15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

abooo kanka sen manyak misin allah netmesin seni bu ne la iyykk izleyemedim kanka kapadim

3 saat mi nilim ben msnden ciktiktan ne kadar sonra tamamlandi video ben msnden ciktim yataga yattim 5 dk sonra annem kalkti kil payi 3üncü dünya savasindan kurtuldum giii
ayyyy ekledin miii hemen bakaammm

[video]http://www.netvideoizle.com/kucuk-cocugun-dondurma-cilesi.html[/video]

Aslııı videoya bak yawrummm
ayyyy ne tatli yaaaa nasilda bagiriyo

keske cıkarsaar bı an önce ama ııce kötüleşstım offff
daha cikarmadilar mi laaa :95:e hani is görüsmeleri yapiliyodu :105:
öle bitanem benımde gözümün önunde görüşme yapıyolar yaaa hayır göndersınler ne tutuyolar yaa
ne icin görüsme yapiyolar kanka ben anlamadim tam laa:105: senin yerine mi :26:
kanka duramadin yine ne cabuk eksin buldun olm la o kadan aradim bi mok bulamadim

zıbın la ban yicez kesin o yazar konusunda konu dışı mesajdan
elele gideriz artık
hemide bensiz haaaaaaaaaaa

konu ekşına müsait bacım neler yazardmm ama neyse:97:
bakirreym demiş ya yani:86:
kanka niye link vermedin la insan düsünür viztik gelir eksin ister diye

Kızıııııım sen sinemada izledim diyorsun da ben geceleri tek başıma
dvd izliyorum korku filmleri

Biz bugün buluştuk.Amonra,Know ve ben
kanka sen manyaksin izlersin

amaninnn yine mi bulustunuz bende istiom yaaaa

ben bakire de diilim la gitmesem mi
sanki çağırdı da derdi kaldı
hayirdir nere gidion kim cagirdi ne oldu ne bitti
amonra hanım amonra hanım o kadan foto cektik lütfen yayınlayın kıskananlar catlasın dicemde
evet yayinlayin
koyim mi resimleri sansür uygulayıp mı koyiyim
gözlere siyah bant falan
sansürsüz ekle tabikiside :86:

bakireler sağa geçsinnnn
men men

en başa geçim benaçılmadan iade
kanka la koskoca topicte bi ikimiz mi saga gectik tübeler ossuuunn basimiza daslar yagacak viiiyh

ablaaaaaaa benide götürün gi gittiginiz yereee :kücükemrahbakisiatanfstksmili: :86:

:kiskancanksmili:

güzel bi günden bi kaç anı işte
hani laaaaaaaaaaa e ben görmedim amaa :84:

gündemi meşgul eden f...kalkanından başlarızaskeri şura v.s.... hepsü olr amann
zaten bi sitede tartıştık banlanmam yakın
bisi anladiysam ahanda büle oluyum

vıstıkla kuski nerde
burdaa netsiz kalmistim kanka :86:

Planlı bir buluşma olacak ve sizsiz olacak.
Olmaz öyle şey ahan da ben böyle yaparım kendime
:mazosistkendismili: :86:

ya valla planlı değildi şimdi üvey evlat mümalesi yapmayın anacanlar

Tez zamanda derken Behlüle mi İrfana mı?
Hakkaten kanka la kocayı İstanbuldan bul nolur,please kanka
hakkat la istanbuldan bulsunda iki üc sene sonra istanbula geldigimde toplucene bulusalim

zaman,zaman açılıyor böyle bakireliği vurgulayan konular
yurtdışında olsa aaaaaaa bakiremisinnnnn diye şaşırırlar (bir zamanlar bana olmuştu bakireyim dediğimde)
no yorum ama cogunlukta almanyada öyle abla burdada var öyleleride genellikle türk cogunlukta oldugu icin pek rastlamadim allahtan

