15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ank06 .!.:
seçecem bunlardan birini
hatta şunu beğendim

Hanım_keleşimi_getir :98:
Gerdek_Basan_Florasan_Hasan buna geberdim LaylondoN buda güzel bide bu cayda_lipton_karida_ip_don

iyi geceler ank ablaaaaa

kuskiii ancak gelebildi muzovski

[/B]
neler aldin kanka banada yolla

anam nasilda rapor vermis helal kuskim sana
züper rapor veririm kanke sormapembe dolapa ekledim olum ordan bak beğenirsem gönderiyim ama hanım hanımcık şeler aldım sana olmaz onlar
görende hevin gitmeden önce muzcu degildik sancak la biz herdaim muzcuydukhalende öyleyiz

kanka merak etme yakinda baninda olur la daha banlanmadan mapisdas oldun iste fena mi mapis öncesi hazirlik kanke :86:
hevinden öncessini ne bilim ben deli ittin beni bodoslama düştüm buraya öncesini hatırlamıyom ban almak nası bi duygu olum anlatın meraklanıyom

el öp ama para isteme zzırnık yok şerepsizim maaşım yatmamış deli oldum yaaaa
bu arada
kuskim sana faceten ark. istegi yolladim B... ile basliyo
Nil'im beni msnde eklemis ama bana bisi gelmedi :26:
adını msnden biliom zati deli bozukkabul etsem mi la ne dersin
bu kuski'm.. esmer :97: aslerini özledigi nasilda belli

way anasını bu ben miyim
çok merak ettik seni bebemm yaaa arada uğra bi nefes ver yeter sapık gibin verme amabi de nie selam kakalarım yazdın o kadar mok muyuz olum

kendine iyi bak nilcim makyajla gel ama

kızlar ben kaçtım iyi geceler hepinize bayramınız tekrar kutlu olsun görüşmek üzere
ii bayramla abla cici bak kendinee
kuşki gelmişşşşş
hoş geldin canımmm
hoşbulduk canımmmm
iyi geceler ank ablaaaaa

kuskiii ancak gelebildi muzovski

babanemden anca geldik kanka alıntı yapcem die canım çıktı.nasılsınız bakıyım? florasanlı hasanlı nicke bayıldım ben

hanim hanimcik seyler sana olmaz diyo namissiz agzini burnunu dagitcam o olcak uleyn :burhangibikonusanfstksmili:
begensemde begenmesemde yolla kanka fazla mal göz cikarmaz olm :hembelescihemideacgözlüfstksmili: :86:

allan kuskafasi olm geldin geleli muzcu degilmiydik biz kusluguna veriom enseye vurmuom bak kiymetimi bil :vurmuyomdeyipvurandelifstksmili: :86:
anlatilmaz kanke yasanir uyarimin süreside doldu olm mutluyum son bi uyari kaldi oda 12.ci ayda dolcak o doldugu millekkk hemencik eksinlara akacaaam amaaaaaa tabikiside yaliniz akmayacam yanimda senide götürecem mapis hayatini uygulamali göstercem sana

höööyt ben anlamam öptüm mü isterim paraciklari haci git bul yarat bana para alisveris yaparken vardi ama demiii

bilionda niye kabul etmedin deli zirlo yok bide kabul etme soruyo bide te allam yaaa silah zoruyla facee eklettirioz resmen pek bi coskun hissettim kendimi la

hee sensin :97:dogruyu söyle begendin mi
:82:

hakkat kakalarim yazmis la o heyecanlan farketmemisim olm manyahsin gözündende bisi kacmiyo

bunada sükür olm alinti yaptinya ona bak sen gerci ben haber salmasaydim o alintiyida yapmazdinya neyyyyyyyysseee :dominantteyzefstksmili: :86:
iyiiiz seni sormali bende en cok o floransali hasanli nicke geberdim

nerde bu millet nerde bu devlet :105: la kuskafa :121: olm yazsana :95:

olum tamam bu kadan çingene olma yaa yarın yolluyorumolum ben kendim almadım kısa süreli depresyona girdim anam korkudan aldı onları banadur facemi yeni açıyorum hemen kabul ediciğimmolum kanka ben geldim geleli muzcusunuzz da benden öncesini ne bilem bengeçmişe dalsam çıkamam günlercegeçmiş geçmişte kaldı olum bugünü yaşıyom benyaşasın muz kardeşliğigötür beni gittiğin yere kankaa ekşın yapakmuzlara sarılaraköpek koklayakmapıs hayatını göster bana göster ama elletme tamam mıtamam olum öp elimi de para yok diom ya babamdan çalam ya da çok çikolaata veriyim sat paraya çevir e 5e mi çıkam yaagözümden bişi kaçmaaz tabisi de mok etti gititti bizi 5 dakkada zıbın
bu arada hakket kendimle gurur duyuyom olum öpüyom kokluyom kendimi ben nasıl bu kadar alıntı yapabildim iyi valla nossun sürünmeye devam (muzsuzluktan)

oh iyi yolla yolla yine yirttim bak
yazih kiyamam kadinin ocagina incir agaci diktin heeeeee püühh saaaa tirbiyesiz belesciii

ac seyini cabuk accc seyi derkene yani facei kastettimdi:86: ynalis yöne cekme la hemen

la akil var mantik var sen geldin geleli muzcuysak buda demek oluyoki öncedende muzcuyduk gecmise bi girersen cikamazsin allamaaa :86: oku oku kop koptugun zaman cikamazsin allama birakamazsin bidah okumayi :82: o kadan iddialiyim haci

muz kardesligi yok yooooooooookk ben muzumu paylasmam kanke gusruma bahmaa :82: muzum sadece benim muzum senin muzun senin muzun muzun ortakligi olmaz kanka muzuma sarkma yanliz bisi sorcam :105:hangi muz la :44:olmayan hayali muz hayal meyal muz benimmi benim ona bak :86:

göstericem kanka göstericem bekle sen

amaninn cikolata dedinmi akan sular durur:125: taam istemiom para mara bi kamyon cikolata ver yeter :101:

olsun la birak serbest ona sancisida vardir bebemin gelip bu kadarinida yazdiya yeterde artar bile iyilesince hesap sorariz nasilsa :hainfstksmili: :86:

eee ne demisler kusum herseyin bir ilki vardir buda bi ilkti alinti yapmanin serefine kurban kescem :86: öff bu espride bayatladi artikin ama neyse

ne cok konustum yine laaa :herzamankigibicenesidüsenfstksmili: :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…