16+4 haftalığım ve benim hikayem..

bykgulben

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
76
94
3
30
Merhaba kızlar öncelikle 2 senedir bu kulubü hep takip ederdim ama üye olmak hiç aklıma gelmemişti. Ve şimdi üye oldum burdayım çook mutluyum aranızda acemiyim kusurum olursa af ola.
Benim 3 kaybım var 2 kimyasal birde kürtajım kalbi durduğu için en sonunda doğru düzgün bir doktor buldum ve yapılması gereken tahliller yapıldı sonuççç.. KAN PIHTILAŞMASI.. Doktorum korkma bunada şükür sadece hergün iğne kullanacaksın dedi bunada şükür dedim korunmayı bırak ne zaman hamile kalırsan başlarız dedi herr ay adetine 5 gün kala beta hcg testi yaptır çıktığı an hemen iğneye başlıycaz dedi. Çok şükür ki rabbim ilk ay verdi yavrumu hemen başladık iğneye iğne sayesinde önce rabbiminn izniyle bu günlere geldik ama her zaman bir korku endişe çook zor geçiyor her gün korkuyla yaşıyorum sizlerle tanışmaktı amacım

H geldin aramiza. Rabbim insallah bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin :) cok kisi var kan pihtilasmasi sorunu yasayan. Benimde 3 dusugum var. Bende testimin sonucunu bekliyorum :) senin sonucun ne kadar zamanda cikti ??

Rabbim evladınızı hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin. Korkmayın tadını çıkarın hamileliğin.

Aramıza hoşgeldin canım aynı şeyleri yaşamışız seninle :) bende iğne ve coraspinle çok şükür bu günlere geldim. İnşallah sağlıklı sıhhatle kucağımıza almakta nasip olsun.

H geldin aramiza. Rabbim insallah bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin :) cok kisi var kan pihtilasmasi sorunu yasayan. Benimde 3 dusugum var. Bende testimin sonucunu bekliyorum :) senin sonucun ne kadar zamanda cikti ??
Çook teşekkür ederim darısıda sana olsun inşallah . Ben testlerimi özel lab da yaptırdım 3 hafta içinde bütün sonuçlarımızı öğrenmiştik

Aramıza hoşgeldin canım aynı şeyleri yaşamışız seninle :) bende iğne ve coraspinle çok şükür bu günlere geldim. İnşallah sağlıklı sıhhatle kucağımıza almakta nasip olsun.
Ay çok sevindim çok sağol allah razı olsun rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.. siz kaç haftalıksınız maşallah

Merhaba hosgeldn cnm Benm yok henuz daha tatmadm o duyguyu ama rabbim insallah sagliklica kucaginiza almayi nasip etsin hepinizin yavrusnu bagislasin Insallah

canım inşallah bebeğini kucağına alıp sağlıkla büyütürsün. Bende de sana benzer bir durum var iki kimyasal bir kürtaj oldum. Malesef bebeğimin kalbi durmuş geçen cumartesi mutlu mutlu kalp atışı dinlemeye giderken bir anda her şey alt üst oldu. Şu an çok üzgünüm bebeğim patalojiye gitti 20 gün sonra sonucu çıkacak inşallah sebebi belli olur ve İnşallah çözebiliriz. Allah sana ve çocuğuna ömür versin.

Sağolunn all
Rabbim evladınızı hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin. Korkmayın tadını çıkarın hamileliğin.
Sağolun allah razı olsun inşallah işte korkular çok zor ama yapcak bişey yok başa gelen iyi kötü herşey rabbimden çekmeye razıyız

Hic korkma bisey olmaz ins. Kayiplarinda da bi hayır vardir mutlaka. Benim ilk bebegim dusuk. Ilk oldugu icin bi arastirmaya gerek duymadi dr.lar. Ikinciyi de hic bir igne ilac kullanmadan dogurdum ama dogumdan sonra olan bana oldu, olecektim nerdeyse. Megerse varmis pihtilasma sorunum. Ama test yapiyoruz cikmio, gebeligin ya da dogumun tetikledigi bisey benimki sanirsam. Simdi yine gebeyim clexane ve coraspin kullaniyorum, ve dogumdan sonra da kullanicam 6 ay.Caresi var sukur ki diyorum...

Sağolunn all

Sağolun allah razı olsun inşallah işte korkular çok zor ama yapcak bişey yok başa gelen iyi kötü herşey rabbimden çekmeye razıyız

İyi düşünün iyi olsun. Gercekten inanıyorum ben böyle seylere. Elinizde olan önlemleri de almışsınız. İnşallah hersey güzel olur

Ay çok sevindim çok sağol allah razı olsun rabbim hepimize hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin.. siz kaç haftalıksınız maşallah

Amin canım 24. haftaya girdi benim minik kızım. Zaman hiç geçmiyor hamileyken üye olman iyi olmuş ben burada birşeyler paylaşınca daha çok rahatlıyorum.

Amin canımm allah razı olsun inşallah sende muhakkak araştır tamam mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…