemizde cok mutluyumkiskananlar catlasinlaelaelaelaelae:roflol: demi kanka lasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kesin almissindir sende kanka :roflol::roflol:
ay ben siz mapisdaslarimi cok sefioom yaaaaa:asigim: aska geldim :roflol: gelin bi öpem siziii ŞenizŞeniz
:roflol::roflol::roflol::roflol:Fıstık kanka Kazen ayağınızı denk alın repimi göndermiş size sağolsun:roflol:
bende olluycamşeker kız ben şimdi msn alıyorum,msn adresimi nasıl iletcem size?
özel mesajtan yasak değildir dimi.
asıl sen nerdesn:mymeka:nerdesinizzzzz
iyi nannaber nan:icecream:
kanka sus patron çakcak şimdi:roflol::roflol::roflol:Zibiiiiiin kanka.
Çakma heeeeeeee:roflol::roflol:
Kanka msn e gelsempatiksalakcinni
neeeeeeeyyyohaoldumsmile bize yazmadan mi cikyodun:mymeka: hainnnnn:mymeka: söylemicem banane :dilcikar: hem yazma :mymeka: hemde söyle de :mymeka: hihhhh :dilcikar: söylemicem banane banane lülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şey
iyidir kanka senden nbrr :icecream::roflol: dondurmaciiinaber nan:icecream:
:roflol::roflol: he kanka firsatin kucagina düstün hakkaten sempatiksalakcinni dikkatini cekerim kucagina şakkıdı ama gül gibim firsati kacirdin :roflol::roflol:dur şunları cvplayam yazcam msnden kankakaydirigubbakcemile5
kanıtlarım var,foto neyinsempatiksalakcinni:roflol::roflol:
evet ablacım yazdm topiğe,banlayn beni diye.bu smilide koydmlülülülülülü:roflol::roflol:
kırmadı banladılar:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka manyakkkkk delikafaduldentakkeyi booşver olum fırsat ayağıma değil en fırsatın kucağına düştüm nan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka online değildiniz:sm_confused:
inan ekşın yaratmak için girmedim sataştılar verdim cvbı.sabret la :mymeka:
yazcam msnden:lepi:
yoksa bu ekşından sizi mahrum bırakr mıyım olum:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: sus susss:mymeka: kendini hakli cikarmaya calisma :roflol::roflol:çok yorgundum kuzum benimm baktım çıktımölesinee kıyamam bn sana hem ben bi girdim kimsecikler yoktu çıktım sen gizlenmişssin ben napıyımm:roflol:
Ablaaa alabildin mi?kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?