ayşeciğin alpellaya doyduğu an
buna koptum
ank06 .!.:seçecem bunlardan birini
hatta şunu beğendim
Hanım_keleşimi_getir :98:
güzel demiii
benim kız beni çağırırken
anne bi gel der
hatta bunu kullan dedi
anne_bi_gel nasıl ama
Gerdek_Basan_Florasan_Hasan buna geberdim LaylondoN buda güzel bide bu cayda_lipton_karida_ip_don
evettt güzel
bu arada keles ne demek:cahalviztiksmili:
kızlar ben kaçtım iyi geceler hepinize bayramınız tekrar kutlu olsun görüşmek üzere
züper rapor veririm kanke sormaneler aldin kanka banada yolla
anam nasilda rapor vermishelal kuskim sana
hevinden öncessini ne bilim ben deligörende hevin gitmeden önce muzcu degildik sancak la biz herdaim muzcuyduk halende öyleyiz
kanka merak etme yakinda baninda olur la daha banlanmadan mapisdas oldun iste fena mi mapis öncesi hazirlik kanke :86:
el öp ama para isteme zzırnık yok şerepsizim maaşım yatmamış deli oldum yaaaaözlicez cnm seni :79:
Kendi'm, Asli'm, Nil'im, ank ablam, phil ablam, kuski'm, kirmizidonlu'm, madamiks ablam, kinov'um, amonra'm, parlayan'im, hevin'im, angel'im, ve kayip kankam zibinim
unuttugum biri varsa affola malum kafa bi milyon
hepinizde benden yasca büyüksünüz :86: o yüzden hepinizinde ellerinden öperim
adını msnden biliom zati deli bozukbu arada
kuskim sana faceten ark. istegi yolladim B... ile basliyo
Nil'im beni msnde eklemis ama bana bisi gelmedi :26:
way anasını bu ben miyimbu kuski'm.. esmer :97: aslerini özledigi nasilda belli
çok merak ettik seni bebemm yaaa arada uğra bi nefes ver yetersm kakalarm hasaneden şimdi geldm
cuma ünü ameliyat oldm
iyi geçti şükür
günlerdir narkotik ağrıkesiciler aıyorm
oturmak yasAk çünkükemği kırıp öyle çıkardılar tümörleri
5 dk oturuyom anca
gün içinde girerm çok yorgunum şimdi
özldm la sizi
kendine iyi bak nilcim makyajla gel ama
canım okuyamıyorum ,çünkü çok duramıyorum göz atıyorum size ve benim topiğe cvp yazıp çıkıyorum anca bebeğim ...affedein :13:
aslıdan aldım ,morali bozuktu ya iş durumuna ,yanlış kopyaladı dimek
bayram sonrası halederiz canım yine
bu arada esmer melek benmiyimkanatları güzel ama meleğin sıfatı cadı ya benzior lenn
kayın validemlerde net yok 2 gün sonra hiç giremicem nete ,merak etmeyin olur mu ? sizi seviyorum ..çoook öpüyorum her birinizi
ii bayramla abla cici bak kendinee
kızlar ben kaçtım iyi geceler hepinize bayramınız tekrar kutlu olsun görüşmek üzere
hoşbulduk canımmmmkuşki gelmişşşşş
hoş geldin canımmm
iyi geceler ank ablaaaaa
kuskiiiancak gelebildi muzovski
Phil abla sen nasilsin hic konusamadik bugün
hanim hanimcik seyler sana olmaz diyo namissiz[/B]
züper rapor veririm kanke sormapembe dolapa ekledim olum ordan bak beğenirsem gönderiyim ama hanım hanımcık şeler aldım sana olmaz onlar
hevinden öncessini ne bilim ben deliittin beni bodoslama düştüm buraya öncesini hatırlamıyom ban almak nası bi duygu olum anlatın meraklanıyom
el öp ama para isteme zzırnık yok şerepsizim maaşım yatmamış deli oldum yaaaa
adını msnden biliom zati deli bozukkabul etsem mi la ne dersin
way anasını bu ben miyim
çok merak ettik seni bebemm yaaa arada uğra bi nefes ver yetersapık gibin verme ama bi de nie selam kakalarım yazdın o kadar mok muyuz olum
kendine iyi bak nilcim makyajla gel ama
ii bayramla abla cici bak kendinee
hoşbulduk canımmmm
babanemden anca geldik kanka alıntı yapcem die canım çıktı.nasılsınız bakıyım? florasanlı hasanlı nicke bayıldım ben
iyiyi canım sen nasılsın görüşmeyeli
bi smilemiz daha olmuş
bir fikrim geldi
iyi geceler ablabende çıkıyorum kızçelerim haydin iyi geceler
tekrar bayramınız kutlu olsun
oh iyi yolla yollaolum tamam bu kadan çingene olma yaa yarın yolluyorumolum ben kendim almadım kısa süreli depresyona girdim anam korkudan aldı onları bana dur facemi yeni açıyorum hemen kabul ediciğimm olum kanka ben geldim geleli muzcusunuzz da benden öncesini ne bilem ben geçmişe dalsam çıkamam günlerce geçmiş geçmişte kaldı olum bugünü yaşıyom ben yaşasın muz kardeşliği götür beni gittiğin yere kankaa ekşın yapak muzlara sarılarak öpek koklayak mapıs hayatını göster bana göster ama elletme tamam mı tamam olum öp elimi de para yok diom ya babamdan çalam ya da çok çikolaata veriyim sat paraya çevir e 5e mi çıkam yaa gözümden bişi kaçmaaz tabisi de mok etti gititti bizi 5 dakkada zıbın
bu arada hakket kendimle gurur duyuyom olum öpüyom kokluyom kendimi ben nasıl bu kadar alıntı yapabildimiyi valla nossun sürünmeye devam (muzsuzluktan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?