Nasıl esrarengiz anlayamadımki,biriside gizemli olduğumu söylemiş :roflol:
selam amonra'cım :))
Ne çok hayranım varmış şaştım kaldım akannehir
şeffaf odadan bahsediyorum,hiç bilmiyordumboshayallersmile
bimiyom sen hep bana gizemli geliyosun:icecream:
nasılsın madamX opuyorumnanaktan
demekki seni merakeden çok varmış hayırlı olsun canım alkisalkisalkis
Kendimden fazla bahsetmediğim için olabilir,msn de ne var ne yok döktümmü,halin,tavrında gizemli :hulya:
ne bilim msnde konuştuktan sonra iyi tanıdım ve sevdim :1hug:
iyice tanısak fena mı oluraklinialirimsmile
he:roflol::roflol: ya da yok:roflol::roflol::roflol:
gizlilik esasımızdır anladn sen onuaklinialirimsmile
izmir meselesinden sonra daha çok sevdm seni
tahmin ettiğim gibi zeki hatınsınŞeniz
la zibin ne guzelsin
oooooooffffff offffffff offffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff:roflol: anlayin iste offffffffffffffffboshayallersmile transa gectim olm :roflol: yazamiom bile :roflol: kanka gitcen yapiscan dudusuna delikafadulden:jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kanka o zaten sapikkk :jeyyar::roflol::roflol:
:roflol: kankaaaa dösündeki killar bile sari delikafadulden :roflol::roflol: pek bi sexüü bakmis yaffff :jeyyar: gerci her hali sexii serepsizin
aaaa delikafaduldenseffaf odaya adaysin demek heee ne güzel:teytey:Ne çok hayranım varmış şaştım kaldım akannehir
şeffaf odadan bahsediyorum,hiç bilmiyordumboshayallersmile
istemiyo musun katilmayiohaoldumsmile gerci bende istemezdim özelinin en ince ayrintisina kadar soruluyoHadi bakalım anlat neden gizemli geliyorum,şapkayı çıkarsam gizem dağılırmı?zemuszemus
İyiyim Phil opuyorumnanaktan teşekkür ederim
evet merak eden varmış :kedi:
şeffaf odaya katılmak istermisin diye sorulmuyor ama emrivaki oldu,
bana mesaj geldiğinde anket açılmıştı,neyse dedim artık..saygısızlık yapmak istemedim,
ama inşallah seçilmem boshayallersmile
demiiiikaydirigubbakcemile2 biraz önce avatarina fotosunu koymustu bayildimm zemuszemusla zibin ne guzelsin
nasil geri dönemedin :roflol:fıstıkkk ben msn den Xbastım çıktım bi daha geri dönemedim kaydirigubbakcemile3
Hepsi çok yakışmış ama bakır karamel sanki daha hoş
bilmiyorumkismile
:roflol::roflol::roflol: alisirsin merak etmee:lepi: bi alistigindada birakamazsin bidaha :roflol:ben daha burda uzmanlaşamadım delikafadulden bide şimdi msn çıktı başıma kafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol: saskolozzzz:roflol: allahtan edit geri geldi yoksa kalcakti öyle sempatiksalakcinni kalsa sorun degil tabi topic bizim nasilsa:smiley-cool: ama ya baska topige ekleseydin :roflol::roflol: rezil olurdun vallahh -tatlicadiarzu- sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3abla sac topiğine eklicektim buraya eklemişim duzelttim bende sende o arada görmusun demek tesekkür ederim yorumun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?