- 20 Mart 2008
- 142.029
- 214.092
- 1.423
- 60
nere gitti konu yaaaaa burdiyimmmgittiyse ben kaçr 7de nasıl kalkcam yaa off iyi gecelerrr öptüm sizii
abla aglamak istiooom :95:eksin bulun bana :84:
sus laanammm hakket gitmiş yaa daha ssöylenck 2 çift lafım vardı bennimhızımı alamamıştım daha hararet yapcaktım
sükür yasam belirtileri verdin :86: sss donlarin hangi renk hangi model olsunsen söylede ne olur ne olmaz ona göre yollariz ilk banin olcak la eger düsersen heyecan var mi heyecan
hadi öptüm bol banli, mipli üryalar
geldimmm
uyuymadımmmmm
ne zaman abla
gitttiiii kuskiiiiiiii kesin silindi konuuuu belliydi zaten böle olacağı hadeee iyi geceler sen git yat bizler nöbetteyiz
ağlamaaaaaa uleynnnnndüşer belki bi tane daha ekşınn
anammm hakket gitmiş yaa daha ssöylenck 2 çift lafım vardı bennimhızımı alamamıştım daha hararet yapcaktım
eksin eksiksizliginden hastalancam yakinda :84:
abla ekşını kaçırdın ben de dilimi tutamadım çevrim dışı olabilirim
mor ossun kırmızı seksüü ossun dantelli ossun kankaşu an heycan yok da yarın kkya giremeyince nice olur halim bilmiom mapısa düşersem çikolata da yollayın olum yapamam onsuz,bana bana yerim ben dondurmamıa artıkın bi de ped yollyın olum onsuz olmas ban alır mıyım lan söleyin çekinmeyin ama önce uyarırlar demi akça pakçayım bn çünküm
ne zaman ablabi yandan eksin arayislarina girdim zaten ins bulurum
gerçek olmadığını biliyordum da hyalimde canlandırdım ben geröçekmiş gibi yaşadım olayı ondan dellendim ablamerak etme kuşki önce uyarı alırsın
ben okudum konuyu çok tutarsızdı inanmadım
öyle ama abla kk hayatinda asiri vitamin eksikliginden gitcem yakinda
başkası çıkar nasılsa içindekilerini ona sayarsın sende:131:
ayyyyy allahım yaaaa delüüüüüüüüü seniiii
link link linkkk cabuk linkkkbende okudum o konuyu sankim kafa buluyordu
bide yasemin 29 yeni konu açmış
bende okudum o konuyu sankim kafa buluyordu
bide yasemin 29 yeni konu açmış
yok netten biriyle tanışmış görüşmüş güvenmeli miyim die soruyo. sarmadı beni
sen uyumaya gitmedin yaaa
anaaaaaaa kesn varya sözlüm diye başlamıştır konuya du ben bi bakayım hemen
şimdiiiii kuskiiiii uzun mapıslık günlerine hazır olsen kalın kazak neyim al yanına üşüme sonra paçalı don giyersin mazallah sistit filn olursun oralarada sarmalar phliden donlar fıstıktan icgara ve kokulu orkitlerde benden ossun
sen aramaya devam ettt takipteyizzzzz
gerçek olmadığını biliyordum da hyalimde canlandırdım ben geröçekmiş gibi yaşadım olayı ondan dellendim abla
vey gurbannnn öpejeem gelsiz varken mapıs bana cennet gibi olur şerepsizzim
ayyyy link verin giiiiiiiiiiiiiiiyok netten biriyle tanışmış görüşmüş güvenmeli miyim die soruyo. sarmadı beni
öyle ama abla kk hayatinda asiri vitamin eksikliginden gitcem yakinda
link link linkkk cabuk linkkk
oooo kuşkiokumuş bileeeeyok netten biriyle tanışmış görüşmüş güvenmeli miyim die soruyo. sarmadı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?