15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

off kankalar dün ne geyikler yaptk aslı garısıylan
aslı boyadı beni
hepsi silinmiş
geziyom evde anca yürü yaat
dışarıyı özledm
ana kanka ne ara gelip geri gittin laaaa
kiyamam yaa dayan kanka az kaldi iyilescen behlülün muzunu soycan

nerdesiniz olum
gelsenize
geldim kankam gitmissin ama

bu arada şimdi aramızda omayan kankalarımında bayramlarını kutlarım:13:
bendee :13: fasci garisi hala banli, akasia mjoyy garilari gittiler nikon uyusugu gelmiyo

zıbınolum ne güzel boyadıydım nan senı ah kazen ahhh silinmişş yaaa offffff smileyer yok olmus yıneeee deli olcammm:

asli la 3 günlük calisma gitmis :S sil bastan baslamak zorunda kalmis kazen
umarim kisa zamanda geri düzelir

Phil ablacimmmmmm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmiyoruuuuuuuuuummm hizli cevapta smiller gelismis düzendeki gibiiiii insallah gelismis düzendeki gibi olurrrr
tek sorun smiller bit kadar onuda büyütürler zaten

selaaammmm tükkani acma görevi sana mi düstü haci phil ablayla ank abla girmemisler bugün :26:

zaten o database error yok mu kanka sacini basini yolasim geliyo databasininda matabasininda

selammmmbu gün tükkanı açamadımm:105:anca şimdi girebildimçok yorgunum çokkkk:93:
sayfalarımızda gitmişşşşşneyseeee kolumuza kuvvet yeniden doldururuzzzz

Phil ablacimmmmmm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inanmiyoruuuuuuuuuummm hizli cevapta smiller gelismis düzendeki gibiiiii insallah gelismis düzendeki gibi olurrrr
tek sorun smiller bit kadar onuda büyütürler zaten

canımmmmm
her şey gelmiş ama bizim sayfalar yokkkk
o yandaki bit kadar olan smileler zannımca sembolik gibi.fazlası na basınca büyüyolarrr,bide yukarda var onada basınca
büyük çıkıyor smileler
öğrenmişim demiiiii

selammmmbu gün tükkanı açamadımm:105:anca şimdi girebildimçok yorgunum çokkkk:93:
sayfalarımızda gitmişşşşşneyseeee kolumuza kuvvet yeniden doldururuzzzz
evet ank ablada gelmedi bugün
evet ben demistim zaten gidicek diye, gecen bakimdada böyle olmustu cünkü

abla gelmez giden yazilar, sistem iki gün geriye aldi kendini, patronun yaptigi tüm ayarlar bile gitmis herseyi sil bastan yaptilar
maalesef acilan konular yazilan yorumlar kayiplara kayboldu
evet ögrenmissin iyi böyle ya hizli cevaptaki smiller büyümesede olur gelismis düzendeki gibi olmus cok sevdim bunu insallah patron hizli cevaptaki smilleri kaldirmaz
gelismis düzendeki smiller büyüsün artik ve eski smillerimiz delphinimiz zirnasigimiz gelsin geriiiii

misafirim geldiiiii
bu gün 4.misafirimmm
Abla misafirlerinde gelmişini geçmişini
geçmişini bilmeyen geleceğinide bilemezmiş

Evet ya bu Nikon neden beyle yapiir??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…