15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

canı çok geçmiş olsun üzüldüm ama öyle ağlama her hastalık neşeyle savaşır bunu unutmma. hadi gel aramıza bırak o mümüklü mümüklü mendilini:1hug:

Değil mi yaniiiaklinialirimsmile
Kankaaa İrfanla Behlülü muz gibi soyacaksın dahasırnaşık şeysırnaşık şey

canı çok geçmiş olsun üzüldüm ama öyle ağlama her hastalık neşeyle savaşır bunu unutmma. hadi gel aramıza bırak o mümüklü mümüklü mendilini:1hug:

ya hani demiştim ya platinler için gittik hocada dedi iyisin,platinleri çıkarmaalm ağrırsa çok fazla ancak öyle
boyun röntgeni çeekti işte,iyi dedi

bende dedimki hocam 6 ay geçti.rutin kontrol için emar çekcektiniz yazdı emarı neyse
çektk.sonucu haftaiçi aldk.götürdük hoca ameliyatta bırak emarlarını gdin,biz sizi arıycaz fean dedler boshayallersmile

sabah aradılar gelin diye.gittik ya zaten 1haftadr bacağım ağrıyodu:gitme:
iğne felan yaptırıyodm hep.ilaç,hap şimdi midem ağrıyo:sinifsinif:

hoca incelemş emarları.ddedi sinirlere baskı yapıyo başka bölgede çıkmışeyvahedigeldismile

sinyal kaybı var.iyi ki emar çekmişiz ben boynun iyi diye düşündüm dedibilmiyorumkismile

alınmalı haftaya ya da öbür haftaya dedi senağlama
,
çok ağrı yapar ve bu bölgede sinir köküne baskı yapıyo senağlama

alınmazsa sonuç bellimafoldumbenboshayallersmile

alınırsa iyi olabilirsin,riski de var elbetbenneyaptımki dedi:gitme:

böyle işte alınmalıymışmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

behlülle irfan gelip muzlarını ömürlük verse istemem :umursamaz: hiç keyfim yoksenağlamasenağlama:sinifsinif:

işte böyle kardeşimle ağladık durduk hepsenağlama:sinifsinif:mafoldumben

hocada dedi baban nerde:hulya: cehennemin dibinde dedim :sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

ben ağlamim kim ağlasın.tam düzeldi dedim iyi dedim tekrarladı mafoldumbenmafoldumben

işte sizle paylaşmak istedim olumunekankayizsmile

hoca dedi ağrı kesici alma çok zorlanmadıkça lmaz: midene zarar vercen diyeboshayallersmile

he böyle işte sıkıcam dişimi mafoldumbenboshayallersmilemafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

kankam kiyamam sana canimsin yaaa:çok üzgünüm:
ama bak ameliyatla alinmasi gerekiyomus ondan sonra turp gibi olcan guclubacismile
yok öyle üzülmek aglamaklmaz: yapma böyle benide üzüyosun mafoldumben
canimsin :1hug: hepsi gecicek bak görüceksina.s daha fazla üzülme nolur :teselli:

evet zhebanim negatif düşünme canım opuyorumnanaktan sen bunuda atlatacaksın adım gibi eminimyerimseniben

garanti vermedi adam kanka benneyaptımki
garanttici değil bu herif şutarafagitti

çok iyi bi doktor,ülkenin en iyi beyin-omuilik cerrahlarından biiri ama ama işte
sinirlere yapışık tümörmafoldumbenmafoldumben

en ufak bi hatada söylemek bile istemiyommafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

ya napcam ben.psikolojim bozuldu resmen

bi psikolojik destek alim bari:gitme::gitme::gitme:

kanka sacmalama yasakkelime kendine gel:mymeka: iyilesicen gecicek biticek öyle sacma sapan seyler getirme aklina lmaz:
psikolojinin bozulmasini gerektircek bi durum yok askom iyilesicen yapma böyle :1hug:

rahat ediceksen tabikide destek al iyi gelir hem a.s

Zibincimmmm bırakma kendini lütfen olurmu bak herşeyin tedavisi var artık ameliyat olunca çok daha rahat edersin canım benim yeterki sen moralii bozma olurmu .
Sen güçlü bir kızsın bunuda atlatacaksın inan bizlerde buradayız seninle birlikteyiz tatlım sadece moralin iyi olsun :1hug:

zibincimmm sakın aklına bile kötü bişey getirme oolurmu canım sakın haaaaaa sen güçlüsün sen geçecek bunlarda sakın çok yıpratma kendini ne olurrr yaa kıyamam ben sana :1hug: Şeniz

ank06,şekerkizcany,zhebani,fıstık,aslı hepinize kooooocamannnnnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayyyy sabah sabah içimden geldi.
bugün gündüz yokum akşama gelince görüşürüz minnoşlarım.ayyyyy bidaha öpiim.opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yine geldim dur dur bi daha opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benım gecmıs olsunn kıyamam yaa inan bende cok üzüldum sımdı ama sen moralını yüksek tut herseyın bası stres:mymeka:sen iyileş ben sana irfanı getırcem bakk:teselli:allah yardımcın olsun gülüm bız yanındyaızz kankaaaa.sŞeniz

ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…