15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

hakkat kanka la karsinda biri olmayinca tadi cikmiyo anasini satim
konu sahibi olcak mal mal konuscak sende onu iyice kiskirtcan sonra dalcan :86: ama olsun olm eksinsizliktan iyidir :86: bak zibina encila ya bizde onlar gibi kacirsaydik hic yoktan iyidir kanka iyidir iyidir

merhaba hatunlarr
misafirde eksik olmuyor he
popüleriz anacim popülerrrr

angelim

misafir toz al bakim :88:bura bizim mıntıka

ha ha ha
dimii,nasıl tırstı misafir kimbilir...
de get loo misafirrrr,sistii,pısttt hımmmm

kızlar yeni video çektim, az önce koydum linkini makyaj topiğime bakın laa bi ,biraz sorunlu oldu ama

misafir sen bakma ,oyarım allahıma:84:
o biraz önce kovdugun misafir bendim :86: kkya misafir olaranktan girerim ben isim cikti giris yapamadan cikmak zorunda kaldim demek izlemeyim haaaaaaa küstüüüümmmmmmmm :95:

neeeeeyyy oh kurtulduk muuu dimek arkamdan konusuyonuz haaaa

pili ablam ben çalışıorum ve yarın ehliyet sınavım varrr annnemler şehir dışına gitti malesfff ben gidemedim
anaam yarin ehliyet sinavin varda burda ne isin var la kanka dogruyu söyle yayini bekliyon demiii cakaaalll

şimdii anlaşıldııımisafir senin topiğe uçmuşş
biliyom çünkü senin topiktede vardı misafirrrr
hadi diyelimkiiii senin topikte makyajlarına bakıyorlardırrr
hemen geliyommmm
misafirrr sen gelmeeeeee
yiter yaggg yiteeeeeeeerrr :95: bi insanin üstüne bu kadanda gelinmezkiiii :84: nasilda eziyolar beni patroooooon yetis :84: yetis patron yetis yetiste yetis yetis:86: psikolocik baski uyguluyolar kankalarim bana patron kanka patrom sizi mapisa tiksinda görün :86::cokpistehditedenfstksmili:

fıstıkkk kankaaa nasıl kalimmmmm yaaa sabah iş varrrr olummm gerçi buraya abone oldukkkkk yakındaaa işe geç kalcam sanırımmm patronun bizi maaaşa bağlaması lazım artıkkkk

seni haci seniiiidimekkkk sen ajanlık yapıyonnnn

çokkkkk smile kullandığım içinnn mesajım gitmediiii
bende biraz azalttımmmm

fıstıkkk kankaaa nasıl kalimmmmm yaaa sabah iş varrrr olummm gerçi buraya abone oldukkkkk yakındaaa işe geç kalcam sanırımmm patronun bizi maaaşa bağlaması lazım artıkkkk
amaaaaaaaan is dedigin nedir la baglasin olm ben sincik patronun yanina gidiom dilekce vercem maas icin

seni haci seniiiidimekkkk sen ajanlık yapıyonnnn

çokkkkk smile kullandığım içinnn mesajım gitmediiii
bende biraz azalttımmmm
nettin abla benden sanada mi bulasti smile hastaligi özel mesajina koptum giiiii ne yazmis allam

com/]
[/URL]

kızlarrr şunlara bakınnnn

la naptiiinn allah belani vermesin büyük kutlamaya saklayaydinya la kimse yokken eklencek sey mi bu allan krocani nerden buldun bunlari geberme emi muz muza sarilmis su allan isine bak yataga düsen muza sarilir:86:
kızlarrrrrrr gelinnnnnn muzlarınızzz hazırrrrr,bolcana yiyinnnnnnnnn
apla bunlar yemelik mi

amaaaaaaaan is dedigin nedir la baglasin olm ben sincik patronun yanina gidiom dilekce vercem maas icin

nettin abla benden sanada mi bulasti smile hastaligi özel mesajina koptum giiiii ne yazmis allam

fıstıkkk bikleeee tüm topik olaraktan gidelimmm maaşımızı isteyelimmmmeeee biz burda ne ediyokkkk bilinçlendirme ediyokkkk
örneğinnn direk nasıl dikilirrr.................
heeee bende pek bi sevdimmm smilelerimiziiisanırsammmm bulaşıcıııııııııııııııııııı
ne yazmıştımmmm acebaaaa

gelin gelin link attim yetisin kanka olma yolunda ilk adim bunun arkasi gelcek abla yakinda patronla kanka olup nickinizi kurtaricam hazir gitmisken su maas olayinada bi el atak

bulasici bulasici kene gibin buldugu yerde yapisiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…