- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bi öğrencim eşek kadar diğerleri 12 yaşında ama bu 17 18 var.konu işliyorum oku dedim salak salak suratım baıyo.okusana diorum mal gibi gülüyookumucam dedi.sinirlendim dışarı çık dedim,kalktı eşyalarıı topladı,uyuz bi tip zaten. oğlum dedim okumaya niyetin yoksa gelme,ailene yazık dedim. döndü bana diğerlerinin içinde sen kendine ne sanıyon,sen ç ok iş yapıon sanki dedi sabrtttim ama dizlerim titremeye başladı sinirden çıktım arkasından kolundan tuttum kolidorda,beni itti dev gibi bişey saten.bağırdım ben de,bağırınca küfürü bastı diğer öğretmenler de çıktı hep sınıflardan dsışarı. yeni yni kendime geldim valla. tutanak tuttum hemen yarın işleme sokucam
candy kankaaa nerdesin sen yaaa kaç gündrrrr sensizzz yayınlarrrrrr yemeği tuzlu yemek gibiii kötüüüüGünaydıııııınn
Kimbilir ne yayınlar yaptınız siz gece
kuştan fıstığaaaakuştan fıstığaa
mesajınızı okudum stopdötümden bile yaş geldi gülmekten stopp özel mesajla uğraştırma beni kıl oluyom stoppp yayın değişikliği kbul edilmiştir stop
bu arada ben de konyalıyım stoppp
kendimden utanarak söylüyorum o ş yi ben de s diye okudum da dilinize düşmüyüm die ses etmemiştim stopp
allam 600 saniye siniri yetmiyomus gibi bide 10 dakkaya cikarmislar yaaaaaaaaaaa :95:
neyse nilim sen zaten burdasin digerleri gecmisi okumaz göremezler vs dye özelle attim
ayni mesaji sana özel burayada yaziim
TIKKAT TIKKAT BU BIR DUYURUDUR, BU BIR DUYURUDUR :82:
cumartesi günü yapilcak 5.kanal yayini iptal olmustur, tekrarliyorum iptal olmustur iptal olmustur
yayin haftaya cumarteside yapilamamaktadir cünkü dügün var :86: ve bensiz yayina hickimse gecmiceko yüzden sakin ama sakin cumartesi yayin yapiyim demeyin eger cumartesi yayin yaparsaniz olcaklarida göze aldiniz demektir cesaret ediyosaniz buyrun efenim pist sizin yapin yayini yiyorsa yazin made in kazen :86: yok eger yarin yapmayalim diyosaniz haftaya cuma olcak yayin
cumartesi günki yayini cuma gününe yani yarina alalim mi kankalarim ne dersiniz???
özel mesajla yaziyorum cünküüüüüüüüüüüüü gecmisi okumaya tenezzül etmezsiniz belki
haydi adios amigosbidaha tekrarliom yayin iptal, 5.kanal icin hazirlanan +18 ve hatta +25 hic bi resim, video, sarki, siir vs tarzi hicbisey yayinlanmicaktir
eger sizden onay gelirse bi gün öncesine cumaya yani yarin olcak yayin :86: haftaya cumartesi olmaz cünkü dügün var
tikkatli okuyun bak kac kez tekrarladim
son kez tekrarliom :89:yayin yapani gebertirim :95: karar verin yarin sizin icin uygun mu?????
efenim tesekkür eder:87: yarismacilara basarilar dilerim :86:
yorgunummm ya elim ayağım ağırlaştı resmen
2 balkon yıkadım çamaşır astım sadece
sırada yemek var yaşlanıyom ben diyom size
saçlara aklar düştü artıkınn
pofffffffffffffff yaaaaaaaaaaa
havalardan oluyoruzzz şekerimmmbu aralar genci,yaşlısı aynen böyle
ne yaşlanmasıııı kızzz susss kırmızı donlu duymasınnn
zibinnn yaaa bizsizz geyik yapmışlarrrrr topiği buraya toplamışlarrrtüm sayfaları okudm okudkça yaş geldi gözümden
şansa bak yakaçırdm ekşını topiği taşımşlar buraya
zibinnn yaaa bizsizz geyik yapmışlarrrrr topiği buraya toplamışlarrr
fıstıkkk karusuuu nasıldaaa eğlenmişşş kuşkiii flnnn
görür o fıstıkkk bendeeee akşamaaaaa herkescikleri kışkırtaimm yım daaaa 5.kanala geçireyimmm :84::84:
aynen zibin yaaa geyiğin dibine vurmuşlarrr resmennnnşaansımıza bak encıl
dün nerdeeyse tam gün kkdaydıkekşın çıkmamış
tmm akşamaaaaaaa vuralım zibinnnn geyiğin dibine vuralımmmmslm yellow
bizde akşam vuralm encıl
saol ablacımgeçmiş olsun kuşkimmmm((
valla abla o kadar güldüm ki her yerimden bişiler fışkırdı ama nolduğunu çözemedim dahakuşkiiiiii dötten yaşşş nasıl geliyoooodikkat ettt cırcırı yaşmı sanıyonnn
yoosammmm dötünden haberinmiii yokkk
uleynnnn aklınız fikrinizzz sssss dee
en bize taş çıkarırsın ablaayorgunummm ya elim ayağım ağırlaştı resmen
2 balkon yıkadım çamaşır astım sadece
sırada yemek var yaşlanıyom ben diyom size
saçlara aklar düştü artıkınn
pofffffffffffffff yaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?