- 20 Mart 2008
- 142.091
- 214.253
- 1.423
- 61
Kızlarr hadi albümeopuyorumnanaktan
hevincimmmm ne haber tatlım gördüm albümünü maşallah diyeyim kızzzzçok güzel olmuşsun eniştede nasıl bakıyor sana varya anladın sen onu hamm yapacak gibi Şeniz Şeniz
ayyyyyyyy yagmasin liffteeeeeeeeennnakannehir
kış geldi artık bide kar yağsa varya tam süper olacak :lepi:
asli ne oynuon la pazar günleri:roflol::roflol: hangi fantezi türü o:jeyyar: öt olm öt:mymeka: sifreli konusma sempatiksalakcinni:roflol::rolfol:yokkk oynamadımmmm:kediazar gunlerı oynuyom topuuukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şey sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bencede :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kar olmadan kartopu oynamak tehlikelidir :roflol::roflol::roflol:
:roflol: kanka bize eksin yarat aklinialirimsmile:eksinaskidepresenfstksmili: sempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şeybaslikta aha su sempatiksalakcinni "top oynadik sizce hamile miyim yardimmmmmmmmmmmm" şutarafagitti :roflol::roflol:amaneyyyy sonraaa topık topık gezmıyımmmmohaoldumsmile
delikafaduldendelikafaduldenank abladan ögütlerrrrrr sırnaşık şeysırnaşık şey ne tür bi top o sırnaşık şey top mu muz mu :jeyyar: bi karar verin la :roflol::roflol::roflol:delikafadulden
yaniiiiii bunlar acemi daha yaaaaaa delikafadulden delikafadulden:icecream: :icecream:
önce muzu soyacan güzelce sonra afiyetle yiyecen sempatiksalakcinni
şekerkızkendi smileyiiiii :roflol: :roflol:
Kızlarr hadi albümeopuyorumnanaktan
ayyyyyyyy yagmasin liffteeeeeeeeennnakannehir
yada trye yagsin buraya yagmasin sempatiksalakcinni
asli ne oynuon la pazar günleri:roflol::roflol: hangi fantezi türü o:jeyyar: öt olm öt:mymeka: sifreli konusma sempatiksalakcinni:roflol::rolfol:
hevinin profilinden girip bakabilirisn albümeben bulamadımbilmiyorumkismile
ben sevmiyorum kari yagmuru :dilcikar: oraya yagsin buraya yagmasin sempatiksalakcinni
yağsın kızz buraya ne güzel işte havada temizlenir
aslııı sevgiliyse kartopu oynuyor
bende dediydim ki tikkat ette o top sana çarpmasın sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile2
ben bulamadımbilmiyorumkismile
hellooo bebekleeeeeeeerrrrrŞeniz
delikafaduldendelikafaduldenank abladan ögütlerrrrrr sırnaşık şeysırnaşık şey ne tür bi top o sırnaşık şey top mu muz mu :jeyyar: bi karar verin la :roflol::roflol::roflol:
smile bak yarebbiimmm delikafadulden kotpummmm:roflol::roflol::roflol:
hevinin profilinden girip bakabilirisn albüme
yada resimler, albümler yaziyo yukarda oraya tikla hemen karsinda opuyorumnanaktan
ben sevmiyorum kari yagmuru :dilcikar: oraya yagsin buraya yagmasin sempatiksalakcinni
:roflol::roflol: bilmem miiiii haftalardir oynuyo hemde sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
asil asli topa carpmasin sempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
canım arkadaş listende varsa o zaman görebilirsin resimleri
selamın helllo sanada
heeehehehehe kartopu o kartopuuuuu sempatiksalakcinni
hıııı kk.nın nişan,düğün fotolarının olduğu yer var ordaki albüm sandım,şimdi anlaıldı canımmm.opuyorumnanaktan
vıztıkk deliside gelmıss zıbın nırde laaaa
:roflol::roflol: eminim kartopudur :roflol::roflol::roflol:
canım arkadaş listende varsa o zaman görebilirsin resimleri
selamın helllo sanada
heeehehehehe kartopu o kartopuuuuu sempatiksalakcinni
:roflol: söyle söyle :roflol::roflol::roflol:
tamam görürsem sölerimm yağmasın diye sempatiksalakcinni
:roflol: he geldim lülülülülülü hayal aleminde ya irfani yada behlülü görüyodur rüyasinda sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şey birazdan kardesi uyandirir oda gelip buraya rüyasini anlatirvıztıkk deliside gelmıss zıbın nırde laaaa
:roflol: geldim ama cikicam simdi sempatiksalakcinni unutma beni basladi sempatiksalakcinnifıstıkkk bi geldi pir geldi delikafadulden
naber fıstıkcımm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
arkadaş listende olması lazım görebilmen için yoksa gözremiyorsun canım
zibinnn mıçını devirip irfanıyla yatıyordur kesinnnn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?