vallahi görmemişim kanka hemencik bakıomsus neyynalyans yarismasina yazdimdi
sussangelgozde .!.:vallahi görmemişim kanka hemencik bakıom
ank aplam günaydınnnn
günaydiiiiiiiiiinn
abla artik istemsiz oluyo allama :86: düsük cenelilik kanimda var zannimca bi yazmaya baslayinca :126: allahhhhhhh ardi arkasi kesilmiyo durduramiyorum kendimi
pro olursam babam beni kesebilüüü :86: netten alisveris yapmama kiziyo zatensiparis ettigim seylerin parasini ödemiyo masus gicikligina geciktirdikce geciktiriyo ayni ben yaa
daha far paleti siparis etcem ablaazcik arasi sogsun önce bi aldiklarim elime gelsin far paletimide siparis ediim sonra pro olucam :118:
günaydin angelim gozdemcatlagim manyagim nörüon gii :119: gi alyans yarismasinda sende var misin :97: kimsin süle
selammmm angellllllllll ne haber şekerrrrrr
çenesi düşükkkkk fıstıkkk seniiiiiduramıyonn demii yazmadann kızz al işte birtane kart nolcak sankiii çıkar keyfini sonraa :92: :92:
vızdıkkkkk konuşsana kızmmmmm :84::84::84:
zaten cnm sıkılıoooooooooooo :84::84::84:
offfffffffffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff :84::84::84:
hayirdir kiz niye canin sıkılıyo :26: pc cok yavasladi ya cildircam :95:
piliiii ablammmm
ank ablammmm selammmmmmm
selammmmm sizeeee kızçelerrrrrrr
eksindelisitör bu ne olummmmsen hiic merak etme kanka :82: organizatör eksindelisitör viztiketör olaranktan :86: cumeertesi günü 5.kanal organizasyonunu bizzat sahsenbiyiiik bir titizliknen hazirlayacüüüm
töbe ttöbeeeeeeele le le sakineeeetey teyyy niye gittin muzcuya teyy gel beraber yiyiselim :86: bak gidiyor takkeciye vaaayyyyy lilililililililililililiililililil :halaybasicekipcosanfstksmili:
geldiler bana haniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmm :92:
nerdeee bu millett nerdeee bu devletttttttt huuuuuuu
yok valla duramiom
selammmm angellllllllll ne haber şekerrrrrr
çenesi düşükkkkk fıstıkkk seniiiiiduramıyonn demii yazmadann kızz al işte birtane kart nolcak sankiii çıkar keyfini sonraa :92: :92:
selaaaammmmselammmmm sizeeee kızçelerrrrrrr
of pcyi bosalttim ama hala cok yavas yaaaa :95: artik yeni pc almanin zamani geldioffffffffffffffffff offffffffffffffffffffffffffffffffffff:84::84::84:
kafayı üşütenler kulübüne hoşşşşgeldin canımmmmmmmm:84::95:
sabrettttt gülümmmm bir gün olurrrr geçer bu hasretttttttt
fıstıkcımmmm aynen bende kafayı üşütmüş durumdayımmmm:95::94:
benimde pc. çok yavaşşşş
eksindelisitör bu ne olummmm
töbe ttöbeeeeeee
ben geldiiimmmm
herkese selammm
amaninnnngüya birbirimize nömrelerimizi vercektik iyi ya iki cadaloz kendi aranizda arasin
niliimmm
niye la trden oraya paket geljmez mibakiniz ilk sayfa
kankam bilmem mi :94: bosu bosuna mi kime virdin didim sanion hee
nasi katilim kanka trde olsam katilirdim
ne tür takke alcan kanka
geldim sen ciktin
ne demek efenim teveccühünüz :86: sen pisliksin ben pisligimpisliklik kanimizda var kanka
ne konustunuz allanitakke muhabbeti mi yaptiniz yogsam kiskandigimi saniyosaniz yaniliyosunuz
net capinda acilmissindahabarimiz yokmus kanka
gelmemezlik yapmada issiz olmasin allan zibini
hakkat hee biz geldik kendiyle zibin cikiyo :86:
bende cok merak ediyorum
geldm
al iste bana pisliksin diyene bakpisliklerin önde gidenisin kanka iki dakka durup cikiyo hemen
bakmayin la birbirimizi pislik yaptimizabiz zibinimla böyle sevisiyoz demi pislik kankam benim
bakiniz ilk sayfa
kankam bilmem mi :94: bosu bosuna mi kime virdin didim sanion hee
nasi katilim kanka trde olsam katilirdim
ne tür takke alcan kanka
geldim sen ciktin
ne demek efenim teveccühünüz :86: sen pisliksin ben pisligimpisliklik kanimizda var kanka
ne konustunuz allanitakke muhabbeti mi yaptiniz yogsam kiskandigimi saniyosaniz yaniliyosunuz
zıbınnn ah zıbın bana çıkarsın inş knkaaaa çekilişteee
yavru kuşlarr h sonnu iiple çekiyorum ekşın ayarlayın
herkese iyi geceler öpülüdünüzzzzzz
heyyttt havanı yesinler:82:sen hiic merak etme kanka :82: organizatör eksindelisitör viztiketör olaranktan :86: cumeertesi günü 5.kanal organizasyonunu bizzat sahsenbiyiiik bir titizliknen hazirlayacüüüm
virseneveyyyyt ünlü bir kisiligin kankasiyim dimek haa :82: bu mikemmel duyguyu tanimlayacak kelime bulamiyorum kanka
he dedim cünkü öyle :86: ama vermicem mi dedim allan catlagi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?