15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Alıntı a m o n r a kullanıcısından alıntı Mesajı göster
hepsi çok sevdiğim arkadaşlarım ama aslıya verdim ben oyumu
en az oyu almış kuzum destek şapim dedim
yoksa fıstığı da çok severim sipaydiyi de

__fstk

kanka sen bir manyaksin koptum yaw

büyük gönüllü kankam bozulmadın de mi la aynı an da 2 kanka
aday olmasın yetkililere sesleniyorum burdan
zor durumda kalıyoruz

selammmmm kızlar ne haberrrr
sabah kızımı yolcu ettik yolladık ocak ayında gelecek tekrar yarı yl tatili için
sizler ne yaptınız bakalım
dışarıda yağmur ve fırtına var resmen
ablaaa allah avuştursun günler su gibi gelsin geçsin inş. hem hemencik geçsin de ben de askerime kavuşayım
site eskiden Kadin sitesiydi, simdi cocugumsu bi havasi oldu yafff
içimizdeki çocuğa sesleniyo olum sen de bi ok anlamıyon
eksini kim bulduda sen kaybetcen la
dün ben buldum eşını da az kalsın kendimi kaybediyodum

ben de bugün verebildim oyumu aslı yivrrrumm link vermedi gıcıklığına
selam olsun herkeseeee

Son düzenleme:
sacmalama olm ne bozulcam komigime gitti ondan öyle yazdim ohoooo böyle biseyden bozulucak olsam
2 kankanin aday olmasinin sebebi benim kanka asliyi ben önerdim :86: hersey tamamiynen benim sucum yada beni önerenin sucu
zaten koltukta gözüm yok
cok sıkıstırıyolar la tirsarim ben nili kirmamak icin he dedim yoksa nerden bilcem ben bidaa aday gösterilcemi

ben cabuk yaslancam kanka icimde cocuk neyim yok ne kaa seslensede bulup cikaramaz o cocugu

he la eksini sen buldun ben tutamadim görüon mu bak sıkı tutmayinca elinden kayiyo gidiyo :86: akli olan muzu aman yani konuyu :86: sıkı sıkı tutar ahh ahhh bende kaybolmaya niyetliydimde kismet olmadi la ama immmmmmmmm hissediyommm kankaaa canima susadigimi hissediom kazen beni yakindir mapisa tikcak ya bugün yada yarin

vermez oooo zabah bizi bogcakti nerdeyse dedim asli seni aday gösterdim diyo e hani phil fstk angel oy verdim dediniz ama iki oy var ben aday gösterdim diyom o oy verdim anlio

[video=youtube;zK-7dGAejeM]http://www.youtube.com/watch?v=zK-7dGAejeM[/video]
isteeeeee buduuuurrrrrrrrrrrr mega star cakmasimega yildiz :86:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…