abooo
3 saat miben upload ettim vimeo da ama saatler sürdü imageshack te de aynı 3 dk lık video 3 saat sürdü ya
vimeo da yükledim ama direk video olarak kk ya koyamıom ki ben
linkini koydum bu arada makyaj videomun izleyebilirsiniz artıkın
ayyyy ne tatli yaaaa[video]http://www.netvideoizle.com/kucuk-cocugun-dondurma-cilesi.html[/video]
Aslııı videoya bak yawrummm
daha cikarmadilar mi laaa :95:e hani is görüsmeleri yapiliyodu :105:keske cıkarsaar bı an önce ama ııce kötüleşstım offff
ne icin görüsme yapiyolar kanka ben anlamadim tam laa:105: senin yerine mi :26:öle bitanem benımde gözümün önunde görüşme yapıyolar yaaa hayır göndersınler ne tutuyolar yaa
kanka duramadin yineUmulmadık anda arayan eski sevgililer ikiye ayrılır; canı çekenler ve acı çekenler.
bu sözbeni mapısadüşürür mü:86:aile,evlilik topiği,aylinn konusu
bi de
derdim varda bi şoktaym konusu benigönderr mapısa
hemide bensiz haaaaaaaaaaazıbın la ban yicez kesin o yazar konusunda konu dışı mesajdan
elele gideriz artık
kanka niye link vermedin la
konu ekşına müsait bacım neler yazardmm ama neyse:97:
bakirreym demiş yayani:86:
kanka sen manyaksin izlersinKızıııııım sen sinemada izledim diyorsun da ben geceleri tek başıma
dvd izliyorum korku filmleri
Biz bugün buluştuk.Amonra,Know ve ben
hayirdir nere gidionben bakire de diilim la gitmesem mi
sanki çağırdı da derdi kaldı
evet yayinlayinamonra hanım amonra hanım o kadan foto cektik lütfen yayınlayınkıskananlar catlasın dicemde
sansürsüz ekle tabikiside :86:koyim mi resimleri sansür uygulayıp mı koyiyim
gözlere siyah bant falan
bakireler sağa geçsinnnn
kanka laen başa geçim benaçılmadan iade
ablaaaaaaa benide götürün gi gittiginiz yereee
hee ya ne alaka yani
bu yeterlimi acabaaaaaaaaaaaa yoksa devam mı edeyim
sohpetinnnnnn konusu ne acaba zeboşşşşşş :86:
hehehehehehe gitme sennnnnn :79:
selammmm komşuuu
gördünmü bak tayfa buluşmuş da habr vermiyorlarrrrr
gel bacım kadıköye gidek senle yer içer gezeriz çatlasınlar biraz
inşallah resimler çıkmazzzzzzzzohhhhhhhhhhhhhh
hani laaaaaaaaaaagüzel bi günden bi kaç anı işte
bisi anladiysam ahanda bülegündemi meşgul eden f...kalkanından başlarızaskeri şura v.s.... hepsü olr amann
zaten bi sitede tartıştık banlanmam yakın
burdaavıstıkla kuski nerde
Planlı bir buluşma olacak ve sizsiz olacak.
Olmaz öyle şey ahan da ben böyle yaparım kendime
ya valla planlı değildi şimdi üvey evlat mümalesi yapmayın anacanlar
Tez zamanda derken Behlüle mi İrfana mı?
Hakkaten kanka la kocayı İstanbuldan bul nolur,please kanka
no yorumzaman,zaman açılıyor böyle bakireliği vurgulayan konular
yurtdışında olsa aaaaaaa bakiremisinnnnn diye şaşırırlar (bir zamanlar bana olmuştu bakireyim dediğimde)
burdaki türk kizlari pek öyle degil kankaPhil abla yurtdışındaki Türk kızları da mı böyle?:26:
Evet oralarda bakire olmak ayıplanıyor neredeyse
saga cek kankageride kaldım kusura bakmayınben şimdi sağa mı geçicem sola mı bakireyim koptum konuya yaaa
ooo hadi bakalimBen de yılbaşı çekilişindeyim
he la cadirayy fena koptum laaa fıstıkçadır heeee ordakiler başka yollardann şeettiriolardır olum ben de çekilişteyim. kendi kankaa bana sen çıkarsan sana takke almasam şereepszim sağa çektim akanka ama solayasım varrr
insanızsonuçta
inşallahkuzum inşallah istanbula gelin gelirsin
senle de gezeriz
sus kankaPlanlı bir buluşma olacak ve sizsiz olacak.
Olmaz öyle şey ahan da ben böyle yaparım kendime
inallah abla kankaminşallahhhhh istanbul'a gelin gelirrrr tez zamandaa
sararm onlarada vermem
he yaaaaaaa bide spontene buluşmuşlar o neyse ben bilmemsen biliyon mu bunu
gell komşum gelllllll çatltak şunlarıda görsünler bakalımmmm:79:
2 tane çıtır nasıl buluşurmuşşşşş görsünler :97:
hadiii hadiiiiiiiiiii anladık :94:
zeboşşşşşşşşşşşşşşşşş sen fasulye yaprağında sarmaları yap canım phli ile geliyozzzzz oraya
heeralda kankaTez zamanda derken Behlüle mi İrfana mı?
