15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

of allahim yareppimm ya bu pc beni öldürecek yada ben bu pcyi öldürcem :95:dakka basi donuyo 10 saatte aciliyo serepsiz görende kablosuz yavas net sancak
anlasilan bugün oturup mecburi temizlik yapmam gerekiyo :84: hazir oturmuske silinen fotolari geri getiren programida yükleyim bari

yok ya bu böyle olmicak pcde ne kadar foto fln varsa usb'ye aktarmam lazim en acilinden :96:
ben cikiom kankam :79:
pc irahmatlik olmadan fotolarimi kurtarmam gerek:86:

ank aplam günaydınnnn

selammmm angellllllllll ne haber şekerrrrrr

çenesi düşükkkkk fıstıkkk seniiiii duramıyonn demii yazmadann kızz al işte birtane kart nolcak sankiii çıkar keyfini sonraa :92: :92:

vızdıkkkkk konuşsana kızmmmmm :84::84::84:
zaten cnm sıkılıoooooooooooo :84::84::84:
offfffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff :84::84::84:

offffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffff:84::84::84:
kafayı üşütenler kulübüne hoşşşşgeldin canımmmmmmmm:84::95:
sabrettttt gülümmmm bir gün olurrrr geçer bu hasretttttttt

hayirdir kiz niye canin sıkılıyo :26: pc cok yavasladi ya cildircam :95:

fıstıkcımmmm aynen bende kafayı üşütmüş durumdayımmmm:95::94:
benimde pc. çok yavaşşşş

sen hiic merak etme kanka :82: organizatör eksindelisitör viztiketör olaranktan :86: cumeertesi günü 5.kanal organizasyonunu bizzat sahsen biyiiik bir titizliknen hazirlayacüüüm
eksindelisitör bu ne olummmm
le le le sakineeee tey teyyy niye gittin muzcuya teyy gel beraber yiyiselim :86: bak gidiyor takkeciye vaaayyyyy lilililililililililililiililililil :halaybasicekipcosanfstksmili:
geldiler bana haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :92:
töbe ttöbeeeeeee

nerdeee bu millett nerdeee bu devletttttttt huuuuuuu

ben geldiiimmmm
herkese selammm

selammmm angellllllllll ne haber şekerrrrrr

çenesi düşükkkkk fıstıkkk seniiiii duramıyonn demii yazmadann kızz al işte birtane kart nolcak sankiii çıkar keyfini sonraa :92: :92:
yok valla duramiom alcam ablam en kisa zamanda :97: kirmizi kirmizi dolascam :82:
selammmmm sizeeee kızçelerrrrrrr
selaaaammmm

of pcyi bosalttim ama hala cok yavas yaaaa :95: artik yeni pc almanin zamani geldi

eksindelisitör bu ne olummmm

töbe ttöbeeeeeee

ben geldiiimmmm
herkese selammm
neye benziyo kanka :86:

icindeki canavari cikar la rahat ol töbe töbe diyerek siyircani mi saniyoon

amaninnnn güya birbirimize nömrelerimizi vercektik iyi ya iki cadaloz kendi aranizda arasin
niliimmm

yirim la senicazgır karıka operatörler kopein olmş
istediğğinn numero ossun kan
niye la trden oraya paket geljmez miiste yollim kankamama kargo ödemesini ordan yaparsn

hepimz pisliğiz kanka

çatlıyon de mi:86:bi şey konuşmadık olum:97:

pislğim ivet
pisliğin önde giddeni bayrak sallayanıym:92:
sevme şeklimiz farklıhastasıyım bu karının

niliimmm [/QUOTE]

zıbınnn ah zıbın bana çıkarsın inş knkaaaa çekilişteee
yavru kuşlarr h sonnu iiple çekiyorum ekşın ayarlayın
herkese iyi geceler öpülüdünüzzzzzz
benn tahmin ediyom biz çıkarsAk nolcanı
keşke siz çıksanız kanka
sen hiic merak etme kanka :82: organizatör eksindelisitör viztiketör olaranktan :86: cumeertesi günü 5.kanal organizasyonunu bizzat sahsen biyiiik bir titizliknen hazirlayacüüüm
heyyttt havanı yesinler:82:
yalnız büyük organizasyon olsn :86:her tür resim,şiir,video v.s...hazırlayın
veyyyyt ünlü bir kisiligin kankasiyim dimek haa :82: bu mikemmel duyguyu tanimlayacak kelime bulamiyorum kanka

he dedim cünkü öyle :86: ama vermicem mi dedim allan catlagi
virsene

Kılıbık erkekle maço erkek arasında10 dakika vardır,kılıbık erkek karısının istediğini hemen yapar,maço erkek 10 dakika sonra:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…