15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

sırnaşık şey kanka bu neeeeeeeeee delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey

kankaaaaaaa bugün niye kimseler yok laaa :sinifsinif:

bugün nasıl geçti anlamadım,hem alıiverişe gittik,eve geldik daha oturamadan misafir geldi onlar gitti bende bodoslama buraya daldım.hihoyyythihoyyyt

Sağolasın ablacığım pek grip değil de ağzımda yaralar var:2:
Geçmiş olsuun:teselli:
Teşekkür ederim:asigim:Şeniz

kanka avatarin mikemmell:roflol::roflol:

Kabız olmuş kankasempatiksalakcinni

Son düzenleme:
selam muzcanlar ben ıhlamurumu içip erkenden yatıcam size iyi geceler bi selam çakıyım dedim öpüom hepinizi

akşam fıssstıkla canlı yayın yaptık.fıstıkın yaşını öğrendim akannehir tabii bu sır kimse bilmiyor :roflol::roflol::roflol:

kızzzz ağzında yara niye çıktıııııı,çokmu muzzzzzzzzzz yedin :roflol::roflol::roflol:
yada :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol:

bugün nasıl geçti anlamadım,hem alıiverişe gittik,eve geldik daha oturamadan misafir geldi onlar gitti bende bodoslama buraya daldım.hihoyyythihoyyyt
oo iyi yaptin zemuszemus gec bile geldin

:roflol:kanka belli zaten kabiz oldugusırnaşık şeysırnaşık şey nasil ikiniyo garibim sırnaşık şeysırnaşık şey

selam muzcanlar ben ıhlamurumu içip erkenden yatıcam size iyi geceler bi selam çakıyım dedim öpüom hepinizi
kuskiiimm iyi yaptin datluuuuuuummmzemuszemus hadi iyi geceler sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Şeniz dinlende biran önce iyiles opuyorumnanaktan

akşam fıssstıkla canlı yayın yaptık.fıstıkın yaşını öğrendim akannehir tabii bu sır kimse bilmiyor :roflol::roflol::roflol:
:roflol: asil bütün kk biliyo bitek sen bilmiyodun sırnaşık şeysırnaşık şey

kızzzz ağzında yara niye çıktıııııı,çokmu muzzzzzzzzzz yedin :roflol::roflol::roflol:
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Ya da?sempatiksalakcinni:1shok::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Ya da?sempatiksalakcinni:1shok::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:

yada :icecream: :icecream: :icecream:şekerkizcandy sen dondurmayı yalamayı değil ısırarak yemeyi tercih ediyodun demiiii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ne bilem ben ya fıstıkın yaşını koca kk. biliyormuş,bi ben bilmiyorumkismile ama bende nişantaşı çocuğuyum delikafadulden:roflol::roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:jeyyar:
Bacaksız fıstık bir de 14 yaşında sevgili yapmış kendine:roflol::roflol:.
Şimdi dikkat ettim de çizelgeyesempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…