ablaaafısssstıkkkk
:roflol::roflol: kanka kiyamam:roflol::roflol::umursamaz::çok üzgünüm:
:lepi:kanka ekledim:lepi:
ablaaaŞeniz
:roflol::roflol: kanka kiyamam:roflol::roflol:
:umursamaz::çok üzgünüm:
sırnaşık şey kanka bu neeeeeeeeee delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey
kankaaaaaaabugün niye kimseler yok laaa :sinifsinif:
canıımcım aşağıda fıssstığı gördüm o yüzden ona seslendim.opuyorumnanaktan
grip olmuşsun sende geçmiş olsun canım:2: bu grip benide salladı :2:hala atamadım üstümden.2 gündür yoktun,yokluğun belli oluyor canım Şeniz
kanka avatarin mikemmell:roflol::roflol:
Sağolasın ablacığım pek grip değil de ağzımda yaralar var:2:
Geçmiş olsuun:teselli:
Teşekkür ederim:asigim:Şeniz
Kabız olmuş kankasempatiksalakcinni
oo iyi yaptin zemuszemus gec bile geldinbugün nasıl geçti anlamadım,hem alıiverişe gittik,eve geldik daha oturamadan misafir geldi onlar gitti bende bodoslama buraya daldım.hihoyyythihoyyyt
:roflol:kanka belli zaten kabiz oldugusırnaşık şeysırnaşık şey nasil ikiniyo garibim sırnaşık şeysırnaşık şeySağolasın ablacığım pek grip değil de ağzımda yaralar var:2:
Geçmiş olsuun:teselli:
Teşekkür ederim:asigim:Şeniz
Kabız olmuş kankasempatiksalakcinni
kuskiiimmselam muzcanlar ben ıhlamurumu içip erkenden yatıcam size iyi geceler bi selam çakıyım dedim öpüom hepinizi
:roflol: asil bütün kk biliyo bitek sen bilmiyodun sırnaşık şeysırnaşık şeyakşam fıssstıkla canlı yayın yaptık.fıstıkın yaşını öğrendim akannehir tabii bu sır kimse bilmiyor :roflol::roflol::roflol:
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykızzzz ağzında yara niye çıktıııııı,çokmu muzzzzzzzzzz yedin :roflol::roflol::roflol:
yada :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol:
kızzzz ağzında yara niye çıktıııııı,çokmu muzzzzzzzzzz yedin :roflol::roflol::roflol:
yada :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: asil bütün kk biliyo bitek sen bilmiyodun sırnaşık şeysırnaşık şey
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
nerde bu millet nerde bu devlet:mymeka:
Ya da?sempatiksalakcinni:1shok::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
yada :icecream: :icecream: :icecream:şekerkizcandy sen dondurmayı yalamayı değil ısırarak yemeyi tercih ediyodun demiiii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ne bilem ben ya fıstıkın yaşını koca kk. biliyormuş,bi ben bilmiyorumkismile ama bende nişantaşı çocuğuyum delikafadulden:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?