• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

baaa bak vıstık garısı:3: bi daha kaybetme olum:57::57::57: aradm taradm bldm:65:
aslında bulmayacakttm ama dedm olmaz zıbın:19::20:bu topik hepimizin:69: atla porchene:10::60::60: ara tara bul:57::60::60::60:

heyt be kim kurtlmuş elimden:4: ne yakşuklular geçti bu ellerden:3::21:
efkarlananzibinsmili:60:
neyse bldm:23:malum kannka her şey vatan için:72:
sakın kaybetme:45:yarmim kafanı:57:
al kaydet kankam:42::69:

lan naber delüler 1 aylık tatilim sona ermiş bulunmakta bu iğrenç istanbula dönmüş bulunmaktayım arada verdigim bensizlikten dolayı rahatsız olduysanız özürlerimi bildiririm özledim len sizi ha havamıda atam gecen hafta denize girdim:52::52:

ank ablam napıosunnnn :16::16:

iyiymmmmm angellllllll seni sormalııı :9:

günaydınn safhası bitmemiş daha:52::52:

çokkkkkk konuşmaaaaaaaaaa :22: :60:

iyiylikkkk senden ne haber zeboşşşşş :9:

lan naber delüler 1 aylık tatilim sona ermiş bulunmakta bu iğrenç istanbula dönmüş bulunmaktayım arada verdigim bensizlikten dolayı rahatsız olduysanız özürlerimi bildiririm özledim len sizi ha havamıda atam gecen hafta denize girdim:52::52:

iyiylik nannn sen napan gezdirdin gendi gendini haaaaaa tammmm cıbrıslular gibim konuştum
hainnn mapıstaşşşşş seni bide çekinmeden denize girdimm diyorrrr yaaa :22:
nasıl geçti tatil iyi yaptın beeeee kafanı dinlemişsindir ne güzellll :87: :54:

ekledim bebiş .bizde seni seviok ..gelince bakarsın artık videoma :52:korkma ama sağ yarımdan ...
bu arada boyum 1.68 bebeğm ,model olmak için yetersizdi , aşağılık komleksi yaşamamk için diğer gazıların yanında istemedim artı ben çekingen biriyim ,o tarz işleri yapamam ben ..uygun değil yapıma :86:

doğal halimi yansıtamak istedim ,ama fazla yansıtmaşım il videoya göre dimi kuşum :52:
çok hoş olmuş valla mimiklerine bayıldım ben canımmm
angel'in kurban olsunn sanaaaaaa kuşkammmm :60::60::60:
mucukkkkk:16:
nill ben göremedım bişey yaaa:43: hangı tpıkte ne oldu biri banadsa anlatsın :52::52:gunaydınn herkeseee:23:
ben de kaçırdım yaa özet geçinn hadi :37:
selam herkeseeee:72:

selammmmmm ballı bademlerrrrr:3::16:
nabersiniz kankilerimmmm kocamannnnnnn öpüyorummm sizleri.:54:
kızzzz knov soğuttun mu poponu denizde:9:şimdi burda soğuktan doncek popon:60::60:

günaydınnnn fıstıklarrrrrr:3::16:
:3::3::3:

nill ben göremedım bişey yaaa:43: hangı tpıkte ne oldu biri banadsa anlatsın :52::52:gunaydınn herkeseee:23:
sorma kanka bende kacirdim :5: allahtan bi önceki olayi biliom haaa :27:
aslı aslı bende göremedim yirummm yaaaaaaaa :84::84::84:
bak sinci :106: bugün ne giydinde daha begendim begenmedim tuslari varkeneeeee:121: bitane hatin bacimiz hep begenmedime tikliyodu :120: herkes begeniyo bi o begenmiyo.. :24:sonra tabikiside tartisma cikti :86: en sonunda o üye banlandi :47: hatta patron bilem dediki sizinde endamini görelim :27: :60::60:
dünde tekrar gelmis galiba sanirsam :27:

Son düzenleme:
günaydın kızlar

günaydınnnnnnn fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :10:

günaydınn safhası bitmemiş daha:52::52:
hakkat hee :60::60::60:

baaa bak vıstık garısı:3: bi daha kaybetme olum:57::57::57: aradm taradm bldm:65:
aslında bulmayacakttm ama dedm olmaz zıbın:19::20:bu topik hepimizin:69: atla porchene:10::60::60: ara tara bul:57::60::60::60:

heyt be kim kurtlmuş elimden:4: ne yakşuklular geçti bu ellerden:3::21:
efkarlananzibinsmili:60:
neyse bldm:23:malum kannka her şey vatan için:72:
sakın kaybetme:45:yarmim kafanı:57:
al kaydet kankam:42::69:

:52: kankaaaaaaa :52::52: seni sevioooooommm :69::69::69:vey kurban olayim sana:69::69::69:nasilda hemencicik bulmus:69: hersey topigimiz icin kanka :86::69::69: cooookk cok cok cok cok tesekkürlerimi:48: arz etmeknen beraberrrrrr :62: hemencecik topicimizi yenilemeye ucuyorummm :10:
bu arada kanka:57: bidaha hizliresimden bisi ekleme olm :20: 3 ay sonra siliniyo hizliresimdekiler :25: ekledigin muzlar takkeler cibildak adamlar neyim :jeyyar:hep 3 ay sonra kayboluyo kanka :30: imageshack.com'dan yükle la :24:

kankaaaaaaaaa :52: ula nerdesin seeeeeeeeenn :57: insan bu kdanda özletir mi la kendiniii :57::57::57: hosgeldin yivruummmmm:118: bidaha gitme la biyere :57: aboooo :30:bide denize girdim diyo namissizzzz :60::60::60: hain kinov :57:

Son düzenleme:
:60::60:biliyonuzmu gülüyorum ağlanacak halime:60::60::60:
hep belim ağrıyor diyorum ya,yaklaşık olarak 3 aydır.bu gün eşimi doktora götürdüm ürolojiye hadi dedim gelmişken bende tahlil istiyim.doktorda
bide idrar tahlili yapalım sana dedi.meğersem ben kum döküyormuşum idrarda kan çıktı.habire adale ağrısı için ilaç içiyordum belimin ağrısı geçsin diye
Allahım diyorum belimin ağrısı neden geçmiyo diyorum.yaaa işte böyle kızlar doktor bana ilaç yazdı,kocaya bişi yok.kocayı doktora götürdüm koca sağlam çıktı
ben hasta:60::60::60:kolesterol um bilem yüksek.

:60::60:biliyonuzmu gülüyorum ağlanacak halime:60::60::60:
hep belim ağrıyor diyorum ya,yaklaşık olarak 3 aydır.bu gün eşimi doktora götürdüm ürolojiye hadi dedim gelmişken bende tahlil istiyim.doktorda
bide idrar tahlili yapalım sana dedi.meğersem ben kum döküyormuşum idrarda kan çıktı.habire adale ağrısı için ilaç içiyordum belimin ağrısı geçsin diye
Allahım diyorum belimin ağrısı neden geçmiyo diyorum.yaaa işte böyle kızlar doktor bana ilaç yazdı,kocaya bişi yok.kocayı doktora götürdüm koca sağlam çıktı
ben hasta:60::60::60:kolesterol um bilem yüksek.
anaaaaaaaaa :1: gecmis olsun ablam yaaa :70: cok mu sancin var??

Back
X