Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hareketlerini mi hissetmiyosun canım. Bu tür kaygılar çok oluyor hamilelikte alışverişe çıkardım hemen doktora giderdim aklıma kuşku düşerdi de. Lütfen stres yapma hamilesin çok şükür 12 haftayıda atlatmışsın tadını çıkarMerhaba kızlar 16. Haftayı geride bırakmak üzereyim çok stresliyim bebeğimi hiç hşssedemiyorum acele etmek istemiyorum ama korkuyorum 3 yılın sonunda ilk kez hamile kaldım![]()
Bu konuyu açtığımı unutmuşum ve bugün tam 29 haftalık olduk bir sürüüü güzel duygu ve kaygılar yaşıyorum hâlâ Allah'ım işimi kolaylaştırsın ne kadar zor bir süreçMerhaba çok çok erken hissetmek için. Stres yapacağınız şey asla olmamalı bebeğiniz için bol bol kendinizi motive edin olumlu düşünün 21 haftasına gelip ancak hisseden çok insan var.
Bugün Kordon dolandığını öğrendimHareketlerini mi hissetmiyosun canım. Bu tür kaygılar çok oluyor hamilelikte alışverişe çıkardım hemen doktora giderdim aklıma kuşku düşerdi de. Lütfen stres yapma hamilesin çok şükür 12 haftayıda atlatmışsın tadını çıkar
Amin canım birşey olmaz Allahın izniyle ama takip çok önemli kaç haftalık oldunuzBugün Kordon dolandığını öğrendimama sorun olmaz dedi dr plesenta çok aşağıda onu düşünüp dururken bir yenisi eklendi hamdolsun Allah başka dert vermesin ama zor
29+5 oldukAmin canım birşey olmaz Allahın izniyle ama takip çok önemli kaç haftalık oldunuz
Ay şimdi gördüm yazdığınız en son iki gün önceki. Kontrolde 24 mm olmuşNe kadar aşağıda plasenta acaba?
Doktorum hâlâ çekileceği yönünde olumlu konuşuyor ama ilişki alttan muayne vs yasak hâlâ normal doğum yapabilirsin diyene kadar dediklerimi dinle dedi en az 30 mm olması gerekiyor risk olmaması açısından benim 14-15. Haftalardan beri çok yakındı anca yukarı çıkıyor bu saatten sonra bilmiyorum çıkar mıNe kadar aşağıda plasenta acaba?
Ben bu arada doğum yaptımDoktorum hâlâ çekileceği yönünde olumlu konuşuyor ama ilişki alttan muayne vs yasak hâlâ normal doğum yapabilirsin diyene kadar dediklerimi dinle dedi en az 30 mm olması gerekiyor risk olmaması açısından benim 14-15. Haftalardan beri çok yakındı anca yukarı çıkıyor bu saatten sonra bilmiyorum çıkar mı
Ayyy inşallah çıkar kurtulurumBen bu arada doğum yaptım16 mm yakınlıktaydı benimki ve 33 haftada bi kanama yaşadım, 35te bi tane daha olunca doğuma alındım. O yüzden dikkat edin lütfen. Benimki çıkmadı ama sizinki daha yukarıda belki çıkar gerçekten
İnşallah olmaz siz hareketlerinizi dikkatli yapın.ikisinde de kasılma oldu, belden kasıklara inen bi ağrı üzerine kanama oldu, o ağrıları da benim hareketli olmam, çok dinlenememiş olmam tetikledi aslında. O yüzden diyorumAyyy inşallah çıkar kurtulurumnormal doğum istiyorum nasip kanama olmadı bu zamana kadar ama bakalım
Ayy teşekkür ederim dikkate alıcam kendimi yormayacağımİnşallah olmaz siz hareketlerinizi dikkatli yapın.ikisinde de kasılma oldu, belden kasıklara inen bi ağrı üzerine kanama oldu, o ağrıları da benim hareketli olmam, çok dinlenememiş olmam tetikledi aslında. O yüzden diyorum