15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

yani tabi kismet bakarsin trde yapar, oda olmazsa el mahkum bikac sene daha ayri kalirsiniz.. yapcak bisi yok
iyi geceler ablam bol takkeli üryalar :86:

inşallah canım yaaa zaan ne gösterir blnmez tabi

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/403074-evli-biriyleyim-nolur-bi-yardim-2.html

eksinnnnnnnnnnnnnnnnnn
allaaam bunu demeyi ne kaaa özlemisim ne kaaa özlemisim anlatamam yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :86:

deliiiiii yaa hemende uçtu gitti oraya bekle bende geliyommm

ank ablam o konuya zaten yazmis
17 yasindayim diyo bide ayyyy töbe allam

ben dayanamadım ikili muhabbaete de girdim canlar hakkıınızı helal edin dayanamadım çok sinirlendim

abla sen zaten ordaymissin yanliz ben hala yorumlari okumaktayim :uyusukviztiksmili:86:

ben dayanamadım ikili muhabbaete de girdim canlar hakkıınızı helal edin dayanamadım çok sinirlendim
yürrrüü beeeeeeeeeeeeeeeeeeee kim tutar seni sonunda senide mapisdas etcez hee veyyy gözlerim yasardi kanke mutluluktan ama

abooooo kuskiii UzmaN'da ordaymis ya la olm vazgectim tut ceneniiiiiiii :cokpistirsanamaeksindanvazgecmeyenfstksmili: :86:

ya ben böyle konulari okuyunca kendi biolojik yasimdan süphe duymaya basliyorum abi :86:

valla konu fake mi değil mibilmiyorum ama o şahsı parçalayasım var acaip sinirlendim terbiyesizliğe bak yaa pişkin pişkin cvp verio bana bi de okumakla dam olunmuyomuş dio

valla konu fake mi değil mibilmiyorum ama o şahsı parçalayasım var acaip sinirlendim terbiyesizliğe bak yaa pişkin pişkin cvp verio bana bi de okumakla dam olunmuyomuş dio
fake laaa ilk bakista anlarim ben :86: az mapisa gir cik bak sende topic sarrafi olursun allamaa :86: relax kanka relaxx degmez olm fake konu zati ama böyle cok pardon ama Yel..zlar var yanii yok degil maalesef

ohanzioo konu ne kaa cabik ilerliyo la acele etmezsem gül gibim eksin gitcek elden

Son düzenleme:

gördümm kuskiiii çok iyiydiii
zavallı işte saldırıyor resmen

abla sen zaten ordaymissin yanliz ben hala yorumlari okumaktayim :uyusukviztiksmili:86:

heeeee dedim ya konu var diye
gidip geliyom zaten

abooooo kuskiii UzmaN'da ordaymis ya la olm vazgectim tut ceneniiiiiiii :cokpistirsanamaeksindanvazgecmeyenfstksmili: :86:

uzman uyardı zaten

ahanda sansima püküreyim gitti konu :84: veeeyyy vey vey veeeeeeeeeeeeeyyy lililililililililililililililili :zilgitcekenfstksmili: gittiii gittide gitiiiiiiiiiiiiii
kus kus kus burda misin ses ver kus, bir ki bir kiii alo alooo düsmedin le mapis damlarina

nere gitti konu yaaaaa burdiyimmmgittiyse ben kaçr 7de nasıl kalkcam yaa off iyi gecelerrr öptüm sizii

nere gitti konu yaaaaa burdiyimmmgittiyse ben kaçr 7de nasıl kalkcam yaa off iyi gecelerrr öptüm sizii
sükür yasam belirtileri verdin :86: sss donlarin hangi renk hangi model olsun sen söylede ne olur ne olmaz ona göre yollariz ilk banin olcak la eger düsersen heyecan var mi heyecan
hadi öptüm bol banli, mipli üryalar

anammm hakket gitmiş yaa daha ssöylenck 2 çift lafım vardı bennimhızımı alamamıştım daha hararet yapcaktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…