15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

nere gitti konu yaaaaa burdiyimmmgittiyse ben kaçr 7de nasıl kalkcam yaa off iyi gecelerrr öptüm sizii

gitttiiii kuskiiiiiiii kesin silindi konuuuu belliydi zaten böle olacağı hadeee iyi geceler sen git yat bizler nöbetteyiz

abla aglamak istiooom :95:eksin bulun bana :84:

ağlamaaaaaa uleynnnnn düşer belki bi tane daha ekşınn

anammm hakket gitmiş yaa daha ssöylenck 2 çift lafım vardı bennimhızımı alamamıştım daha hararet yapcaktım
sus la ben tek kelime bile yazamadim sen dünyalari yazdin hatta ve hatta benim aylardir yapamadigim seyi yapip birilerine daldin bense elimden kacirdim

sükür yasam belirtileri verdin :86: sss donlarin hangi renk hangi model olsun sen söylede ne olur ne olmaz ona göre yollariz ilk banin olcak la eger düsersen heyecan var mi heyecan
hadi öptüm bol banli, mipli üryalar

mor ossun kırmızı seksüü ossun dantelli ossun kankaşu an heycan yok da yarın kkya giremeyince nice olur halim bilmiommapısa düşersem çikolata da yollayın olum yapamam onsuz,bana bana yerim ben dondurmamıa artıkınbi de ped yollyın olum onsuz olmasban alır mıyım lan söleyin çekinmeyin ama önce uyarırlar demi akça pakçayım bn çünküm

gitttiiii kuskiiiiiiii kesin silindi konuuuu belliydi zaten böle olacağı hadeee iyi geceler sen git yat bizler nöbetteyiz

ağlamaaaaaa uleynnnnn düşer belki bi tane daha ekşınn
ne zaman abla bi yandan eksin arayislarina girdim zaten ins bulurum

asliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii seffaf odaya seni öneriooommm :118:

şimdiiiii kuskiiiii uzun mapıslık günlerine hazır ol sen kalın kazak neyim al yanına üşüme sonra paçalı don giyersin mazallah sistit filn olursun oralarada sarmalar phliden donlar fıstıktan icgara ve kokulu orkitlerde benden ossun

ne zaman abla bi yandan eksin arayislarina girdim zaten ins bulurum

sen aramaya devam ettt takipteyizzzzz

abla bi parmagin burda diger parmagin eksinda olsun bana bi eksin lazim oda bu gece lazim
yanliz tikkatinizi cekerim eski viztiginiz, en eski
en manyak :122: en deli en eksin olarak geri döndüüüüüüüüüü
:118:

gerçek olmadığını biliyordum da hyalimde canlandırdım ben geröçekmiş gibi yaşadım olayı ondan dellendim abla
psikopat

siz varken mapıs bana cennet gibi olur şerepsizzim
vey gurbannnn öpejeem gel

Son düzenleme:

sen uyumaya gitmedin yaaa
anaaaaaaa kesn varya sözlüm diye başlamıştır konuya du ben bi bakayım hemen

uyuyamadımm
yok nette biriyle tanışmış başlık büle
ben konuyu okumadım ona hiççç inanmıyorumm
kafa buluyor insanlarla

öyle ama abla kk hayatinda asiri vitamin eksikliginden gitcem yakinda
link link linkkk cabuk linkkk

link yasak diye biliyom
derdim var bölümünde.ben bu mesajı yazana kadar sen bulmuş olursun

yok netten biriyle tanışmış görüşmüş güvenmeli miyim die soruyo. sarmadı beni
oooo kuşkiokumuş bileeee

bi türlü mesajı yollayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…