günaydiiiiiiiiiinngünaydınnnnnnnn uleynnnnnn hayırlı sabahlarrrrr ossun hepinizeekızzz fıstıkkkkk döktürmüşsünnn yineeee ol sende pro çıkar keyfinii
şekerler birazdan dışarı çıkacam işim var gelince görüşürüzzzzz
günaydin angelim gozdemank aplam günaydınnnn
günaydiiiiiiiiiinn
abla artik istemsiz oluyo allama :86: düsük cenelilik kanimda var zannimca bi yazmaya baslayinca :126: allahhhhhhh ardi arkasi kesilmiyo durduramiyorum kendimi
pro olursam babam beni kesebilüüü :86: netten alisveris yapmama kiziyo zatensiparis ettigim seylerin parasini ödemiyo masus gicikligina geciktirdikce geciktiriyo ayni ben yaa
daha far paleti siparis etcem ablaazcik arasi sogsun önce bi aldiklarim elime gelsin far paletimide siparis ediim sonra pro olucam :118:
günaydin angelim gozdemcatlagim manyagim nörüon gii :119: gi alyans yarismasinda sende var misin :97: kimsin süle
hakkaten he cok kisi vardivalla yokum öle yoğun talep oldu ki kendime yer kalmadıbi çok arkadası malesef geri çevirmek zorun da kaldım
tmm da biraz geçsin arasııııı ya sıkarr yoksahakkaten he cok kisi vardibakarken yoruldum
neyse artik ikincisini yapiyosunya hem geri cevirdigin arkadaslar hemde sen katilirsin :92: yanliz bi mesajda yolla haaa
hayirdir kiz niye canin sıkılıyo :26: pc cok yavasladi ya cildircam :95:vızdıkkkkk konuşsana kızmmmmm :84::84::84:
zaten cnm sıkılıoooooooooooo :84::84::84:
offfffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff :84::84::84:
dogru söylüyosun biraz arasi acilmasi lazimtmm da biraz geçsin arasııııı ya sıkarr yoksa
hayirdir kiz niye canin sıkılıyo :26: pc cok yavasladi ya cildircam :95:
kiyamam kankama yaaaakankaaa şafak iyice sıkıştırmaya başladıııı ölüommm aşkımı çok özledimmmm
bitsin artık yaaaaaaa 10 aydır yok aşkımmmmmm :84::84:
kahrolankız smilesi:
yemin ederim görmedimmm fıstık kankam nerde yazdınnnnbu arada sana yazdigimi görmezden geldiginifarketmedim sanma
inşallah vızdıkım yaaaaaaaaaakiyamam kankama yaaaacogunu atlatmissiniz kiz geriye azi kalmis
bu günlerde gecer elbet
sus neyynyemin ederim görmedimmm fıstık kankam nerde yazdınnnn
cok degil sadece 5 ay kanka :129: 10 ay dayandinda buna mi dayanamican olminşallah vızdıkım yaaaaaaaaaa
vallahi görmemişim kanka hemencik bakıomsus neyynalyans yarismasina yazdimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?