ben 47 yaşındayım canım bayanssulusmile
abla sen 44 degil miydiiinn :1shok: ay ben 44 diye biliyoduuum kaydirigubbakcemile3 hicccc göstermiyosuuuuuuunnnnnnnnn bayanssulusmileyaaa kirkbin kere masallahhh tütütütütü :üfleyippüfleyenfstksmili:sempatiksalakcinniben 47 yaşındayım canım bayanssulusmile
N e guzelll..Neyse sıze ıyı sohbetlerrr.görşmek uzere.
kaydirigubbakcemile520 cnmsempatiksalakcinni
:roflol: iyi bari durumu toparlayabildim sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysen içinden geçeni söyle canım sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
gidiyo musun cnmm :gitme: iyi gecelerrrrrrrrrrr opuyorumnanaktanN e guzelll..Neyse sıze ıyı sohbetlerrr.görşmek uzere.
sempatiksalakcinni 17 :lolitafstksmili: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sen?
ay bilmiyo muyduuuuuuuuuuunnakannehir koca kk ögrendi artikkızzzzz sen 17 yaşındamısın akannehir
saat 4 olmuş ne çabuk geçti zaman anlamadım valla kaydirigubbakcemile2
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrtatlım iyi geceler opuyorumnanaktan
vıstıım canım mapısdaşım delikafadulden bi kaçamak yaptım geldim seni görünce çok sevindim gari delikafadulden şekerkız kankam ve zebanime de baktım yoklar olumunekankayizsmile canım vefalı hayırlı kankalarım çok özledim sizleri de Şeniz
yarın kız kardeşim evleniyo kız salya sümsük ağlıyom burda sempatiksalakcinni bi tanrıçama gidim omzunda ağlim teselli etsin beni dedim
dipnot: bilahare mesajlarımı cevaplıcam tospaa hızıyla :roflol::roflol:
akasiyama ne oldu anlat vıstıığım mafoldumbenbi msneye girim sorucam hesabını ama meraktan ölücem :mymeka:
ay bilmiyo muyduuuuuuuuuuunnakannehir koca kk ögrendi artik
aynen yaaa su gibi akip geciyo zaman :hulya:sizle sohbet ederken opuyorumnanaktan
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktanŞeniz
gelicek zaten:mymeka: hele bi gelmesin sorcam ben ona zaten aklinialirimsmilenıkonncannn benıde unuttun gıttn sen yaaa askolsunn cok özledım kı senı namıssızzz bidıya böle gitmeeee kk olmuyo sensızzz zati bisürü kayıbımız varrrŞenizŞenizŞeniznıkonnn geri dönnnnnnŞeniz
vıztıkm naptın bakimmmm ik sayfyaaaklinialirimsmile
ay begendin miiiiiiii :dance: uzun zamandir vardi aklimda böyle bi degisiklik yapmak :sm_cool: düne kismetmis :teytey:kızzzlarrrr selammmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
fıssssstıkkkkkkkkkk 1. sayfa çok harika olmuşşşşş ellerine sağlık canım alkisalkisalkis
ank06,aslı,şekerkizcandy,zhebani,fıstık hepinizize selammmmm ŞenizŞenizŞeniz
kızlar selam nasılsınız
Selam canım amonram:asigim:
Darülacizeye gidiliyormuş:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?