ay vallahide muzun cekim yüzüyemin ediom heee yanliz o röpörtaj zimbirtisi yayinli bisi olsa anlicam muzlu soru gelmesini:86: ama normal sorular soruluyo yaaaa sana sir verir mi, aglayana kadar agladiniz mi, sunu yaptiniz mi bunu yapar mi tarzinda sorular
bak şimdi aklıma ne geldiii:86::86:biz bekliyoz ya 2000 sayfa olsunda 5.kanala geçelim diyeee
bi bakıyosun o gün hepimizz mapısa düşüyoruzzz+25 den dolayııı
ben diyom ya muzun çekimm gücü diyeeee
o günde kendinin önüne muz geldiii
ama minicikkkk
anaaa senin face mi vaaaarrrrbana face den kimler arkadaşlık yolluyorlar biliyon mu
ayh nilin videosuna daldim ablam kusuruma bakmafıssstıkkkk nerdesinnnnn:92:
2 misafirimiz varrrrüye olarak beklerizzzz
yaaa birakma terketme beni ablamyanlışlıkla 2 mesaj aynı olmuş.
neysee bende çıkıyorummm
iyi gecelerr
yok ablam yok gitmedimfıstık acil kaısında gitti yazdığım mesajdan iki tane vardı,
birine düzeltme yaptım döndüm bide ne göriim öbür mesajda yok:44:
uykummu geldi neee:86:
amaninnnn 20.000 mesaj yani 2000 sayfadada biz mapisdaslarada mapisa düsmek yakisir zaten ayyyyyy allah korusun ablam tahtaya vur gii
he ya bide o var dimiii muz dönüp dolasip sahibini buluyo
anaaa senin face mi vaaaarrrrversene ablam ekleyim, ben senin yok zannediyodum kimler ekliyo de bakeeemmm
ayh nilin videosuna daldim ablam kusuruma bakmasüper yaaa tam karizma sexi hatunum benimmmm
misafir kaybol bak hanimefendi cizgimden kaymadan nazikce def ettim
yaaa birakma terketme beni ablam
yok ablam yok gitmedimnile daldim yaaa
amaninnnn tahtalara vuriimmm
benim bir kaç senedir var ama kimseye söylememiştimçocuklar açmıştı benim için
halbuki amaç onları denetlemektiio zamanlar kilit yoktu istediğine girip bakıyodunn
bu sene 10 yaşında olan erkek yeğenim keşfetti facem olduğunuu kendisini eklediii
şimdi geliyorum komik tarafınaaane kadar arkadaşı varsaaaaa hepsinden ekleme talebi alıyorummm :60
biraz uzun oldu amaa idare ettt
ben bilmiyorum öyle adres vermesini ama yarın sana talep yollarımm istersennn(yaniii çocuklara yaptırırımm.)
evetttt yaaaa nilin videosu çokkk güzel olmuşşşş
yiyosa kacmasinlarheeee senden korktularrrrr sen gelince hemen kaçtılarrr
gittin sandım bende çıkayım didimmm
neyseee biraz daha durayımmmm:86:
dur ben adimin tamamini yaziyim sana özelden sende ekle beni zaten zor degil bulmasi, podyummakyaj yarismasindaki fotom var hemen tanirsin:)))dur ben face gidip bi deniyim sana arkadaşlık talebini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?