15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

vıztık kankaa nire kayboldun nan lemdemeden leblenbıyıanlayanvıztıkparlagımm battanıye sarr ayaklarına karnına kuzu ablammm geldım yamacınaa

lan vıztık muz günü yarın olum:myeka: ahahahahahahahah

vıztık kankaa nire kayboldun nan lemdemeden leblenbıyıanlayanvıztıkparlagımm battanıye sarr ayaklarına karnına kuzu ablammm geldım yamacınaa

yatagin icindeyim aslim bebikim, laptopu da aldim kucama

sen se saril sarmalan biselere sicak tut kendini

annem der ki dötünüzü ayaginizi sicak giyinmezsiniz sey olunca da agridan kivranirsiniz, bazen dinlemek gerekiyo

:sagol: :sagol: :sagol: :bebisim: :smili:

abla yaaaaa niye korkutuyon kiiii, cocuksuz kalicam simdi
.

of deli oldum yaa yazdıklarım uçmuş gitmiş zor buldum burayı da zaten.napıonuzz bakimmmm

hoş geldin kuşummmm bende beğenmedim merak etme alıntı bile yaparken zorlandım resmen

annem der ki dötünüzü ayaginizi sicak giyinmezsiniz sey olunca da agridan kivranirsiniz, bazen dinlemek gerekiyo

annelerrrrr her zaman haklıdırrrrrr

anne dogru diyorrr kıcınızı basınızı acmayınnn

açmayınnnn sakın haaaaaa sonra böle kıvranırsınız işte

eyvahhhh benim kızda böyle oluyor hep kıvranıyor duruyorr
sen doğururken gör bakalım biraz kortutayım

sen onu kendimiiiii zannettin kızzzzzz
abla sen asliyi az mi sandin bak simdi
asliiii bogaz kürünü hatirlion mu la

:sagol: :sagol: :sagol: :bebisim: :smili:

abla yaaaaa niye korkutuyon kiiii, cocuksuz kalicam simdi
.
smile bak allam

la bu kk beni delirtcek bi süre aktif olmayinca kendi kendine cikis yapiyo

bilioz la muz top dondurma günü pazar günü

of deli oldum yaa yazdıklarım uçmuş gitmiş zor buldum burayı da zaten.napıonuzz bakimmmm
burayi niye zor buluon la :94: aboneliklerime eklesene kanke:89: o zaman aninda bulursun yogsam sen aboneliklere nasil eklenir bilmion mu :90: allaaan cahal kusuuu :kuskafayladalgagecenfstksmili: :86:

dötünüzü hee ama dogru diyo kadin

kuşkimm yenıı kk burasıı :myeka : mesela enseye tokat anlayaniD:
myeka degil la mymeka cahaaal asliiii cahaaaal asliiiiiii
alışamadım sevmedim yeni kk yı yaaa
sanki ben cok sevdim

asşıcım geçiş olsun ank abla hoşbulduk. la olum fıstık o kadar cahal değilim gççen ekledim aboneliklrime ama bu geçmişleri silince benim aboneliklerde uçmuş

fena valla bu aslııııı aklı hep cinlikte zatennnn

GeCe_KuSu .!.:
asşıcım geçiş olsun ank abla hoşbulduk. la olum fıstık o kadar cahal değilim gççen ekledim aboneliklrime ama bu geçmişleri silince benim aboneliklerde uçmuş
tekrar ekle o zaman haci

ank06 .!.:
fena valla bu aslııııı aklı hep cinlikte zatennnn
yaaa hemde ne fenaaa ne sandin

herşey sıfırlandı sanki yaaaaa ne zamanki yazılan mesajları bile görüyoruz artık eskisi ne güzeldi şakk şakkkk yazıyorduk resmen şimdi öylemi sankiiii

.

hani forum geri ayni sekline dönecekti, niye böyle kalcakmis kiiii?????????????????

yeni sürüm yapmışlar ondan
patron açıkladı zaten
birazda yapılan saldırıları engellemek içinmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…