• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16+1 hamişler var mı aramızda.🖐️

Ben de boş gebelik geçirdim bir kere. 6. haftada belli olmayabilir daha erken hiç stres yapmayın. Biz 8 . haftada görmüştük bebişi ben de sizin gibi çok korkmuştum ama boşuna stres yapmşım. Sizin de vardır insallah.
Amin canım benim çok teşekkür ederim 🌹 birde şeyi sirmak istiyorum ben son adetin iilk gunundan hesapladigim da ayın 12 snde 5+4 dü doktor 6 haftalık dedi şimdi nasıl oluyor nasıl hesaplicam ben bunu

20 haftalığım bende mide bulantısı kusma olmadı hep iştahım açıktı hatta an itibari ile 1 ekmek bitirmiş olarak 7 kilo aldım 😂
Hmm. Maşallah🤩 O da güzelmiş ya zaten ekmek kısaca unlu mamüller kilo yapan ama vazgeçemiyorum birinde olmazsa birinde mutlaka oluyor ve frenliyemiyoruz kendimizi.😬😂

Hmm. Maşallah🤩 O da güzelmiş ya zaten ekmek kısaca unlu mamüller kilo yapan ama vazgeçemiyorum birinde olmazsa birinde mutlaka oluyor ve frenliyemiyoruz kendimizi.😬😂
Ben ekmeksiz doymuyorum napcam bilmiyorum hamile olmadan öncede böyleydim gerçi ama kilo alamazdım 44 falandım Allahtan kilo göbekte diğer taraflarım zayıf diye avunduruyorum kendimi doktorum sen al bişey olmaz demişti bide😂 kilo alınır verilir ya sağlıkla gelsinler inşallah. Allahtan herşey çok ilerledi her türlü yöntem var zayıflamak için dert etmiyorum pek

Bu süreçleri gelin bir arada ilerleyelim nasıl geçiyor neler yapıyorsunuz var mı bir şikayetleriniz.😊

Benim sıkıntım kilo almak🙄 diğer durumlar fasa fiso vız gelir.
Bennn bennn 😅 İlk 3 ay kusma ve bulantı aşırı yaşadım 13. haftalarda baya azaldı şimdi 16.haftayla mide yanması başladı aşırı zorluyor o :( sürekli rahatsız midem büyük ihtimalle reflü oldu. İnşallah geçicidir. Bir şey yiyemicem bu gidişle 😂 takviye olarak sadece d vitamini ve b12 alıyorum folatı 12de bıraktım

Bennn bennn 😅 İlk 3 ay kusma ve bulantı aşırı yaşadım 13. haftalarda baya azaldı şimdi 16.haftayla mide yanması başladı aşırı zorluyor o :( sürekli rahatsız midem büyük ihtimalle reflü oldu. İnşallah geçicidir. Bir şey yiyemicem bu gidişle 😂 takviye olarak sadece d vitamini ve b12 alıyorum folatı 12de bıraktım
Ne güzel masallah benim haftam ile uyumlu birini buldum amma velakin 😁bulanti ve de tiksinme hiç yaşamıyorum zaten yasamadigimdan kilo fora ya 😂 mide yanması var ama rahatsız edici çok şurup var onun için ama kullanmadım hiç idare ediyoruz işte ha yedikleri miz ile ilgili biraz.😉🌹

Back
X