Phil abla yurtdışındaki Türk kızları da mı böyle?:26:
Evet oralarda bakire olmak ayıplanıyor neredeyse
burdaki türk kizlari pek öyle degil kanka ben öylelerine hic denk gelmedim gariptir hatta lisedeki tüm arkadaslarim bakireydi

ama orta okulda bizim sinif 3 gün geziye gitti.. cadir kampi yapmak icin ben gitmedim netcem cadirla neyim isim olmaz benim
3 gün sonra bi geldiler abooo iki sinif gitmislerdi bizim sinifla yan sinif
bizim sinifta kel türk bi oglan vardi :86: cokta gicik biriydi geziden bi geldiler anammmm iki sinifta calkalaniyo dedim
kollina naptin yine dediki öyle saga sola bakiniyodum birden sallanan bisi gördüm gittim bi baktim cadir aha böyle sallaniyo tabi bide nasil sallandigini taklit ediyo cadiri acip kafami iceri uzattiydim bizim b..yle yan siniftan o... üst üsteler dediii ve ben sokk annadiniz siz onu tabikiside bizim kollinanin dili durur mu :86: diline düsmeyigör bütün okulu calkalar allama gitmis herkese yaymisögretmenlere neyim sonra bizim kollinayla oglanla kafa göz girismisler
geziden geldikten sonra oglani okuldan attilar kiz hüngür hüngür zirliyo zirlaya zirlaya tenefüste gitti wcye :2: makasi almis kollarini jiletlemis ama bileklerini deeel haa kollarinin üstünü düsünün ya daha orta okulda 12 13 yaslarindayiz sirb kizi ilk vukuati böyleydi, ikinci seferede iki gün ortadan kaybolmustu meger yeni manitasiyla asna fisna durumlari varmis :86:

ama lisede bütün herkes bakireydi erkekler dahil

geride kaldım kusura bakmayınben şimdi sağa mı geçicem sola mıbakireyimkoptum konuya yaaa
saga cek kanka 3 kisi olduk la sen ben zibin :86:

Ben de yılbaşı çekilişindeyim
ooo hadi bakalim hedayelerini burayada ekle kanka

ayy fena koptum laaa fıstıkçadır heeeeordakiler başka yollardann şeettiriolardır olumben de çekilişteyim. kendi kankaa bana sen çıkarsan sana takke almasam şereepszimsağa çektim akanka ama solayasım varrr

ayy fena koptum laaa fıstıkçadır heeeeordakiler başka yollardann şeettiriolardır olumben de çekilişteyim. kendi kankaa bana sen çıkarsan sana takke almasam şereepszimsağa çektim akanka ama solayasım varrr
he la cadir bi arkadasim masus sordu eee b... nasildi :jeyyar: diye kiz dedi yaaa güzeldiiii :89: oglan kirmiziyi görünce iyyyy :120: demis sonrada isine devam etmis allan serepsizii hem kukuya konuyo hemide iyy miyy diyo yaw

cok pis azmis gördüm kanka seni ne is la :jeyyar:

niliiiiimm topic sabitlenmisssssss ayy hayirli ugurlu olsun bebemm

bugün kkya girmeden önce iki gözüm iki cesmeydim sebebide usb'nin bozulup icinde 4 yilim(iz)a ait ne varsa silinmesiydi zibinim silme fotolari, onlar senin anilarin demisti.. gitti hepsi
eski sevgilimi önemsedigimden fln degil, zaten fotolari acip bakmiyodumda.. ama yinede
:84: ben o fotolari istiyorum
pcden silinen seylerin aslinda pcden silinmedigini sadece biz kullanicilarin silindigini düsündügümüzü duymustum tvde, programcilar fln herseyi buluyomus.. sizce bula bilir miyim o fotolari :26:

ne tuhafim yaa o aklima bile gelmiyo artik.. ama o fotolar hayat ne garip :95:

herneyse iste demek istedigim o halimle kkya girdim.. sizin yazdiklarinizi okurken kendi derdimi unuttum:)) bi anda bütün üzüntüm gitti hatta daha yeni aklima geldi
siz olmasaydiniz napardim ben iyiki varsiniz sizleri cok seviyorum yaaaa canim kankalarim

kuzum inşallah istanbula gelin gelirsin
senle de gezeriz
inşallah
Planlı bir buluşma olacak ve sizsiz olacak.
Olmaz öyle şey ahan da ben böyle yaparım kendime
sus kankakkda da malatyalılar var ama siz başkauçaktan iner inmez size koşcam:92:
inşallahhhhh istanbul'a gelin gelirrrr tez zamandaa
inallah abla kankam
sararm onlarada vermem
Tez zamanda derken Behlüle mi İrfana mı?
Hakkaten kanka la kocayı İstanbuldan bul nolur,please kanka
heeralda kankabak şu gözlere:82:bak iyi bakkaçarr mıblmazam şerepsizim
Hatta türkü cafeye gidip içelim
Ben çok severim türküleri ama geç başlıyor onlarda
tekila,cin votka

