kankan yisin seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiikankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kokunu aldm geldmmmmmmmm
Nan ben de sizdenim ben de sağdayım ben de bakireyim
Ama esasen solcuyum
Fıstık kanka 3 sene sonra İstanbul buluşması mı ?
Bu sene geleceksin nan
Çadır fantazisi hee
Erkeklerde bakir demiş ya
Kuşki kanka bana çıkarda takke almazsan sen o zaman görürsün
Zibin kanka İstanbula gel ve bizi arama ben sana o zaman gösteririm
Kanka Zibin ne diyon kanka
Ben sana soğuk davranır mıyım?
Phil abla günaydın
Ne kadan yüzsüzüm yılbaşı çekilişinde kendimizi tanıttık da
Yeterince okunmamış kitabım var yazdım kitap almasınlar diye
Kıllığına kitap göndermeseler iyidir.
kankan yisin seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiinaber ne var ne yok kankaaa dikislerin alindi dimi
cadir beni kesmez kanka sera neyim daha cazip ama dogru haklisin arada degisiklik yapmak gerek hep sera hep sera nereye kadan ya
kanka bosver sagda duralim sola gecip netcen la sen behlül bende tarkan bulursak iste o zaman sola gecebilürüüz kanka ehhh tarkanla behlül gibi herifleri bulmakta imkansiz olduguna göre vay halimize kanka
ne adami kankacocuk cocukk 12-13 yaslari diom adam diyo
niye arsiv yapiyoz kankakanka biz manyak miyiz yogsam :83:
cidden öyle programlar varda ise yariyomuki kanka :26: bide o fotolari ben pcden iki sene önce silmistimiki sene önce silinenleride bulabilir miyim acaba :44:en iyisi ben bi gugil emmiye soruyum
kankaaa smillerini sildim :101: helal et
oyy kiyamam laaalldı kankaaqz acıdı
s2en nassn balımözledm la
istesin virrim diyo yaaaaaaaakanka değişiklik iyidr behlül olsn irfo olsn her yerde yaparmistesn virrim
kanka behlül olmjycana görenayır böle ölemem sol şeride kaycam:86: rahibe olak daha iyi iranda kadınlar bakire ölemezmiş bendde tr de bu kuralı istiyom behllülle iraana
2 yıl önce mi:44:bilmem
hah gec saga kankakanka bakma sagda olduguma bende solcuyum ama bu seferlik sagdayiz
he kanka 2-3 sene sonrabizim ev ankarada kanka istanbulda kalmiyozki hic bu sene aktarmali geldim kanka istanbulda iki saat bekledim bilseydim bi tel acardim hemen kosup gelirdiniz
siz gelin ankaraya :86: anca viztik gel dion
he valla kanka bakirlercatlak arkadasimin teki sordu onlarda söyledi dedim neyy ciddi mi bide utanip cekinmeden söyledilerya kocaman teprikk koydum onlara kanka bazi mallar milli olmadiklari halde yalan söylerler :86: rezil olmamak adina
yüzsüzlükle alakasi yok kanka iyi yapmissin söyleyerek hem herkes söylüyo hatta sunu alin bunu alin diyende vardi
hem yüzsüz olmayana eksin yok kanka
he kanka burdaydim tam yaziyodum:126: acil cikis kapisindan kacmak durumunda kaldim :86:
verrmnolcakoyy kiyamam laagecti gitti ama bak
istesin virrim diyo yaaaaaaaaallah bilani virmeye emi koptum kanka la
sera cadir ormanhic engel neyim tanimayiz kanka
iranda kadinlar bakire ölemez miymishoyyt o nasi oluyomus la tübe yareppiimm nasi yani ölmüs kizi basimiza taslar yagacak kanka ne dion sen aydinlat benii cabuk
verrmnolcakyapsamda ölünce çürüycek yapmasamda verim gitsn:92:
engel tanımambana her yol paris kanka
puhahaazalak ölüyü demiş onu bilemem:44:benm terciihimyaşarkene
durahmedinejada bi sorim
ferhat göcerin videosunu ekledim kankakanka nekoydun görünmüyo:26:
napcan kanka alt tarafi bi zar degil mi mezara mi götürcen olm vir gitsin
e kanka sen öyle deidnbakire ölemiyolarmis dedin :86: dügüne bi gün kala trafik kazasinda gitse kizcaaz o zaman nolcak ha git sor gel cabikkkk
ferhat göcerin videosunu ekledim kanka
Gel benim vefası eksik yarim
Ben sensiz durur muyum
Sen beni bir çagır gönülden
Ben gelmez olur muyum
mecburi hizmet diyo yaaazhebani .!.:mecbri hizmet bizim kiakıl solda beeden sağda
3 sene ssonra mıgelimankaraya ben gezerz olm benm kalcak yerimde var:86:
hhepimiz görüüşşek keşke
oyyyyyyyyzhebani .!.:
vayyyyyyyy süpermisssszhebani .!.:Ben bir şair olsaydım eğer, cümle cümle vururdum seni.. Her noktasında dururdu kalbin ! Ben bir şair olsaydım eğer.. Öyle birşiir yazardım ki sana sevgili, harflerine asardın kendini...!!!
günün sözü:97:
zar zar dedigin nedir gülümm :86:zhebani .!.:di mi bi zar nolcek ahmedinejad kimbiliyn mi sor emmine
,kanka o şarkı süperne güüzel söylmiş albüm,ü hele
çıkmamlazımgece elcem öptüm
helloo bebiiikkkGeCe_KuSu .!.:selam canlar nasılsınız bakalım?fıstık canım üzülme evet aynen öyle pcden silinen her şey geri geliyor,mevcut proğramları var. fotograf makinesinde de bu böyledir.üzülme tamam ı?zıbınınımm hoşgeldin nasılsın yavru ceylanım?
angelimmmangelgozde .!.:kızlar yarışma bölümüne alyanslarr yarışıyor die bir yarışma önerdim katılmak isteyenleri beklerizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?