hakkat kanka la karsinda biri olmayinca tadi cikmiyo anasini satimsaol ablacım
valla abla o kadar güldüm ki her yerimden bişiler fışkırdı ama nolduğunu çözemedim daha
en bize taş çıkarırsın ablaa
ekşın süperdi valla çok eğlendik biz. aslında atışma olmayınca zvki olmuyo banleyin beni diyen, cinnettin geçiren malum şahı üyeliğini iptal ettirmişkendi kendimize ekşın yaptık konu yönetim taşınmış ama konu duruyo hala. fırtına öncesi sessizlik bu haakıınızı helal edin,takkeleri donları hzırlayın bize şimdiden
popüleriz anacim popülerrrrmerhaba hatunlarr
misafirde eksik olmuyor he
angelim
misafir toz al bakim :88:bura bizim mıntıka
ha ha ha
dimii,nasıl tırstı misafir kimbilir...
de get loo misafirrrr,sistii,pısttt hımmmm
kızlar yeni video çektim, az önce koydum linkini makyaj topiğime bakın laa bi ,biraz sorunlu oldu ama
misafir sen bakma ,oyarım allahıma:84:
ne ararlar bizim mıntıkadaanlamış değilimmm
sankim görsel bişi var burdaaa
sende gitseydin keşkee annenlerleee
korkmuşşşş:18:hala kimse yokkk
tırsmışşş bayaaa baksana piyassada yokkk
ohhhhh kurtuldukkkk
helal sana nilll kim tutar seniiiiii
anaam yarin ehliyet sinavin varda burda ne isin var lapili ablam ben çalışıorum ve yarın ehliyet sınavım varrr annnemler şehir dışına gitti malesfff ben gidemedim
yiter yaggg yiteeeeeeeerrr :95: bi insanin üstüne bu kadanda gelinmezkiiii :84: nasilda eziyolar beni patroooooon yetis :84: yetis patron yetisşimdii anlaşıldııımisafir senin topiğe uçmuşş
biliyom çünkü senin topiktede vardı misafirrrr
hadi diyelimkiiii senin topikte makyajlarına bakıyorlardırrr
hemen geliyommmm
misafirrr sen gelmeeeeee
neeeeeyyy oh kurtulduk muuu dimek arkamdan konusuyonuz haaaa
anaam yarin ehliyet sinavin varda burda ne isin var lakanka dogruyu söyle yayini bekliyon demiii cakaaalll
yiter yaggg yiteeeeeeeerrr :95: bi insanin üstüne bu kadanda gelinmezkiiii :84: nasilda eziyolar beni patroooooon yetis :84: yetis patron yetisyetiste yetis yetis:86: psikolocik baski uyguluyolar kankalarim bana patron kanka patrom sizi mapisa tiksinda görün :86::cokpistehditedenfstksmili:
neeeeeyyy oh kurtulduk muuu dimek arkamdan konusuyonuz haaaa
anaam yarin ehliyet sinavin varda burda ne isin var lakanka dogruyu söyle yayini bekliyon demiii cakaaalll
yiter yaggg yiteeeeeeeerrr :95: bi insanin üstüne bu kadanda gelinmezkiiii :84: nasilda eziyolar beni patroooooon yetis :84: yetis patron yetisyetiste yetis yetis:86: psikolocik baski uyguluyolar kankalarim bana patron kanka patrom sizi mapisa tiksinda görün :86::cokpistehditedenfstksmili:
amaaaaaaaan is dedigin nedir lafıstıkkk kankaaa nasıl kalimmmmm yaaa sabah iş varrrr olummm gerçi buraya abone oldukkkkk yakındaaa işe geç kalcam sanırımmm patronun bizi maaaşa bağlaması lazım artıkkkk
seni haci seniiiidimekkkk sen ajanlık yapıyonnnn
çokkkkk smile kullandığım içinnn mesajım gitmediiii
bende biraz azalttımmmm
la naptiiinn
kızlarrrrrrr gelinnnnnn muzlarınızzz hazırrrrr,bolcana yiyinnnnnnnnn
amaaaaaaaan is dedigin nedir labaglasin olm ben sincik patronun yanina gidiom dilekce vercem maas icin
nettin abla benden sanada mi bulasti smile hastaligi özel mesajina koptum giiiii ne yazmis allam
misafirrrrr kimsinnnnnnn
muzunnn çekim gücüüüüüüü
amaninnn
ablammmm öpüorum nanaktann smilesiii sana =)çokkkk teşkürrrlerimiiiii sunuyommmmmm
encıllllll
fıstıkkk bikleeee tüm topik olaraktan gidelimmm maaşımızı isteyelimmmmeeee biz burda ne ediyokkkk bilinçlendirme ediyokkkk
örneğinnn direk nasıl dikilirrr.................
heeee bende pek bi sevdimmm smilelerimiziiisanırsammmm bulaşıcıııııııııııııııııııı
ne yazmıştımmmm acebaaaa
vızdık beğenn mi kankaamuzu duyan damliyo ne muz delisi bu millet yaaaa
amaninnnkankam yirim la seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?