Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar 16. Haftayı geride bırakmak üzereyim çok stresliyim bebeğimi hiç hşssedemiyorum acele etmek istemiyorum ama korkuyorum 3 yılın sonunda ilk kez hamile kaldım
Merhaba çok çok erken hissetmek için. Stres yapacağınız şey asla olmamalı bebeğiniz için bol bol kendinizi motive edin olumlu düşünün 21 haftasına gelip ancak hisseden çok insan var.
Merhaba kızlar 16. Haftayı geride bırakmak üzereyim çok stresliyim bebeğimi hiç hşssedemiyorum acele etmek istemiyorum ama korkuyorum 3 yılın sonunda ilk kez hamile kaldım
Hareketlerini mi hissetmiyosun canım. Bu tür kaygılar çok oluyor hamilelikte alışverişe çıkardım hemen doktora giderdim aklıma kuşku düşerdi de. Lütfen stres yapma hamilesin çok şükür 12 haftayıda atlatmışsın tadını çıkar