- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
yani tabi kismet bakarsin trde yapar, oda olmazsa el mahkum bikac sene daha ayri kalirsiniz.. yapcak bisi yok
iyi geceler ablambol takkeli üryalar :86:
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/403074-evli-biriyleyim-nolur-bi-yardim-2.html
eksinnnnnnnnnnnnnnnnnn
allaaam bunu demeyi ne kaaa özlemisim ne kaaa özlemisim anlatamam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :86:
kızlarrr ben gidiyommmm iyi geceler
ilaç aldımmm uyumak için hazır biraz uyku çökmüşken hemen yatam
bide kk ağır benim pc ağırr zor oliyii
yürrrüü beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeben dayanamadım ikili muhabbaete de girdim canlar hakkıınızı helal edin dayanamadım çok sinirlendim
böyle devam ederiz diye düşünüyo...ben ilerde evlenicem dedim başta seni başkasının koynunda düşünemem dedi sonra ozamanda görüşürüz gibisinden konuştu....çok sordum ama durum bu işte karısından asla ayrılmaz bunu anladım eskiden sen hazır ol evliliğe anında karımı boşarım diodu şimdi çocuk mocuk dio
fake laaa ilk bakista anlarim ben :86: az mapisa gir cik bak sende topic sarrafi olursun allamaa :86:valla konu fake mi değil mibilmiyorum ama o şahsı parçalayasım var acaip sinirlendim terbiyesizliğe bak yaa pişkin pişkin cvp verio bana bi de okumakla dam olunmuyomuş dio
ben dayanamadım ikili muhabbaete de girdim canlar hakkıınızı helal edin dayanamadım çok sinirlendim
abla sen zaten ordaymissinyanliz ben hala yorumlari okumaktayim :uyusukviztiksmili:86:
abooooo kuskiii UzmaN'da ordaymis ya laolm vazgectim tut ceneniiiiiiii :cokpistirsanamaeksindanvazgecmeyenfstksmili: :86:
abla aglamak istiooom :95:eksin bulun bana :84:
gördümm kuskiiii çok iyiydiii
zavallı işte saldırıyor resmen
heeeee dedim ya konu var diye
gidip geliyom zaten
uzman uyardı zaten
sükür yasam belirtileri verdin :86: sss donlarin hangi renk hangi model olsunnere gitti konu yaaaaa burdiyimmmgittiyse ben kaçr 7de nasıl kalkcam yaa off iyi gecelerrr öptüm sizii
eksin eksiksizliginden hastalancam yakinda :84:fıstıkkkkkkkkk şansına küs nannnnnkonu gitti kaçırdın geneee ekşınları ehehehhehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?