ana kanka ne ara gelip geri gittin laaaaoff kankalar dün ne geyikler yaptk aslı garısıylan
aslı boyadı beni
hepsi silinmiş
geziyom evdeanca yürü yaat
dışarıyı özledm
geldim kankam gitmissin amanerdesiniz olum
gelsenize
bendee :13: fasci garisi hala banli, akasia mjoyy garilari gittilerbu arada şimdi aramızda omayan kankalarımında bayramlarını kutlarım:13:
selaaammmmtükkani acma görevi sana mi düstü haci phil ablayla ank abla girmemisler bugün :26:
zaten o database error yok mu kankasacini basini yolasim geliyo databasininda matabasininda
Phil ablacimmmmmm
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyinanmiyoruuuuuuuuuummm hizli cevapta smiller gelismis düzendeki gibiiiii insallah gelismis düzendeki gibi olurrrr
tek sorun smiller bit kadaronuda büyütürler zaten
evet ank ablada gelmedi bugünselammmmbu gün tükkanı açamadımm:105:anca şimdi girebildim çok yorgunum çokkkk:93:
sayfalarımızda gitmişşşşşneyseeee kolumuza kuvvet yeniden doldururuzzzz
abla gelmez giden yazilar, sistem iki gün geriye aldi kendini, patronun yaptigi tüm ayarlar bile gitmis herseyi sil bastan yaptilarcanımmmmm
her şey gelmiş ama bizim sayfalar yokkkk
o yandaki bit kadar olan smileler zannımca sembolik gibi.fazlası na basınca büyüyolarrr,bide yukarda var onada basınca
büyük çıkıyor smileler
öğrenmişim demiiiii
Phl ablaaaaaaaaa
Gelmişimizi geçmişimizi mi abla?
Phl ablaaaaaaaaa
canımmmm naberrrr
bende ennnnn geçmişi okuyom 30. sayfadayımmmm
Gelmişimizi geçmişimizi mi abla?
Abla misafirlerinde gelmişini geçmişinimisafirim geldiiiii
bu gün 4.misafirimmm
geçmişini bilmeyen geleceğinide bilemezmiş
bana selam vermion mu hain kanka
Kanka seni görüp de selam vermemek olur mu hiç?abla suanda gülmekten yerlerdesin demiii ne geyik yapardik la efkarlandim bak eski mapisdaslarimizida özledim en cokta nikon uyusugunu özledim pis nikoncan gelcem dedi gelmedi
Abla misafirlerinde gelmişini geçmişini
Evet ya bu Nikon neden beyle yapiir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?