15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

bimiyom sen hep bana gizemli geliyosun:icecream:

Hadi bakalım anlat neden gizemli geliyorum,şapkayı çıkarsam gizem dağılırmı?zemuszemus

nasılsın madamX opuyorumnanaktan
demekki seni merakeden çok varmış hayırlı olsun canım alkisalkisalkis

İyiyim Phil opuyorumnanaktan teşekkür ederim
evet merak eden varmış :kedi:
şeffaf odaya katılmak istermisin diye sorulmuyor ama emrivaki oldu,
bana mesaj geldiğinde anket açılmıştı,neyse dedim artık..saygısızlık yapmak istemedim,
ama inşallah seçilmem boshayallersmile

halin,tavrında gizemli :hulya:
ne bilim msnde konuştuktan sonra iyi tanıdım ve sevdim :1hug:
iyice tanısak fena mı oluraklinialirimsmile

halin,tavrında gizemli :hulya:
ne bilim msnde konuştuktan sonra iyi tanıdım ve sevdim :1hug:
iyice tanısak fena mı oluraklinialirimsmile
Kendimden fazla bahsetmediğim için olabilir,msn de ne var ne yok döktümmü,
çocuklarım,resmim falan :roflol:

he:roflol::roflol: ya da yok:roflol::roflol::roflol:
gizlilik esasımızdır anladn sen onuaklinialirimsmile
izmir meselesinden sonra daha çok sevdm seni
tahmin ettiğim gibi zeki hatınsınŞeniz

he:roflol::roflol: ya da yok:roflol::roflol::roflol:
gizlilik esasımızdır anladn sen onuaklinialirimsmile
izmir meselesinden sonra daha çok sevdm seni
tahmin ettiğim gibi zeki hatınsınŞeniz

Kan çekti diyorsun ,aynen canımopuyorumnanaktan

al kanka ol :mymeka:

oooooooffffff offffffff offffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffff:roflol: anlayin iste offffffffffffffffboshayallersmile transa gectim olm :roflol: yazamiom bile :roflol: kanka gitcen yapiscan dudusuna delikafadulden:jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
gömleğe bakınndelikafaduldenaklinialirimsmile
sapık gibi bakmışdelikafadulden

kanka o zaten sapikkk :jeyyar::roflol::roflol:

işte bittiğim an delikafadulden
dövmeye bakkkınnn aopuyorumnanaktanlahhhhhh yerim la seni behllüümmaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol: kankaaaa dösündeki killar bile sari delikafadulden :roflol::roflol: pek bi sexüü bakmis yaffff :jeyyar: gerci her hali sexii serepsizin boshayallersmile

Ne çok hayranım varmış şaştım kaldım akannehir
şeffaf odadan bahsediyorum,hiç bilmiyordumboshayallersmile
aaaa delikafaduldenseffaf odaya adaysin demek heee ne güzel:teytey:

istemiyo musun katilmayiohaoldumsmile gerci bende istemezdim özelinin en ince ayrintisina kadar soruluyo

tamam hallettik. kardeşim kaç aydır msn aç kendine dedi durdu açmadım,bu güne kısmetmiş kaydirigubbakcemile2
ama canım çıktı size yetişecem diye,siz maşallah her tarafa yetişiyosunuz sempatiksalakcinni

ben daha burda uzmanlaşamadım delikafadulden bide şimdi msn çıktı başıma kafamçokkarıştı

ben daha burda uzmanlaşamadım delikafadulden bide şimdi msn çıktı başıma kafamçokkarıştı
:roflol::roflol::roflol: alisirsin merak etmee:lepi: bi alistigindada birakamazsin bidaha :roflol:

kaydirigubbakcemile3abla sac topiğine eklicektim buraya eklemişim duzelttim bende sende o arada görmusun demek tesekkür ederim yorumun için
:roflol::roflol::roflol: saskolozzzz:roflol: allahtan edit geri geldi yoksa kalcakti öyle sempatiksalakcinni kalsa sorun degil tabi topic bizim nasilsa:smiley-cool: ama ya baska topige ekleseydin :roflol::roflol: rezil olurdun vallahh -tatlicadiarzu- sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…