15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

kış geldi artık bide kar yağsa varya tam süper olacak :lepi:

ayyyyyyyy yagmasin liffteeeeeeeeennnakannehir
yada trye yagsin buraya yagmasin sempatiksalakcinni

yokkk oynamadımmmm:kediazar gunlerı oynuyom topuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
asli ne oynuon la pazar günleri:roflol::roflol: hangi fantezi türü o:jeyyar: öt olm öt:mymeka: sifreli konusma sempatiksalakcinni:roflol::rolfol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bencede :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kar olmadan kartopu oynamak tehlikelidir :roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

amaneyyyy sonraaa topık topık gezmıyımmmmohaoldumsmile
:roflol: kanka bize eksin yarat aklinialirimsmile:eksinaskidepresenfstksmili: sempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şeybaslikta aha su sempatiksalakcinni "top oynadik sizce hamile miyim yardimmmmmmmmmmmm" şutarafagitti :roflol::roflol:

delikafadulden

yaniiiiii bunlar acemi daha yaaaaaa delikafadulden delikafadulden:icecream: :icecream:

önce muzu soyacan güzelce sonra afiyetle yiyecen sempatiksalakcinni
şekerkızkendi smileyiiiii :roflol: :roflol:

delikafaduldendelikafaduldenank abladan ögütlerrrrrr sırnaşık şeysırnaşık şey ne tür bi top o sırnaşık şey top mu muz mu :jeyyar: bi karar verin la :roflol::roflol::roflol:

smile bak yarebbiimmm delikafadulden kotpummmm:roflol::roflol::roflol:
Kızlarr hadi albüme opuyorumnanaktan

yağsın kızz buraya ne güzel işte havada temizlenir

aslııı sevgiliyse kartopu oynuyor

bende dediydim ki tikkat ette o top sana çarpmasın sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2

hevin'immmmm suan albümündeyim cnmm cok yakismissinizzzzz :asigim:
Allah tamamina erdirsin, gülen yüzünüz hic solmasin ins opuyorumnanaktan

ben bulamadımbilmiyorumkismile
hevinin profilinden girip bakabilirisn albüme
yada resimler, albümler yaziyo yukarda oraya tikla hemen karsinda opuyorumnanaktan

yağsın kızz buraya ne güzel işte havada temizlenir

aslııı sevgiliyse kartopu oynuyor

bende dediydim ki tikkat ette o top sana çarpmasın sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2

ben sevmiyorum kari yagmuru :dilcikar: oraya yagsin buraya yagmasin sempatiksalakcinni

:roflol::roflol: bilmem miiiii haftalardir oynuyo hemde sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

asil asli topa carpmasin sempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

ben bulamadımbilmiyorumkismile

canım arkadaş listende varsa o zaman görebilirsin resimleri

hellooo bebekleeeeeeeerrrrr Şeniz

selamın helllo sanada

heeehehehehe kartopu o kartopuuuuu sempatiksalakcinni

tamam görürsem sölerimm yağmasın diye sempatiksalakcinni

selamın helllo sanada

hıııı kk.nın nişan,düğün fotolarının olduğu yer var ordaki albüm sandım,şimdi anlaıldı canımmm.opuyorumnanaktan

fıstıkkk bi geldi pir geldi delikafadulden

naber fıstıkcımm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

hıııı kk.nın nişan,düğün fotolarının olduğu yer var ordaki albüm sandım,şimdi anlaıldı canımmm.opuyorumnanaktan

arkadaş listende olması lazım görebilmen için yoksa gözremiyorsun canım

vıztıkk deliside gelmıss zıbın nırde laaaa

zibinnn mıçını devirip irfanıyla yatıyordur kesinnnn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

selamın helllo sanada

:roflol::roflol: eminim kartopudur :roflol::roflol::roflol:

tamam görürsem sölerimm yağmasın diye sempatiksalakcinni

:roflol: söyle söyle :roflol::roflol::roflol:

vıztıkk deliside gelmıss zıbın nırde laaaa
:roflol: he geldim lülülülülülü hayal aleminde ya irfani yada behlülü görüyodur rüyasinda sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey birazdan kardesi uyandirir oda gelip buraya rüyasini anlatir
fıstıkkk bi geldi pir geldi delikafadulden

naber fıstıkcımm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol: geldim ama cikicam simdi sempatiksalakcinni unutma beni basladi sempatiksalakcinni
iyiiii nolsun senden nbrrrrr olumunekankayizsmile

arkadaş listende olması lazım görebilmen için yoksa gözremiyorsun canım

zibinnn mıçını devirip irfanıyla yatıyordur kesinnnn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Zibin varya zibin rüya alemindedir şimçikkkk sempatiksalakcinni ya irfanı elliyor delikafadulden sırnaşık şey sırnaşık şey yada pehlülü sıkıştıroyordur :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…