Hakkaten kanka la kocayı İstanbuldan bul nolur,please kanka
tekila,cin votkaHatta türkü cafeye gidip içelim
Ben çok severim türküleri ama geç başlıyor onlarda
neden soğukun bana:95:Angeeel
burdaki türk kizlari pek öyle degil kankaben öylelerine hic denk gelmedim gariptir hatta lisedeki tüm arkadaslarim bakireydi
ama orta okulda bizim sinif 3 gün geziye gitti.. cadir kampi yapmak icinben gitmedim netcem cadirla neyim isim olmaz benim
3 gün sonra bi geldiler aboooiki sinif gitmislerdi bizim sinifla yan sinif
bizim sinifta kel türk bi oglan vardi :86: cokta gicik biriydigeziden bi geldiler anammmm iki sinifta calkalaniyo dedim kollina naptin yine dediki öyle saga sola bakiniyodum birden sallanan bisi gördüm gittim bi baktim cadir aha böyle sallaniyo tabi bide nasil sallandigini taklit ediyo cadiri acip kafami iceri uzattiydim bizim b..yle yan siniftan o... üst üsteler dediii ve ben sokk annadiniz siz onu tabikiside bizim kollinanin dili durur mu :86: diline düsmeyigör bütün okulu calkalar allama gitmis herkese yaymis ögretmenlere neyim sonra bizim kollinayla oglanla kafa göz girismisler
geziden geldikten sonra oglani okuldan attilarkiz hüngür hüngür zirliyo zirlaya zirlaya tenefüste gitti wcye :2: makasi almis kollarini jiletlemis ama bileklerini deeel haa kollarinin üstünü düsünün ya daha orta okulda 12 13 yaslarindayiz sirb kizi ilk vukuati böyleydi, ikinci seferede iki gün ortadan kaybolmustu meger yeni manitasiyla asna fisna durumlari varmis :86:
ama lisede bütün herkes bakireydierkekler dahil
saga cek kanka3 kisi olduk la sen ben zibin :86:
ooo hadi bakalimhedayelerini burayada ekle kanka
ayy fena koptum laaa fıstıkçadır heeee ordakiler başka yollardann şeettiriolardır olum ben de çekilişteyim. kendi kankaa bana sen çıkarsan sana takke almasam şereepszim sağa çektim akanka ama solayasım varrr
brnm iyi koku alırkuskaahikayenin kokusunu aldin demiii
he la cadirbi arkadasim masus sordu eee b... nasildi :jeyyar: diye kiz dedi yaaa güzeldiiii :89: oglan kirmiziyi görünce iyyyy :120: demis sonrada isine devam etmis allan serepsizii hem kukuya konuyo hemide iyy miyy diyo yaw
cok pis azmis gördüm kanka seni ne is la :jeyyar:
kankam benm pcyi görsen reesmen arşiv olumbugün kkya girmeden önce iki gözüm iki cesmeydimsebebide usb'nin bozulup icinde 4 yilim(iz)a ait ne varsa silinmesiydi zibinim silme fotolari, onlar senin anilarin demisti.. gitti hepsi
eski sevgilimi önemsedigimden fln degil, zaten fotolari acip bakmiyodumda.. ama yinede:84: ben o fotolari istiyorum
pcden silinen seylerin aslinda pcden silinmedigini sadece biz kullanicilarin silindigini düsündügümüzü duymustum tvde, programcilar fln herseyi buluyomus.. sizce bula bilir miyim o fotolari :26:
ne tuhafim yaao aklima bile gelmiyo artik.. ama o fotolar hayat ne garip :95:
herneyse iste demek istedigim o halimle kkya girdim.. sizin yazdiklarinizi okurken kendi derdimi unuttum:)) bi anda bütün üzüntüm gittihatta daha yeni aklima geldi
siz olmasaydiniz napardim beniyiki varsiniz sizleri cok seviyorum yaaaa canim kankalarim
günaydn ablamgünaydınnnnn lokumlarrrrrrr
günaydınnnnn lokumlarrrrrrr
neden soğukun bana:95:
kankaaaaaaaaaaaaaaaa çadır fantazisi he yaz kenara kanka kocemz olursa yapalm ssallamv diyo ya
kanka hep sağda mı drcaz bizkoca topikte 3 kişi
ne adami kanka
sağ şeritte 5 km hızla gidiyoz kuski bi sollayamadk
brnm iyi koku alır
adam hep açık kuku görmüş bkanka paketi açınca şaşırmıştır :44:
kankam benm pcyi görsen reesmen arşiv olumsilinen dosyaları geri getireen programlar var yükle pcne bende siziçok seviyorm cansınızya
günaydn ablam
hah gec saga kankaNan ben de sizdenim ben de sağdayım ben de bakireyim
Ama esasen solcuyum
Fıstık kanka 3 sene sonra İstanbul buluşması mı ?
Bu sene geleceksin nan
Çadır fantazisi hee
Erkeklerde bakir demiş ya
Kuşki kanka bana çıkarda takke almazsan sen o zaman görürsün
Zibin kanka İstanbula gel ve bizi arama ben sana o zaman gösteririm
Kanka Zibin ne diyon kanka
Ben sana soğuk davranır mıyım?
Phil abla günaydın
Ne kadan yüzsüzüm yılbaşı çekilişinde kendimizi tanıttık da
Yeterince okunmamış kitabım var yazdım kitap almasınlar diye
Kıllığına kitap göndermeseler iyidir.
he kanka burdaydim tam yaziyodum:126: acil cikis kapisindan kacmak durumunda kaldim :86:Fıstııık kankaa aşağıdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?