- 20 Mart 2008
- 142.091
- 214.252
- 1.423
- 60
boshayallersmile...........................
benimde 5,183. mesaajim kankasempatiksalakcinni
olumunekankayizsmile
4,444.mesajımmış sempatiksalakcinni
kanka beni mi düsünüyosun yoksa boshayallersmile yoksa pinokyo'yu mu sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyboshayallersmile...........................
pinokyo mikemmeldi kanka:roflol::roflol: tek kelimeyle mi-kem-melll :roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol: inanmiom ank ablayada mi yolladin :roflol::roflol::roflol: biri beni durdursunnn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kanka cin cin ne la benneyaptımki :cahilfstksmili:sempatiksalakcinni:roflol::roflol:
iste geldim burdayimben bu iste ustayiiiimmm sempatiksalakcinni gibi igrenc bi espri yapsam hala gece yayini yapmak ister misiniz sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kızımmmm zeboşun suçu yok ben istedimmmm yolladı
+18 de çok güzel karikatürler var girin bakın manyak şeyler var resmen sempatiksalakcinni
:çok üzgünüm: :dilcikar:yarın süper şeyler bulcam kannkaaolumunekankayizsmile
sor gel merak ederim yoksa sırnaşık şeysırnaşık şey
bi soram gelem hemen sempatiksalakcinni..
seninki yesin emiii bakşını delikafadulden
boshayallersmile boshayallersmile sempatiksalakcinni
:roflol::roflol: he kanka mikemmel ötesi :hooray: devasa bisi bu
cicek böcek ne bilim kanka iste bul kafana göre bisiler :roflol::roflol: her türlüsünü ara bul kanka :roflol::roflol: zevkine güveniom bebeeem :jeyyar:hoşgeldin gifi nasıl olsun
çiçekli mi,neli olsun
söyle ona göre arayaym
yolladım abla:jeyyar:kızma taam mı
phil abla çin çin mi kınov mu söyledi:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: zebosun sucu ne abla :roflol::roflol: öfff bu espride bayatladi artikin sempatiksalakcinni :roflol::roflol:
kızımmmm zeboşun suçu yok ben istedimmmm yolladı
+18 de çok güzel karikatürler var girin bakın manyak şeyler var resmen sempatiksalakcinni
:roflol:himmm bi düsünüyüm fisfisfis pinokyo olabiler mibilmem sence:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka banada göster :roflol:oo gördüm ben onlarıdelikafadulden
haaaaaa Akasia smilini dion seeeeeeeenn :roflol::roflol: du ben sana onu iki dakkada buluyum hemen sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykızkardeşim msn den yollamıştı bana çinçin diyip memelerini açıyor kız.onu aradım google dan ama bulamadım.
:roflol::roflol: yok kanka ne dalgasi :roflol::roflol:Fıstık kanka dalga geçmem nan mafoldumben:mymeka:
abla nereyeeee :gitme::roflol:+18 mişohaoldumsmileben kaçar
ama önce selam
hangi masumluga kanka :sm_confused: neyin masumlugu anlamadim nan benneyaptımki
:çok üzgünüm: :dilcikar:
sor gel merak ederim yoksa sırnaşık şeysırnaşık şey
olaaaaaaar :kedi: yesin sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol: he kanka mikemmel ötesi :hooray: devasa bisi bunasi buldun la bunu :roflol::roflol::roflol::roflol:
cicek böcek ne bilim kanka iste bul kafana göre bisiler :roflol::roflol: her türlüsünü ara bul kanka :roflol::roflol: zevkine güveniom bebeeem :jeyyar:
chin chin yaz ablasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeykızkardeşim msn den yollamıştı bana çinçin diyip memelerini açıyor kız.onu aradım google dan ama bulamadım.
vıstık ne var onu da eklesen:umursamaz:Fıstık kanka dalga geçmem nan mafoldumben:mymeka:
+18 mişohaoldumsmileben kaçar
ama önce selam
kanka nereye:mymeka:
Ya yol verin ya da yoldan çekilin.sempatiksalakcinni
Düüüüüüüüüüüttt düt düüüüüüüüüt:roflol:
Ne diyorum ben ya:roflol::roflol:
İyi geceleropuyorumnanaktan
delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şey kanka sanatcilarda miciyor mu :2: sırnaşık şeysırnaşık şeyKanka altı üstü sıçıyor.:roflol::roflol:
Biz de yapıyoruz o işi.:roflol::roflol:
Pek bir masum halimizle.sempatiksalakcinni
Gazlayıp hem desırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?