15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

le le le sakineeee tey teyyy niye gittin muzcuya teyy gel beraber yiyiselim :86: bak gidiyor takkeciye vaaayyyyy lilililililililililililiililililil :halaybasicekipcosanfstksmili:
geldiler bana haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :92:

günaydınnnnnnnn uleynnnnnn hayırlı sabahlarrrrr ossun hepinizee kızzz fıstıkkkkk döktürmüşsünnn yineeee ol sende pro çıkar keyfinii
şekerler birazdan dışarı çıkacam işim var gelince görüşürüzzzzz

günaydiiiiiiiiiinn
abla artik istemsiz oluyo allama :86: düsük cenelilik kanimda var zannimca bi yazmaya baslayinca :126: allahhhhhhh ardi arkasi kesilmiyo durduramiyorum kendimi
pro olursam babam beni kesebilüüü :86: netten alisveris yapmama kiziyo zaten siparis ettigim seylerin parasini ödemiyo masus gicikligina geciktirdikce geciktiriyo ayni ben yaa
daha far paleti siparis etcem abla azcik arasi sogsun önce bi aldiklarim elime gelsin far paletimide siparis ediim sonra pro olucam :118:

ank aplam günaydınnnn
günaydin angelim gozdem catlagim manyagim nörüon gii :119: gi alyans yarismasinda sende var misin :97: kimsin süle

valla yokum öle yoğun talep oldu ki kendime yer kalmadı bi çok arkadası malesef geri çevirmek zorun da kaldım

vızdıkkkkk konuşsana kızmmmmm :84::84::84:
zaten cnm sıkılıoooooooooooo :84::84::84:
offfffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff :84::84::84:

valla yokum öle yoğun talep oldu ki kendime yer kalmadı bi çok arkadası malesef geri çevirmek zorun da kaldım
hakkaten he cok kisi vardi bakarken yoruldum
neyse artik ikincisini yapiyosunya hem geri cevirdigin arkadaslar hemde sen katilirsin :92: yanliz bi mesajda yolla haaa

vızdıkkkkk konuşsana kızmmmmm :84::84::84:
zaten cnm sıkılıoooooooooooo :84::84::84:
offfffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff :84::84::84:
hayirdir kiz niye canin sıkılıyo :26: pc cok yavasladi ya cildircam :95:

hayirdir kiz niye canin sıkılıyo :26: pc cok yavasladi ya cildircam :95:

kankaaa şafak iyice sıkıştırmaya başladıııı ölüommm aşkımı çok özledimmmm
bitsin artık yaaaaaaa 10 aydır yok aşkımmmmmm :84::84:
kahrolankız smilesi:

kankaaa şafak iyice sıkıştırmaya başladıııı ölüommm aşkımı çok özledimmmm
bitsin artık yaaaaaaa 10 aydır yok aşkımmmmmm :84::84:
kahrolankız smilesi:
kiyamam kankama yaaaa cogunu atlatmissiniz kiz geriye azi kalmis
bu günlerde gecer elbet

bu arada sana yazdigimi görmezden geldigini farketmedim sanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…