peki sen:icecream:
biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar kanka:roflol::roflol::roflol:
yani yemek yer maanasında:roflol::roflol::roflol:
haaaaaaaaa delikafadulden cin cin diyooooooooo :roflol: tutti frutti cin ciniiii :jetonuyenidüsenfstksmili:Kanka o çin çin diyormuş galibasempatiksalakcinni
delikafadulden kanka yapma sunu :roflol::roflol::roflol::roflol:Fıstık kanka sana kabaran birşey var?:roflol::roflol::roflol:delikafadulden
:roflol::roflol: acaba ney:jeyyar: bu bir bilmecedir :roflol::roflol: tutana ayh pardon -tatlicadiarzu-bilene sempatiksalakcinni altin sey:roflol::roflol: o bildiginizden :roflol::roflol::roflol:ne leynn:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
abla tutti frutti desene :roflol::roflol:merak ederim simdi bulursan ekle buraya sırnaşık şeysırnaşık şeyyok değil bu değil bendeki bayaaa tutti frutti gibiydi. aaayyyyy başım döndü aramaktan
:roflol:hanzioolanfstksmili: ohaoldumsmile kanka hiccc yakistiramadim sanatcilara bunu hiiiccc sempatiksalakcinni:roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey sagol abla :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
kanka cinsellik bölümünden cikmion belliki sırnaşık şeysırnaşık şeyezberlemissin bakiomda :roflol::roflol::roflol:
delikafadulden eveeet zibinin büyük hayalinide ögrenmis olduk :roflol: pinokyo behlül :roflol::roflol:zibinin en büyük hayali sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
delikafadulden kanka bigün oda olur dermisim sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol:vay anasiniiiibehlüle bak lan:roflol: behlülü böyle gördümya sempatiksalakcinni:roflol::roflol:artikin ölsemde gam yimem:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
haaaaaaaaa delikafadulden cin cin diyooooooooo :roflol: tutti frutti cin ciniiii :jetonuyenidüsenfstksmili::roflol:
delikafadulden kanka yapma sunu :roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: acaba ney:jeyyar: bu bir bilmecedir :roflol::roflol: tutana ayh pardon -tatlicadiarzu-bilene sempatiksalakcinni altin sey:roflol::roflol: o bildiginizden :roflol::roflol::roflol:
abla tutti frutti desene :roflol::roflol:merak ederim simdi bulursan ekle buraya sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol: hersey müsterek demi kanka :roflol::roflol: anca beraber kanca beraber sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeybize varsa onada var :roflol: yok öyle size var demekle olmuyo sırnaşık şeysırnaşık şeypeki sen:icecream:
biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar kanka:roflol::roflol::roflol:
yani yemek yer maanasında:roflol::roflol::roflol:
nereye abla :jeyyar: topic derken:roflol::roflol: topic mi yoksa baska biyere mi :sapikfstksmili:
ayyyyy yavaş yazın biraz ya yetişemiyom kaydirigubbakcemile2
başka topiğede gidip geliyom
kankeee :roflol::roflol: galiba sanirsam:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şey
:roflol::roflol: hersey müsterek demi kanka :roflol::roflol: anca beraber kanca beraber sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeybize varsa onada var :roflol: yok öyle size var demekle olmuyo sırnaşık şeysırnaşık şey
nereye abla :jeyyar: topic derken:roflol::roflol: topic mi yoksa baska biyere mi :sapikfstksmili:
kankeee :roflol::roflol: galiba sanirsamsen sözün bittigi yerdesin :roflol::roflol:
tutti furitti çinçin kızları
ama çinçn diyeni bulamadım
girmiom kanka :roflol: bi ara girdiydim heee :jeyyar: edvirdimin fotograflari vardi :jeyyar: ama edvirttan cok baskalarinin fotolari vardi :icecream::roflol::roflol:ohaoldumsmile
hadi len sanki sen girmiyon:umursamaz::mymeka::roflol::roflol::roflol:
neydi o vampir adam onun tüm fotolarını gördün orda naberr:jeyyar::roflol::roflol::roflol:
yk pinokyo deldi hayalim şimdi geldi aklıma :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kanka nereye:mymeka:olumunekankayizsmile
:roflol::roflol: topigimize bitek tutti fruttiyi eklememistik :roflol::roflol: simdi tam +18 olduk :roflol::roflol: tasinmamiz an meselesi kankalar sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sssst olm +18e tasinirsak hepimiz paraya kiyip sempatiksalakcinni kürkleniyoz ama :roflol::roflol: cimrilik yapani yakarim :roflol::roflol:
