• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

16 Ay geti ayrldk onu hala unutamyorum :-(

mrsRochester

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
44
0
611
Diğer
16 ay gecti ben hala onu unutamadim. onu sadece 2 ay tanidim ve hic birini okadar sevmedim. hala onu cok seviyorum. senağlamasenağlamaayrildigimizdan bu gune kadar bulusmadik ve onu görmuyorumda. sadece 2 defa mesajlastik ve sanirim onun hayatinda baska birisi var simdi. senağlamasenağlamaneden onu UNUTAMIYORUM? kafayi yiyecegim. hani zaman ilactir demisler. yalan. ne yapacagim? hayatim ve hersey kapkara. senağlama okudugunuz icin sagolun

ilk aşık olduğun kişiyse unutman çok zor tabi bide bu iki ayda neler yaşadığın önemli ama bittiğini kabul etmen gerekir artık böyle konuşmak kolay ama emin ol karşına seni seven kişiler çıkacaktır bol bol dua et ağlamakla üzülmekle sadece kendini yıpratırsın :1no2:

aynı durumdayım bende seni öle iyi anlıyorumki canım olmuyo bi ay geçti benimde ama unutulmuyo hep o içimde okadar teklif alıyorum ama yook aslaa kimseye başımı kaldırıpta bakamıyorum onun gözleri kokusu hep o oldu hayatım onun yüzünden hayattan soğudum nası unutcaz biz yaaa :'( daha kimseyi bukadar sevemiycem biliyorum herşey onu hatırlatıo kalbim çok ağrıyoo neden seven terkedilir yaaa :'(

"unutamıyorum, onu hala çok seviyorum, sensin bak 15 ay 28 gün geçti"

diye düşünüryorsan unutamazsın

zaman ilaçtır ama kafanı onunla meşgul edersen etki etmez ki canım

canım yaa inan yanlız sen değilsin bu acıyı yaşayan benim de iki buçuk yıllık ilişkim bitti benim de ilk sevdiğimdi çok sevmiştim 4 ay oldu ayrılalı ama acım hala ilk günki gibi.
belki zaman belki bir başkası teselli nerde ben de bilmiyorum inan,Allah sonumuzu hayra çıkarsın inşallah bu acıyı da gerçekten sevenlere yaşatmasın çok zor çok:sinifsinif::sinifsinif:

16 ay gecti ben hala onu unutamadim. onu sadece 2 ay tanidim ve hic birini okadar sevmedim. hala onu cok seviyorum. senağlamasenağlamaayrildigimizdan bu gune kadar bulusmadik ve onu görmuyorumda. sadece 2 defa mesajlastik ve sanirim onun hayatinda baska birisi var simdi. senağlamasenağlamaneden onu UNUTAMIYORUM? kafayi yiyecegim. hani zaman ilactir demisler. yalan. ne yapacagim? hayatim ve hersey kapkara. senağlama okudugunuz icin sagolun

2ay tanıdım sadece diyorsun ...2ay yetmez bence cok sevmeye cünkü çok sevmek için çok tanımak gerekir yani seninki takıntı olmuş durumda...16 ay boyunca seni istemeyen birini nasıl hala düşünüp vakit öldürüyorsun yazık değil mi sana da...
sevse zaten gelir yanına sevmiyor şu gerçege kendini inandır yolunu çiz bence..

2ay tanıdım sadece diyorsun ...2ay yetmez bence cok sevmeye cünkü çok sevmek için çok tanımak gerekir yani seninki takıntı olmuş durumda...16 ay boyunca seni istemeyen birini nasıl hala düşünüp vakit öldürüyorsun yazık değil mi sana da...
sevse zaten gelir yanına sevmiyor şu gerçege kendini inandır yolunu çiz bence..

yorumlariniza tesekkur ederim. sizlerle paylasmak biraz yardim etti. sagolun. berceste06 arkadasim dogru söyluyorsum ama aklimi basima toplamak zor. cabaliycam. baska care yok. :çok üzgünüm:

unutulur arkadaşlar unutulur.ben birini tam 10 yılda zor unuttum.ama şuan gerçekten unuttum acı çekmiyorum üzülmüyorum görmek istemiyorum.sonradan aradı yanaştı ama buluşma tekliflerini bile kabul etmedim.ve şuan başkasına aşığım.ama ben onun yüzünden 10 yıl gözyaşı döktüm sabahlara kadar ağladım uyumadım çok acı çektim.özel hayatımda mutlu olamadım.ama sonra buz gibi soğudum.şuan aynı şehirdeyiz ve allaha karşılaşmamak için dua ediyorum.çünkü varlığı bile lüzumsuz onun.ve 14 aydır çıktığım ve nasip olursa evlenmeyi çok istediğim biriyle birlikteyim.

