Bir tahminim yok ama normalde 16. haftada doktor söylüyor diye biliyorum hatta ben de pazartesi cinsiyeti öğrenmeye gidicem. Ama bebiş göstermemiş olabilir belki pozisyon kaynaklı. Doktor size yeni bir randevu verdi mi şu gün gelin net görürüz diye?
Hayır hiç bakmadı bile kalp atışını bile dinletmedi hiç gezmedi elindeki ultrasyonla çok saçmaydı yaneBir tahminim yok ama normalde 16. haftada doktor söylüyor diye biliyorum hatta ben de pazartesi cinsiyeti öğrenmeye gidicem. Ama bebiş göstermemiş olabilir belki pozisyon kaynaklı. Doktor size yeni bir randevu verdi mi şu gün gelin net görürüz diye?
Ben bugün tam 16. haftadayim. 12. hafta kontrolümde doktor 16'da gel cinsiyete bakalım dedi. Pazartesi 16+4 oluyorumSiz kaçıncı haftadasınız
Muhtemelen cihaz yetersiz zaten görüntü de net değil. Aslında farklı bir doktora gitme imkanınız varsa hem takibiniz daha sağlıklı olur hem artık cinsiyeti öğrenebileceginiz haftaya gelmişsiniz. 16 ve 17. haftalar en ideali demişti benim doktorum. Kimi zaman göstermeyen bebekler oluyor onlar da en geç 20. haftaya kadar öğreniliyor.Hayır hiç bakmadı bile kalp atışını bile dinletmedi hiç gezmedi elindeki ultrasyonla çok saçmaydı yane
Hiç ilgilenmedi yane bu haftalarda öğrenilmez dedi ve geçtiMuhtemelen cihaz yetersiz zaten görüntü de net değil. Aslında farklı bir doktora gitme imkanınız varsa hem takibiniz daha sağlıklı olur hem artık cinsiyeti öğrenebileceginiz haftaya gelmişsiniz. 16 ve 17. haftalar en ideali demişti benim doktorum. Kimi zaman göstermeyen bebekler oluyor onlar da en geç 20. haftaya kadar öğreniliyor.
Değiştirseniz iyi olur çünkü 14. haftada çocuğun cinsel organı oluşur ve 16. haftadan itibaren ultrasonla görülebilir hale gelir. Oradaki cihaz kötü ve doktor çok ilgisiz anladıgim kadarıyla.Hiç ilgilenmedi yane bu haftalarda öğrenilmez dedi ve geçti
Evet çok kötü ve suandada başka randevu bulamıyorumGörüntü o kadar kötü ki
O yüzden anlaşılmıyor bebek cinsiyetını 12. Haftadan itibaren söylemeye başlıyor doktorların çoğuEvet çok kötü ve suandada başka randevu bulamıyorum
Yok vallh hiç bakmadi çok saçma bir doktordu su günü gel bile demedi anlamdım bndeMuhtemelen cihaz yetersiz zaten görüntü de net değil. Aslında farklı bir doktora gitme imkanınız varsa hem takibiniz daha sağlıklı olur hem artık cinsiyeti öğrenebileceginiz haftaya gelmişsiniz. 16 ve 17. haftalar en ideali demişti benim doktorum. Kimi zaman göstermeyen bebekler oluyor onlar da en geç 20. haftaya kadar öğreniliyor.
Yaa gercekten sinirlerim bozuldu troid var bnde dedim hayırlı olsun güle güle kullan dedi sinir krizi geçirdim kalp atışını bile dinletmedi gösterdi sadece kalbi bu dediO yüzden anlaşılmıyor bebek cinsiyetını 12. Haftadan itibaren söylemeye başlıyor doktorların çoğu
Devlet hastanesi mi .Yaa gercekten sinirlerim bozuldu troid var bnde dedim hayırlı olsun güle güle kullan dedi sinir krizi geçirdim kalp atışını bile dinletmedi gösterdi sadece kalbi bu dedi
Degistirecegim tabiki ama randevu dusuremiyorum suandadaDeğiştirseniz iyi olur çünkü 14. haftada çocuğun cinsel organı oluşur ve 16. haftadan itibaren ultrasonla görülebilir hale gelir. Oradaki cihaz kötü ve doktor çok ilgisiz anladıgim kadarıyla.
Ben istedim çünkü hiç dinlemedim ya hiç ilgilenmedi hemde hiç bide dalga geçti yaneDevlet hastanesi mi .
Ben kendi isteğimle kalp atışını dinlemiyorum usg nin bilinen bi zararı yokmuş ana dopperden kalp atışını dinlemek için yayılan ses dalgası bebegı huzursuz ediyormuş o yüzden dinlemek istemediğimi söylüyorum
Evt çok kotuGörüntü o kadar kötü ki
Evet devlet hastanesi su zamnda özele gitmek zenginlik isterDevlet hastanesi mi .
Ben kendi isteğimle kalp atışını dinlemiyorum usg nin bilinen bi zararı yokmuş ana dopperden kalp atışını dinlemek için yayılan ses dalgası bebegı huzursuz ediyormuş o yüzden dinlemek istemediğimi söylüyorum
Tiroidim var dediğinde şu tepkiyi veren doktoru hemen bırak canımYaa gercekten sinirlerim bozuldu troid var bnde dedim hayırlı olsun güle güle kullan dedi sinir krizi geçirdim kalp atışını bile dinletmedi gösterdi sadece kalbi bu dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?