15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

yaaaaaaaaaaaa:30: kapalicarsidaki oglan ölmüüüüüüüüüüüüüüüüüüsssssssssssss :50: onur bayraktar:58: inanmiom yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :14: ama o daha cok gennnnccccc :43:

$4595543.webp $12105043.webp
:58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58::58:

yaaaaaaaaaaaa:30: kapalicarsidaki oglan ölmüüüüüüüüüüüüüüüüüüsssssssssssss :50: onur bayraktar:58: inanmiom yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :14: ama o daha cok gennnnccccc :43:

Allah ailesine dayanma gücü versin,yattı yer mekanı cennet olsun.:59:

hayat böyle vıztı işte aslında hıcbısey takmaya degmez yazık saglıgımızaaa:50::50:

öyle diyoruz ama birde uygulayabilsek.:70:

phil ablam geçmiş olsun :2:
vıstık o kim bakim googgleden...:43:
gençmiş bir de yağğ:50:

teşekkür ederim bidenemmm:73:
gencecik insan yitip gitti.:59:

kıssss candyyyim yarıma et bana video ekledim topiğe ama direk nasıl eklicem buraya video olarak ..embed kodunu ekledim ama direk olmadı ..link olarak ekledim bende topiğe..nasıl yapıcam tarif etsene ..?:59:

Cancağzım videon pc nde ise imageshack.us adresine gir oradan browse de
sonra upload now deyip videonu ekle.Sağda forum code url sini seç kopyala yapıştır yap foruma

Cancağzım videon pc nde ise imageshack.us adresine gir oradan browse de
sonra upload now deyip videonu ekle.Sağda forum code url sini seç kopyala yapıştır yap foruma

ben upload ettim vimeo da ama saatler sürdü imageshack te de aynı 3 dk lık video 3 saat sürdü ya:43:

vimeo da yükledim ama direk video olarak kk ya koyamıom ki ben :37:
linkini koydum bu arada makyaj videomun izleyebilirsiniz artıkın :52:

:60::60:biliyonuzmu gülüyorum ağlanacak halime:60::60::60:
hep belim ağrıyor diyorum ya,yaklaşık olarak 3 aydır.bu gün eşimi doktora götürdüm ürolojiye hadi dedim gelmişken bende tahlil istiyim.doktorda
bide idrar tahlili yapalım sana dedi.meğersem ben kum döküyormuşum idrarda kan çıktı.habire adale ağrısı için ilaç içiyordum belimin ağrısı geçsin diye
Allahım diyorum belimin ağrısı neden geçmiyo diyorum.yaaa işte böyle kızlar doktor bana ilaç yazdı,kocaya bişi yok.kocayı doktora götürdüm koca sağlam çıktı
ben hasta:60::60::60:kolesterol um bilem yüksek.
abla çok geçmiş olsun yaaa:16:
ayyyyyyyyyy,amamnın ,booo amanını booooo:53::53:
o nasıl anket leynnnnn:52::52::52::52:
ay koptummmm:60:
:60::60::60::60::60:
bende şeffaf oda için anket sandım bu gün cuma ya.:52:

ben de öyle sandım valla billaaa:60::60::60::60:

Back
X