15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

iiim cnm vallaa sabah oldu gene iş başı yaptımmm şu vızdığın eklediği videoyu izledim de keyfim biraz yerine geldiiii
günaydin angeliiimm
hasta oldum o adama hele o düsüsü yok mu

ne güzel işte çalışınevde oturunca biir müddet sonra sıkılıyor insan
hee ya bende seyretmiştim adam şarkıcı giriyor komedyen çıkıyor
aynen yaa insan belli bi müddet sonra cidden sıkılıyo
evet evet adamin orjinal hali o ama acun isi biliyo ya iyiki secti:124: moral bozukluguna fln birebir meganik sesli bülbülüm

çalışmak deilde sabahları kalkmak öle zor gelio kii ablammm
amaaaaaaaaaaaaaan hic söyleme :120: en nefret ettigim sey uykumun en tatli yerinde yatagimla arama alarm sesi girmesi yada anne sesi

kankalarim sabah sabah güne sizle baslayim dedim
kardesimi krese götürdükten sonra biricik yatagima dogru yol aliyodumkiiii dedim dur viztik kankalarinin yanina git ama simdi gidiyorum yaticam :86: :uykucuviztiksmili: eee malumunuz gecenin 5ine kadan ayakta durursam tabikiside cok uykum olur

hoş geldin ballimmmmm
gözlerime inanamadımmmm fıstıkkkk gelmişşş
bende çok şaşırdım saat 5 de yatıp bu saatte burda olmana
yat canımmm ohhhhh uykunuda al sonra gelirsinnn

kimsecikler yok ben benim topikten fırsat bulamıyom,zira her zaman uğramıya..
nirdesiniz laaaa

ank ablam bende brdAyım :86: kızını yolcu etmişsin Allah kavuştursun

ne haber zeboşşşş nasıl oldun canım daha iyisindirinşallah çok yormuyon kendini demi aman iyi olda sen bize lazımsın kuzuuu :92:
dün sabah yolcu ettik işte gelecek yine kısmetse ocak ayında

geldiniz mi anam havalar pek bir kasvetli ,yerimden kalkıp işlere balıklma dalmam lazım ama nerde ben de totiş :86:

yarın dikişleri aldırcaz:97: korkuyom:95:
sen nasılsn abla bi öpem özledm nerde bu millet

yarın dikişleri aldırcaz:97: korkuyom:95:
sen nasılsn abla bi öpem özledm nerde bu millet

korkma canım ya acımaz bile inan bende iyiyim ya ne yapayım işte gel bende seni bi öpemmm muccckkkk diyeee

geldiniz mi anam havalar pek bir kasvetli ,yerimden kalkıp işlere balıklma dalmam lazım ama nerde ben de totiş :86:

geldikkk bileeee sorma buradada hava bi tuhaf bi açıyor bi kapıyorrr benimde işler bitti ama yapmam gereken şeyler varrrr toto kalkmıyor yaniiiii bendede :92: :84:

ablam minnacık totişlerimizi kaldıramıyoruz iyimi
allah biliyor da bize kilo nasip etmiyor kesin
büyük olsa hiç kalkamayacaktık vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…