15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

inci saldırısı filan duymadım bn yaa ekşını kaçırmışımanlatsana meraklanadım ben
ohoooo teee ne zamanin olayi topigi ilk actigim siralardaydi galiba tam hatirlamiom ank abla daha iyi bilir o anlatsin zaten bende online oldugum halde kacirmistim dert topigindebi konu vardi basligi KK'dakilerin kocasi icerigi ise rus kadinlariyla yatiyo idi

amonra hoşgeldin aanam kendiyi de görmemişim ya laa ben mucuk bebem nassın bakimmmm
fıstık geberiom şu n an gülmekten bizim koca moca yok

kendiiiiiiiii içtini kızzzzz yarasın valla iyi etmişsinnn

selam ne haber nasılsın

amonra hoşgeldin aanam kendiyi de görmemişim ya laa ben mucuk bebem nassın bakimmmm
fıstık geberiom şu n an gülmekten bizim koca moca yok

iyi valla nolsun gezmeden geldik galatadan
hafif iyiyim bi bakem dedim ne var ne yok

anam ank ablam valla dayanamıcam bakıcam ben kapatırım bida açarım

tarihte hata var şimdi baktım da bulamadım ama rezalet bişeydi yaaa anneler topiğine kadar girip yazmış bu ********lerrrr iğrençti yani

hadi be ben bunu nasıl kaçırdım nan haberim bile yok benim dediğim her topiklere girmişler özellikle annelerin olduğu bölümlere gece olmuş zaten bu olyda tarihi çok net hatırlamıyorum ta bi bilsem tam olrak niisan dedim ama çıkmadı işte

ay ben nasıl kaçırdım yarebbim yaaaa

KızlaaaaAAAAAar
naber kanka denedin mi visneyi

kim var kim yok sağ baştan sayın bakayım mapisdaslarrr =)

ayyyyy nasil oldu da ben kacirdim bunuuuuuu tüh
bidahaki sefere artikin :86:

hadi yaaaaaaaaaa cidden cikiyo mu googleda

25 nisan kadınlar kulübü saldırısı dio neitche filan dio bulamadım meraklardayım. bana da verin içem bi fırt

hemide votka haaaaaaa geçende bende içtim gece gece hemde koca bir bardakkkk

ohhhhh iyi yapmışsın be yarasın koçummmm
şimdi beninde içesim geldiiiyaaaaaaaaa

abla cila mı atsam diyorum
gümüşlükteki 22 yıllık şarapla kesişiyorum şu an
patlatsam mı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…