neden soğukun bana:95:

kankaaaaaaaaaaaaaaaaçadır fantazisi heyaz kenara kanka kocemz olursa yapalmssallamv diyo ya

kanka hep sağda mı drcaz bizkoca topikte 3 kişi

Son düzenleme:
sağ şeritte 5 km hızla gidiyoz kuskibi sollayamadk
kuskaa hikayenin kokusunu aldin demiii
brnm iyi koku alır
adam hep açık kuku görmüş bkankapaketi açınca şaşırmıştır:44:
kankam benm pcyi görsen reesmen arşiv olumsilinen dosyaları geri getireen programlar var yükle pcne bende siziçok seviyormcansınızya
günaydınnnnn lokumlarrrrrrr
günaydn ablam

Nan ben de sizdenim ben de sağdayım ben de bakireyim
Ama esasen solcuyum
Fıstık kanka 3 sene sonra İstanbul buluşması mı ?
Bu sene geleceksin nan
Çadır fantazisi hee
Erkeklerde bakir demiş ya
Kuşki kanka bana çıkarda takke almazsan sen o zaman görürsün
Zibin kanka İstanbula gel ve bizi arama ben sana o zaman gösteririm
Kanka Zibin ne diyon kanka
Ben sana soğuk davranır mıyım?

Phil abla günaydın

Ne kadan yüzsüzüm yılbaşı çekilişinde kendimizi tanıttık da
Yeterince okunmamış kitabım var yazdım kitap almasınlar diye
Kıllığına kitap göndermeseler iyidir.

günaydınnnnn lokumlarrrrrrr

neden soğukun bana:95:

kankaaaaaaaaaaaaaaaaçadır fantazisi heyaz kenara kanka kocemz olursa yapalmssallamv diyo ya

kanka hep sağda mı drcaz bizkoca topikte 3 kişi
cadir beni kesmez kanka sera neyim daha cazip ama dogru haklisin arada degisiklik yapmak gerek hep sera hep sera nereye kadan ya

kanka bosver sagda duralim sola gecip netcen la sen behlül bende tarkan bulursak iste o zaman sola gecebilürüüz kanka ehhh tarkanla behlül gibi herifleri bulmakta imkansiz olduguna göre vay halimize kanka

ne adami kanka cocuk cocukk 12-13 yaslari diom adam diyo

niye arsiv yapiyoz kanka kanka biz manyak miyiz yogsam :83:
cidden öyle programlar varda ise yariyomuki kanka :26: bide o fotolari ben pcden iki sene önce silmistim iki sene önce silinenleride bulabilir miyim acaba :44:en iyisi ben bi gugil emmiye soruyum

kankaaa smillerini sildim
:101: helal et

hah gec saga kanka kanka bakma sagda olduguma bende solcuyum ama bu seferlik sagdayiz

he kanka 2-3 sene sonra bizim ev ankarada kanka istanbulda kalmiyozki hic bu sene aktarmali geldim kanka istanbulda iki saat bekledim bilseydim bi tel acardim hemen kosup gelirdiniz
siz gelin ankaraya :86: anca viztik gel dion

he valla kanka bakirler catlak arkadasimin teki sordu onlarda söyledi dedim neyy ciddi mi bide utanip cekinmeden söyledilerya kocaman teprikk koydum onlara kanka bazi mallar milli olmadiklari halde yalan söylerler :86: rezil olmamak adina

Ne kadan yüzsüzüm yılbaşı çekilişinde kendimizi tanıttık da
Yeterince okunmamış kitabım var yazdım kitap almasınlar diye
Kıllığına kitap göndermeseler iyidir.
yüzsüzlükle alakasi yok kanka iyi yapmissin söyleyerek hem herkes söylüyo hatta sunu alin bunu alin diyende vardi
hem yüzsüz olmayana eksin yok kanka
Fıstııık kankaa aşağıdasın
he kanka burdaydim tam yaziyodum:126: acil cikis kapisindan kacmak durumunda kaldim :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…