geldim geri:roflol::roflol:gitmee ulenn benı yalznıı mı bırakcannn:gitme:
:roflol::roflol::roflol:.
fatmagülün suçu neymiş bi öğrenim de geliyom bende aklinialirimsmile
:roflol: senin gibi gaciya yapilir mi la bu:umursamaz: pis kenan :mymeka::roflol::roflol: geldim bakalim digerleride gelirse baslar yayin aklinialirimsmile:roflol:aldattı beni adi herüf sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni aksama yayınmı var la delikafaduldendelikafadulden
baktimmm hihoyyyt yorumlari yazip hemen msne giriiipp seni eklicem zemuszemusfısssstıkkkk özel mesajına bak
olm fatmagülü izlemeye gidiyoz dedikya:mymeka: manyah garuuu :umursamaz: msnde degilim suan yeni geldim pc basina:mymeka: önce topige bakmam lazimaklinialirimsmile msne girince topige yazmaya vakit kalmiyo :roflol: o bakimdan-tatlicadiarzu-la fıstık senin msn mi kapalı yoksam engellendim mi :uhm:
:gitme::gitme: Akasiam zaten demisti bana bazi sebeplerden ötürü giremedigini daha dogrusu girmek istemedigini:gitme: ama üyeligini iptal ettirmesi sok etkisi yaratti, söylememisti :a015: Akasiaaaammm :a015: assagidaki misafir sen miydin hele :a015: keske gitmeseydin kuzuum :a015: bende seni cok seviyorumm :1hug: biyihlim benim :asigim: nasilda özellikle beni belirtmis canimin ici :1hug: bende seni öpüyorum biyihlimŞeniz gitmeseydin daha iyiydi ama :gitme: :gitme::gitme::gitme:Iyi aksamlar kizlar ben Akasia, hepinizi opuyorum ozellikle vistinimi benim bebikimi. Evet uyeligimi iptal ettirdim bazi sebeplerden dolayi. Ve bazi yorumlar okudum yok Mavi gitti Akasia da gitti diye. ASLA!!! oyle bisey yok, Mavi yokken de ben ordaydim o geldi diye gelmis deildim zaten topige. Topigin ilk sayfasini okursaniz bu topikin fikir anasi benim, ama istedim __fstk acsin.
Cunku o benim cigerim herseyim.
Yani bu topiki herkesten cok seviyorum, ama maalesef artik yokum.
Kendi hur irademle ciktim bazilarinin dedigi gibi kimsenin pesinden gitmedim haberiniz olaa!
Vistinim seni cok opyom canimin ici
Herkese iyi geceler
KIB AEO
.
kızlar bu bir alıntıdır akasia arkadasımızın paylasmak istedıklerını ben aracı oldum sizlere iletıyorum..
saygılarımlanbuyrunnnnnnnnn
abla özel msja baktimda Asliyla shekerkizcandy'nin nicklerini yanlis yazmissin a.s bak benim yazdigim gibi olcak nickler şutarafagittişekerkizcandy özel mesajım geldimi?
kankaaaaFıstıııııııııııııkk,Zibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn,Asliiiiiiiiiiiiiiiiiii,Ank ablaaaaaaaaaaaaaa,Phil ablaaaaaaaaaaa
oyyy kiyamam gecmis olsun cnmm:1hug:ben gelemde yapem sanakızlar nasılsınız ben fena grip oldum yorgan döşek yattım bütün gün
bi çorba kaynatanım yok:sinifsinif:
cikma layn:mymeka: kusurucaz iste :dilcikar:mirmirmirmirgece kudurmayın baggg sabah okuyamıyommm delülerrrr
kankaaaaaaaa hosgeldiiiinnnben geldimmmmm
Fıstıııııııııııııkk,Zibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn,Asliiiiiiiiiiiiiiiiiii,Ank ablaaaaaaaaaaaaaa,Phil ablaaaaaaaaaaa
bilmiyorumkismile:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
Gel la yamacıma küsmeee:jeyyar:ŞenizŞeniz
Iyi aksamlar kizlar ben Akasia, hepinizi opuyorum ozellikle vistinimi benim bebikimi. Evet uyeligimi iptal ettirdim bazi sebeplerden dolayi. Ve bazi yorumlar okudum yok Mavi gitti Akasia da gitti diye. ASLA!!! oyle bisey yok, Mavi yokken de ben ordaydim o geldi diye gelmis deildim zaten topige. Topigin ilk sayfasini okursaniz bu topikin fikir anasi benim, ama istedim __fstk acsin.
Cunku o benim cigerim herseyim.
Yani bu topiki herkesten cok seviyorum, ama maalesef artik yokum.
Kendi hur irademle ciktim bazilarinin dedigi gibi kimsenin pesinden gitmedim haberiniz olaa!
Vistinim seni cok opyom canimin ici
Herkese iyi geceler
KIB AEO
.
kızlar bu bir alıntıdır akasia arkadasımızın paylasmak istedıklerını ben aracı oldum sizlere iletıyorum..
saygılarımlanbuyrunnnnnnnnn
amaninnnn:asigim: ne güzel lakap taktin kiz bana öyle:roflol: pek sevdim:roflol::roflol:fstk ballı bademim hoşgeldin
Ne çok hayranım varmış şaştım kaldım akannehir
şeffaf odadan bahsediyorum,hiç bilmiyordumboshayallersmile
:1hug:amaninnnn:asigim: ne güzel lakap taktin kiz bana öyle:roflol: pek sevdim:roflol::roflol:
Ne çok hayranım varmış şaştım kaldım akannehir
şeffaf odadan bahsediyorum,hiç bilmiyordumboshayallersmile
gördüm sırnaşık şey esrarengiz olmak kolay değil ablakaydirigubbakcemile2
hoşgeldin abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?