tutti furitti çinçin kızları
ama çinçn diyeni bulamadım
:roflol:ne o bigenemedin mi sengözlerimebaksanab sanki normalini gördüde altinini begenmiyo :roflol: ne diom la bendelikafadulden :roflol:peh altınmış:1closedeyes:
bi şey yazcam olmicak yerim banı:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
böyle değil . minik smiley gibi akannehir
:roflol::roflol: hersey müsterek demi kanka :roflol::roflol: anca beraber kanca beraber sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeybize varsa onada var :roflol: yok öyle size var demekle olmuyo sırnaşık şeysırnaşık şey
kankeee :roflol::roflol: galiba sanirsamsen sözün bittigi yerdesin :roflol::roflol:
altta 2 pro var
biri ank abla
öbürü kimbayanssulusmile
böyle değil . minik smiley gibi akannehir
girmiom kanka :roflol: bi ara girdiydim heee :jeyyar: edvirdimin fotograflari vardi :jeyyar: ama edvirttan cok baskalarinin fotolari vardi :icecream::roflol::roflol:
ya ne hayalin kanka sırnaşık şey söylede bilelim :roflol::roflol:
kanka nereye:mymeka:
:roflol::roflol: topigimize bitek tutti fruttiyi eklememistik :roflol::roflol: simdi tam +18 olduk :roflol::roflol: tasinmamiz an meselesi kankalar sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey sssst olm +18e tasinirsak hepimiz paraya kiyip sempatiksalakcinni kürkleniyoz ama :roflol::roflol: cimrilik yapani yakarim :roflol::roflol:
:roflol:ne o bigenemedin mi sengözlerimebaksanab sanki normalini gördüde altinini begenmiyo :roflol: ne diom la bendelikafadulden :roflol:
söyle kanka söyle yabanci yok :smiley-cool::roflol: merak ettim olm catlarim simdi:roflol::roflol: söyle layyyyyyyyynn:mymeka::roflol::roflol:
kim o casper :1ninca:altta 2 pro var
biri ank abla
öbürü kimbayanssulusmile
:roflol::roflol:hangi yemekten yicen kanka :roflol::roflol: patlican oturtmasi mi -tatlicadiarzu- :roflol::roflol:cikiletali muz dicemsempatiksalakcinni ama degisiklik yapmak lazim arada siradaaynen kanka olumunekankayizsmile biz yemek yiycez o bakcak olmaz:dilcikar::dilcikar::roflol::roflol::roflol:
boğazımda kalır :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:abla gel yayin bitcek sen daha smil arion sırnaşık şeysırnaşık şeyböyle değil . minik smiley gibi akannehir
:roflol::roflol: hayirdir kanka :roflol::roflol::roflol: ne is:jeyyar: :icecream:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
karnım ağrıdı ya:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
smilci geldi haniiiiimm :roflol:bu arada takkeciiii abla nerdesin yawwww sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyne istiyosn söyle bulaym ablaa.s
siz icimdeki sapigi ortaya cikarttiniz sempatiksalakcinni benim bi sucum yok :roflol::roflol::roflol: kirli emellerinize alet ettiniz beni sırnaşık şeysırnaşık şey
delüüüüüüü nolcak alsanaalsanasmile sapık fıstıkkkkk seniiiii sempatiksalakcinni
hayalet geldiiiiii :1ninca:
elimde bu vardı sempatiksalakcinni
kanka kkya üye olanlarin ilk adresi orasi sırnaşık şeysırnaşık şey üye olur olmaz oraya girmeyen var mi acep :roflol::roflol::roflol: girmedim diyenden süphelenirim ben kanka:jeyyar::fesatfstksmili:kkya üye olupta girmeyen var mı la orayaa:icecream::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
işte şeydi buldm:smiley-cool: altını kaldı işlesin yeter:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nereye:mymeka: :umursamaz:birazdan gelcem
smilci geldi haniiiiimm :roflol:bu arada takkeciiii abla nerdesin yawwww sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
siz icimdeki sapigi ortaya cikarttiniz sempatiksalakcinni benim bi sucum yok :roflol::roflol::roflol: kirli emellerinize alet ettiniz beni sırnaşık şeysırnaşık şey
kanka kkya üye olanlarin ilk adresi orasi sırnaşık şeysırnaşık şey üye olur olmaz oraya girmeyen var mi acep :roflol::roflol::roflol: girmedim diyenden süphelenirim ben kanka:jeyyar::fesatfstksmili::roflol::roflol::roflol:
neyi buldun kanka :roflol::roflol::roflol: ne olsa raziyim dion yani :roflol::roflol: kanka durum vahim sırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?