15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

gitmee ulenn benı yalznıı mı bırakcannn:gitme:
geldim geri:roflol::roflol:

.

fatmagülün suçu neymiş bi öğrenim de geliyom bende aklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol:

aldattı beni adi herüf sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni aksama yayınmı var la delikafaduldendelikafadulden
:roflol: senin gibi gaciya yapilir mi la bu:umursamaz: pis kenan :mymeka::roflol::roflol: geldim bakalim digerleride gelirse baslar yayin aklinialirimsmile:roflol:

fısssstıkkkk özel mesajına bak
baktimmm hihoyyyt yorumlari yazip hemen msne giriiipp seni eklicem zemuszemus

la fıstık senin msn mi kapalı yoksam engellendim mi :uhm:
olm fatmagülü izlemeye gidiyoz dedikya:mymeka: manyah garuuu :umursamaz: msnde degilim suan yeni geldim pc basina:mymeka: önce topige bakmam lazimaklinialirimsmile msne girince topige yazmaya vakit kalmiyo :roflol: o bakimdan-tatlicadiarzu-

:gitme::gitme: Akasiam zaten demisti bana bazi sebeplerden ötürü giremedigini daha dogrusu girmek istemedigini:gitme: ama üyeligini iptal ettirmesi sok etkisi yaratti, söylememisti :a015: Akasiaaaammm :a015: assagidaki misafir sen miydin hele :a015: keske gitmeseydin kuzuum :a015: bende seni cok seviyorumm :1hug: biyihlim benim :asigim: nasilda özellikle beni belirtmis canimin ici :1hug: bende seni öpüyorum biyihlimŞeniz gitmeseydin daha iyiydi ama :gitme: :gitme::gitme::gitme:

şekerkizcandy özel mesajım geldimi?
abla özel msja baktimda Asliyla shekerkizcandy'nin nicklerini yanlis yazmissin a.s bak benim yazdigim gibi olcak nickler şutarafagitti

bazıları derken bayanssulusmile biz konuştuk bayanssulusmile
demek misafir sendin

gömleğe bakınndelikafaduldenaklinialirimsmile
sapık gibi bakmışdelikafadulden

işte bittiğim an delikafadulden
dövmeye bakkkınnn aopuyorumnanaktanlahhhhhh yerim la seni behllüümmaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Ne çok hayranım varmış şaştım kaldım akannehir
şeffaf odadan bahsediyorum,hiç bilmiyordumboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…