unutulur arkadaşlar unutulur.ben birini tam 10 yılda zor unuttum.ama şuan gerçekten unuttum acı çekmiyorum üzülmüyorum görmek istemiyorum.sonradan aradı yanaştı ama buluşma tekliflerini bile kabul etmedim.ve şuan başkasına aşığım.ama ben onun yüzünden 10 yıl gözyaşı döktüm sabahlara kadar ağladım uyumadım çok acı çektim.özel hayatımda mutlu olamadım.ama sonra buz gibi soğudum.şuan aynı şehirdeyiz ve allaha karşılaşmamak için dua ediyorum.çünkü varlığı bile lüzumsuz onun.ve 14 aydır çıktığım ve nasip olursa evlenmeyi çok istediğim biriyle birlikteyim.
tebrik ederim ve mutluluklar dilerim. keske bizde unutabilseydik aciyi yasamadan. onun beni benim onu sevdigim kadar sevmezsede belki adimi bile unutmus olsada o simdi beni cagirsa hemen giderim yanina. akilli davranmam mumkun degil. yuzu, kokusu. sesi hep aklimda.:çok üzgünüm:

bazen tutkuyla bağlanmak için yıllar geçmesine gerek yoktur bence. önemli olan ilişki sürecinde paylaşılanlar ve hissedilenlerdir. 2 ayda da büyük bir aşk yaşanacağınainanırım ben. canım benim, önemli olan hayatına onsuz devam edeceğini, onun bir daha dönmeyeceğini kabullenmen. geri döner demek isterdim ama aradan çok uzun zaman geçmiş. önüne bakmalısın, hayata karışmalısın, kendine yeni uğraşlar bulmalı, yeni ortamlara girmelisin. başka şeylerle oyalandıkça yavaş yavaş unutacaksın. emin ol buna. Allah yardımcın olsun...

onu unutmak icin herseyi denedim. fotograflarini sakladim ve coktandir bakmadim ve ondan kalan tek sey onun bir ceketi. biliyorum belki simdi gulersiniz ama o ceketi atamam.:1no2: onun kokusu ceketten coktan cikti ama o ceket gene ona olan hasretimi biraz dindiriyor.senağlama

ilk sevdiğin kişiyse unutmak zordur
ama hep onu düşünüyosan unutamazsın zaten kafanı onunla mesşgul etme
başka bişeyler düşün
uğraşlar bul

sanırım unutmak istemiyorsun :bbo: kendine bu eziyeti cektirme lütfen civi civiyi söker misali karsına baskaları cıkmadı mı hic denemedin mi

onu unutmak icin herseyi denedim. fotograflarini sakladim ve coktandir bakmadim ve ondan kalan tek sey onun bir ceketi. biliyorum belki simdi gulersiniz ama o ceketi atamam.:1no2: onun kokusu ceketten coktan cikti ama o ceket gene ona olan hasretimi biraz dindiriyor.senağlama

biraz mazoşistlik var ruhunuzda gibi geldi bana..

fotoğrafları niye saklıyorsunuz,ceketi niye hala duruyor sizde?

bazı insanlar aşkın mutluluğundan çok acısını yaşamayı severlermiş..

sanırım sizde acıyı yaşamayı sevenlerdensiniz..

Neden ayrıldınız?

ya unutmak istemiyorsun ya da gördüğün/görüştüğün irtibatını koparmadığın için unutamıyorsun yoksa 16 ay çok uzun bi süre yani unutmak isteyen unutur emin ol.
sevmekle,aşkla olsaydı ben unutamazdım çok sevmiştim ilk aşkımdı olmadı ayrıldık biz de,5 ay filan oldu ama çok şükür unuttum diyebilirim yani en azından eskisi gibi değilim.
kafanda bitir ve görüşme kesinlikle ondan sonrası çok kolay gerçekten sen bile inanamayacaksın bak nasıl unutuyosuna.s.

Unutursun arkadaşım ama zaman herşeyin ilacı seni çok iyi anlıyorum..
Aylar geçti bende unutamadım bi şarkıda oturduğum bir mekanda yürürken bile bir çift görsem aklıma gelirdi.
Ama bir gün düşündüm neden ..?Ben bu kadar üzülürken kendimi hırpalarken o da benim kadar üzülüyomuydu acaba..? Asla ...
Ve bir gün bi yerde bi yazı okudum...
Deniz nekadar dalgalı olursa olsun martı sevdiği denizinden asla vazgeçmez...
Beni gerçekten sevmiş değer vermiş olsaydı hayatta arkasına bakmadan gitmezdi dimi bunları düşün..
Senden daha değerli hiç kimse yok su hayatta 3 günlük dünyada hayatını değmiycek biri için heba etmeye değermi sence?
Geçmişe değil ...Geleceğe bakman dileğiyle..
Senin için hayırlısı neyse Allah gönlüne en kısa zamanda nasip etsin inşallah...

unutmazasın tabıkıde nasıl unutcaksın hayatından ıkı ay ona vermıssın zamanı gerı almak lazım oda ımkansız tabıkdıe..

Back
X