15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

ben her şeye dil uzatıyorum ama hala ban uyarı almadım canlar ben gönderirim size takke don cgaraiyi geceler hepinizi öpüyorum çok çene yapmayın kaçırıyorum her şeyi.beni 7 de uyandırın bi de zahmet olmazsa

fazla güvenme sonraaa güvendiğin dağlara kar yağmasınnnn
sonra bi bakmışız sen içerde biz dışardaaaaaa
bizz sana getiriyomuşuz donu cigarayı

babam sigara içtiğimi bilmeden güzel ekşındı da artık değil be abla nerde o eski günlerşimdi laf sokuyo evin içinde bi tütün faresi var diyeo ben oluyorum zannımcaartık yatmalıyım iyi geceler öptüm seni

Son düzenleme:

yokkkk yapmayalım güme gideriz ona göre
don neyimde yetişmez bize sonra

yokkk be bişey olmaz
onu demiyorum abla seffaf oda yüzünden banlanir miyim diyorum

vie bitte:86:bizden başkası takılmıyomuuu:111:misafirleriiii casperlerı unutuyon zannımcaaa
abla arada kaynar gider nasilsa
hakkaten hee topic halka kapali girenler sifreyle griiyo

senin son uyarın vardı bitti mi vıztıkkkkk

ne don yetşir ne cigaraaa
topyekün gidersek don getirecek kimse kalmayacak
yarin gece bitiyo abla

elbet birgün banlanacaaaaaaksiinn :kendinizekimürenzannedenfstksmili:
fazla güvenme sonraaa güvendiğin dağlara kar yağmasınnnn
sonra bi bakmışız sen içerde biz dışardaaaaaa
bizz sana getiriyomuşuz donu cigarayı
neye ugradigini sasirir :86: ayni benim bidaha banlanmicam deyip yarim saat sonra banlaninca hönkkk oldugum gibi

cigarayı avans olarak alsam olma mı ablamcigram bitti babamdan çalıp gece gece günaha girmiyim
pis hirhiz bide cugara yüzünden hirhizlik yapiyo

ayyyyy asıl ekşın o zaman oliyiii dimiiii
bizde yapardık kardeşimle
ıyyyyy babam bafra sigarası içerdiii sigarasız kalınca mecburen içerdikk
aa ne kaa ayip aramizda hirhizlar var haniiiiiiiiiiiiiiiiiim yetisin a dostlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrr :cazgirfstksmili: :86:

tütün faresi hee süpermis la
ney beni öpmüon demek

yine bişileri atladımm herhallll
heeee kaynarmı kaynatırmıııııı
ivitttt keşkemmm herkesin topiği kendilerinee özel olsaaaacanlı yayın olmasaaa
parola canım parolayı öyleyen girebülerrrrparolayı bilmeyenee kapı duvarrrr
yarın dediğin başladı bilemmm saatler sonra bitcekkkbiraz daha dayan bariii
bencedeeeee ama hemen banlanma oluyomuu önce uyarı olii dimiii:86:
aynennnn senin durumaaa düşersee var yaaaa çokkkk
babadannnn çaktırmadann ödünççç alıyooooo

abla yayin olmasaydi sen bizi nasil bulcaktin
yarin dedigime bakma ayin 9una saat 23 bilmem biside bitiyo yani ayin 10una diyelim biz ya yapcami yaptim zaten encili soru yagmuruna bogdum anam biri sikayet ederse kötü olur

yok uyarisi olmayana önce uyari veriyolar uyarisi olani direk banliyolar benim zaten cok banim uyarim vardi süresi dolmayan o yüzden direk giriyodum hep 15li oldugum gün 80 puanlik cezam bitti sükür :86: kil payi atilmaktan kurtuldum abla megersem 100 puan olunca atiliyomussun salak gibi bilmiyodum eksin yaptim mapisa girdim mapistan cikinca baktim 80 puan gitmis :86:sonra ögrendim verilmis sadakam varmis

facede arkadas röpörtaji diye bisi yapiyodum ark.listendekiler hakkinda soru soruluyo sende cevapliyosun sonra arkadasin profiline yolluyosun
bakin you_know hakkinda sorulan sey bu

sence (ismi yaziyo burda) bir muzu bütün olarak yutabilir mi ?

Son düzenleme:

aneyyyy bu muzzz nelere kadirrrrr
kafamızı nereye çevirsek muzzzzz:86::86:

Son düzenleme:
aneyyyy bu muzzz nelere kadirrrrr
kafamızı nereye çevirsek muzzzzz:86::86:
ay vallahide muzun cekim yüzü yemin ediom heee yanliz o röpörtaj zimbirtisi yayinli bisi olsa anlicam muzlu soru gelmesini:86: ama normal sorular soruluyo yaaaa sana sir verir mi, aglayana kadar agladiniz mi, sunu yaptiniz mi bunu yapar mi tarzinda sorular

ayyy geberdim yaaaaaaaaaa koptum koptummm ay tutamiom kendimi hahahahahhahaa olsun bende kk'daki eski günler hakkinda nostalji yaparim hahah

bak şimdi aklıma ne geldiii:86::86:biz bekliyoz ya 2000 sayfa olsunda 5.kanala geçelim diyeee
bi bakıyosun o gün hepimizz mapısa düşüyoruzzz+25 den dolayııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…